Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!




Δεν ξέρω αν η ιστορία έχει γίνει ευρύτερα γνωστή .Την διάβασα προχθές  εδώ και σας την δίνω περιληπτικά.
Το 2014 Αθηναίος γιατρός τέλεσε τον γάμο του στο Δημαρχείο Χαλκίδας με γνωστούς Χαλκιδαίους για κουμπάρους.
Φέτος όμως η σύζυγος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και πήγε στο Δημαρχείο με το χαρτί του γάμου της. Εκεί όμως την περίμενε μια έκπληξη! Οι υπάλληλοι του Δήμου διαπίστωσαν ότι αυτό είναι πλαστό και δεν υπάρχει στα βιβλία τους τέτοιος γάμος!
Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο σύζυγος της ήταν παντρεμένος στην Κρήτη και είχε και δύο παιδιά!
Κάθε Σαββατοκύριακο μάλιστα έφευγε για την Κρήτη πηγαίνοντας στην πραγματική του σύζυγο  και στην άλλη έλεγε είναι μέλος των … μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται εκεί για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα .


Ο Δήμος Χαλκιδαίων έχει διατάξει ΕΔΕ για να διαπιστώσει ποιος άνοιξε το Δημαρχείο για την παράσταση του γάμου και μετά θα στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα.
Διαβάζοντας αυτή την υπόθεση η άποψη που σχημάτισα είναι ότι άνθρωποι σαν και τον γιατρό αυτό είναι χαρισματικοί και αντί να τους καταδικάζουμε θα πρέπει αντίθετα να τους τιμούμε ιδιαίτερα!
Α-Όσοι είναι παντρεμένοι γνωρίζουν καλά όλα τα καθημερινά προβλήματα που υπάρχουν στον έγγαμο βίο που προκύπτουν από την συμβίωση με ΜΙΑ γυναίκα. Ας αναλογιστούν λοιπόν πόσο ηρωική προσωπικότητα είναι αυτός ο άνθρωπος ζώντας με ΔΥΟ γυναίκες για 4 χρόνια !


Β-Πρέπει να είναι άτομο με εξαιρετική ευφυΐα και πειστικότητα για να καταφέρει να ξεγελάσει για τόσο μεγάλο διάστημα τις δύο συζύγους και με τόσο χονδροειδές ψέμα.
Γ-Εκτός όμως της ευφυΐας θα πρέπει να έχει και εξαιρετική μνήμη για να μπορεί να θυμάται για μεγάλο διάστημα τι ψέμα είπε, πότε και σε ποια σύζυγο! Εδώ ένα κατά συνθήκη ψεματάκι λες και μετά 10 μέρες έχεις ξεχάσει τι είπες και αποκαλύπτεσαι ανακόλουθος. Σκεφτείτε τι μνήμη χρειάζεται για να θυμάσαι ψέματα που έχεις πει για μια ολόκληρη 4ετια χωρίς να ξέρουμε και πόσα ακόμη χρόνια  δεσμού έχουν προηγηθεί με την δεύτερη «σύζυγο»!


Δ-Θα πρέπει επίσης να είναι άτομο που διαθέτει ιδιαίτερα χαρίσματα στο να πείθει άλλους, γιατί έτσι κατάφερε να αποκτήσει και συνεργάτες στην απάτη του γάμου του. Ακόμα και να κρατά κλειστό το στόμα σε άγνωστο αριθμό ατόμων που πιθανώς να ήξεραν την πραγματικότητα.
Ε- Θα πρέπει τέλος να είναι τέρας ψυχραιμίας γιατί οποιοσδήποτε άλλος συνηθισμένος άνθρωπος δεν θα άντεχε να ζει σε αυτόν τον τραγέλαφο χωρίς να σπάσουν τα νεύρα του γιατί εκτός των 2 συζύγων του θα πρέπει να αντιμετωπίζει και 2 πεθερές!


Βάσει των παραπάνω και λόγω ακριβώς αυτών των χαρισμάτων πιθανολογώ πως θα πρέπει να είναι και επιτυχημένος επαγγελματίας, λόγω των σαφώς αυξημένων εξόδων που προϋποθέτει μια τέτοια ζωή.
 Ήδη σε νεώτερη ειδησεογραφία η υπόθεση αυτή, που έκανα όταν έγραφα προχθές το κείμενο αυτό επιβεβαιώθηκε, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες είναι  αναπληρωτής καθηγητής στο ΕΚΠΑ και διευθυντής σε μεγάλη καρδιολογική μονάδα κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας!


Τέλος δε, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, που εδραιώνουν όσα έγραψα παραπάνω για αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο , η εν Αθήναις σύζυγος του δεν είναι κάποια αμόρφωτη και αφελής γυναίκα γιατί και αυτή είναι καρδιολόγος, το ίδιο δε και ο κουμπάρος που τους «στεφάνωσε»!
Ο ίδιος δε, δείγμα και αυτό της ευφυΐας του, αρνείται τα πάντα ακολουθώντας το αγλαές παράδειγμα του ηθοποιού για τον οποίο έγραφα στο ποστ  ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ή την εξίσου σωστή οδηγία του να αρνείσαι τα πάντα όπως την είδαμε στην απολαυστική σκηνή στην ταινία A Guide for the Married Man!



Δυστυχώς όμως σε αυτόν τον τόπο οι αξίες δεν αναγνωρίζονται και ο περί ου ο λόγος αντί να λάβει την θέση που δικαιωματικά του ανήκει στο Πάνθεο των διακεκριμένων προσωπικοτήτων αυτού του τόπου, θα βρεθεί να κάνει παρέα με τον Γιάννο στον Κορυδαλλό, που δεν αποκλείεται να βρίσκεται εκεί, όπως προηγουμένως και ο Τσοχατζόπουλος, εξαιτίας της μιας συζύγου του. Τουλάχιστον αυτός θα μπορεί να λέει ότι βρίσκεται εκεί εξαιτίας δύο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου