Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ!




 Τον  σημερινό τίτλο τον εμπνεύστηκα από το γνωστό ανέκδοτο δε γαμείς που δε γαμείς, δεν πας για ψάρεμα;
Είναι ιδιαίτερα σοφό και έξυπνο να ακούει  κανείς στην ζωή τις συμβουλές που μπορούν να του δώσουν δύο κατηγορίες  ανθρώπων. Βασικά τους επιστήμονες που έχουν  εξιδεικευμένες γνώσεις σχετικά με ένα θέμα, αλλά και αυτούς που έχοντας μακροχρόνια σχετική προσωπική εμπειρία διαθέτουν πλέον αποκρυσταλλωμένες και σωστές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα.
 Σχετικά λοιπόν με τις προγαμιαίες σχέσεις  δεν θα μπορούσε να υπάρξει κανένας καλύτερος επιστήμων, αλλά και ειδήμων, λόγω μακροχρόνιας πείρας, από τον απέχοντα από την σεξουαλική ζωή και άγαμο Πάπα, που εξέδωσε νέα οδηγία, στην οποία θεωρεί σαν προϋπόθεση για μια επιτυχημένη ένωση το να μην γίνεται σεξ πριν τον γάμο!
Και ο ειδήμων Πάπας τονίζει πως  «η αιτία πολλών δυσκολιών» που αντιμετωπίζουν τα παντρεμένα ζευγάρια είναι «η νοοτροπία ηδονής που διαστρεβλώνει την ομορφιά και το βάθος της ανθρώπινης σεξουαλικότητας».
Από τον  γνώστη λοιπόν της ανθρώπινης σεξουαλικότητας,  στο 97 σελίδων κείμενο του δεν γλυτώνουν ούτε τα μεγαλύτερης ηλικίας παντρεμένα ζευγάρια καθώς με την διδασκαλία του τους δείχνει το δρόμο χωρίς σεξ προς τα τέλη της ζωής!
Δεν ξέρω αν εγκρίνει το λεγόμενο, μετά μακροχρόνια συμβίωση ενός ζευγαριού  συζυγικό σεξ, που συντελείται στιγμιαία όταν ό ένας πέσει επάνω στον άλλο στον διάδρομο του σπιτιού τους και ανταλλάσσουν μετά το τρακάρισμα με τρυφερότητα ένα Αει γαμίσου


Επίσης εκτός από μισόλογα, σχετικά με την σε παγκόσμιο επίπεδο εκτεταμένη παιδοφιλία των καθολικών παπάδων, οι σχέσεις αυτές εύλογα δεν είχαν κάποιο λόγο να απασχολήσουν τον ποντίφικα γιατί κανένας δεν μπορεί με κανένα τρόπο να τις χαρακτηρίσει προγαμιαίες!


Δεν ξέρω δε επίσης αν στο πόνημα του έχει συμπεριλάβει και τις επιστημονικές απόψεις του εξ ίσου ειδικού στο σεξ Μητροπολίτη Μόρφου, που μας ενημέρωσε ότι η ομοφυλοφιλία προκαλείται από το πρωκτικό σεξ που κάνει η έγκυος γυναίκα, αλλά και πως οι «άγιοι άνθρωποι» μυρίζουν την «ξεχωριστή και διακριτική», όπως την αποκαλεί, μυρωδιά των ομοφυλοφίλων!
Φαίνεται ότι επειδή δεν τήρησα την προτροπή του Πάπα, αλλά και των δικών μας ιεραρχών για αποχή από το προγαμιαίο σεξ, αλλά με την γυναίκα μου του δώσαμε και κατάλαβε, δεν έγινα «άγιος άνθρωπος» και έτσι ποτέ μου δεν μύρισα κανένα ομοφυλόφιλο στην ζωή μου.
Με τιμώρησε δε γι αυτό ο Θεός με αποτέλεσμα αντί να μυρίζομαι τους ομοφυλόφιλους αντίθετα να μυρίζομαι αμέσως ,μόλις μπω σε λεωφορείο  ή τρόλεϊ  την μασχαλίλα , την ποδαρίλα και την ιδρωτίλα!

Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου