Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣΣτο διαδίκτυο βρήκα ένα φωτογραφικό λεύκωμα με 200 συνθήματα γραμμένα σε τοίχους με τίτλο- Ότι όμορφο γράψω να το δεις περιμένει-
Η επιμέλεια του λευκώματος είναι του Γιάννη Φαρσάρη και διανέμεται ελεύθερο στο διαδίκτυο, σε μορφή ψηφιακού βιβλίου από την Creative Commons.
Από αυτά διάλεξα μερικά από τα πιο έξυπνα,χαριτωμένα και με χιούμορ γκραφίτι.
Πολλά είναι σαφώς γραμμένα από ερωτευμένα παιδιά που εκφράζουν με ποικίλους τρόπους το συναίσθημα τους.


                       Με κορυφαίο το παρακάτω

Μερικά μέσα σε μια φράση εκφράζουν πλήρως την συναισθηματική κατάσταση αυτού που το έγραψε.
Αρκετά παραφράζουν γνωστές φράσεις με αρκετό χιούμορ!Το παρακάτω πάντως, με σαρκαστικό τρόπο.  περιγράφει μια πραγματικότητα που όσοι έχουν περάσει από Ελληνικό Πανεπιστήμιο την έχουν βιώσει.


Τα παρακάτω δύο είναι από αυτά που με εκφράζουν πλήρως και σίγουρα αν ήμουνα νέος μπορεί να τα είχα γράψει ο ίδιος!Αντίθετα το παρακάτω εκφράζει πλήρως την γυναίκα μου που δεν είχε ποτέ στην ζωή της ξυπνητήρι γιατί τα μισούσε καθώς το πρωινό της ξύπνημα είναι ένα από παιδικής ηλικίας μαρτύριο!


Πριν 6 χρόνια είχα δημοσιεύσει επίσης το  ποστ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ από το βιβλίο της  ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  με τίτλο ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΣΠΡΕΪ (Εκδόσεις ΓΡΑΜΜΑΤΑ)  
 

1 σχόλιο:

  1. αγαπημένο μου σύνθημα σε τοίχο του ΤΕΙ Κρήτης "να γράφεται στον τοίχο χαμηλά, για να μπορούν να τα διαβάζουν τα παιδιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή