Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΩΤΣΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ



Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους με τον τίτλο The Swine flu Revolution: Depopulation and Eugenics στο οποίο ούτε λίγο ή πολύ θέλουν να μας πουν ότι υπάρχει μια διεθνής συνομωσία που μέσω των εμβολιασμών έχει σκοπό να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό!
Κυρίως στις ΗΠΑ αλλά και αλλού υπάρχει μια μεγάλη, ποικίλης προέλευσης ομάδα, που διεξάγει μια χωρίς επιστημονικά δεδομένα τεράστια εκστρατεία κατά των εμβολιασμών και συγκροτείται από συνομωσιολόγους ,ομοιοπαθητικούς και οπαδούς των διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών και αστρολογιών , δεξιούς τρελαμένους θρησκόληπτους προτεστάντες, φανατικούς θρησκευόμενους κατά του έλεγχου των γεννήσεων και των εμβολιασμών με την λογική ότι αν ο Θεός θέλει να πεθάνει ένα παιδί πάμε ενάντια στην θέληση του, αν το σώσουμε !!, μέχρι ουφολόγους όπως επίσης και από εύπιστους και φοβισμένους από όλους αυτούς γονείς.
Το βίντεο τελειώνει με την φράση :
Εάν έχετε έστω και λίγο μυαλό θα κάνετε σωστή προετοιμασία.
Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην έρευνα και την αναζήτηση
Αυτό λοιπόν ακριβώς έκανα και εγώ και έψαξα στο διαδίκτυο να δω τι είναι όλοι αυτοί που μιλάνε και τι βαρύτητα έχουν αυτά που λένε.
Πολλές από τις συνεντεύξεις έχουν μεταδοθεί από το ακροδεξιό κανάλι FOX των ΗΠΑ.
Ξεκινάει με μια χαζοχαρούμενη που κάνει χιούμορ λέγοντας κάντε το εμβόλιο για να τελειώνουμε και αμέσως μετά μας δείχνει τον Μπούς, προφανώς επειδή η φάτσα του μας γυρνάει τα άντερα, να μιλάει για προπαγάνδα, για να πειστούμε αμέσως , ποιος είναι πίσω από μια διεθνή φασιστική κυβέρνηση.
Μετά για να αποκτήσουμε την ιδέα της παγκόσμιας συνομωσίας παρατίθενται αποσπάσματα ομιλιών από διάφορους ηγέτες που είναι προφανές ότι μιλούν για την πρόσφατη παγκόσμια οικονομική κρίση , έως που φτάνουμε σε μια έκθεση που είχε εκπονήσει ο Κίσιγκερ το 1974 για τα προβλήματα του υπερπληθυσμού, οπότε και περνάει το μήνυμα ότι η διεθνής συνομωσία έχει βάλει στο μάτι να εξοντώσει τον πληθυσμό όχι μόνο σε ένα αλλά σε ολόκληρα 13 κράτη!
Όποιος έχει τα κότσια ας διαβάσει τις 200 σελίδες της έκθεσης εδώ ,απλά εγώ με μια ματιά που της έριξα εντόπισα το σημείο με τα 13 κράτη και το τι λέει:

Για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη των μεγαλύτερων χωρών και να αυξήσουμε την πρόοδο προς την σταθερότητα του πληθυσμού, πρέπει να δοθεί πρωταρχική έμφαση στις μεγαλύτερες και ταχύτερα αυξανόμενες από τις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η ανισορροπία μεταξύ του ρυθμού αύξησης του πληθυσμού και των δυνατοτήτων ανάπτυξης προκαλεί σοβαρούς κινδύνους αστάθειας, κοινωνικής αναταραχής και διεθνών εντάσεων. Αυτές οι χώρες είναι η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν η Νιγηρία ,το Μεξικό, η Ινδονησία ,η Βραζιλία, οι Φιλιππίνες, η Ταϊλάνδη, η Αίγυπτος, η Τουρκία ,η Αιθιοπία και η Κολομβία.
Από ένα σύνολο 73.3 εκατομ. διεθνώς μέσου όρου αύξησης του πληθυσμού από το 1970-1975, αυτές οι χώρες συνεισέφεραν τα 34.3 εκατ. ή το 47%. Αυτή η ομάδα των κρατών περιλαμβάνει μερικές χωρίς κυβερνητικό ενδιαφέρον για οικογενειακό προγραμματισμό και άλλες με δραστικά κυβερνητικά προγράμματα οι οποίες απαιτούν και θα καλοδεχτούν ευρύτερη τεχνική και εμπορική βοήθεια.

Καπάκι μετά έρχεται ο Hal Lindsey που είναι ευαγγελιστής συγγραφέας χριστιανικών βιβλίων που οι τρελαμάρες του έχουν πουλήσει 35.000.000 βιβλία σε 54 γλώσσες !
Ο Hal Lindsey βάσει όπως λέει βιβλικής προφητείας, γράφει στα βιβλία του ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μέλει να γίνει η Αναγεννημένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που θα κυβερνάται από τον Αντίχριστο, όπως βέβαια το ίδιο κυβερνάται και η Ρωσία !
Εκτός των άλλων δε προφητεύει ότι ο Αρμαγεδδών δεν είναι μακριά!
Διαπιστώνει λοιπόν κανείς ότι η μπουρδολογία έχει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο κοινό που είναι ευεπίφορο στο να πιστέψει από διεθνείς συνομωσίες μέχρι Αντίχριστους.
Άλλωστε πως θα πούλαγε αλλιώς ο Λιακόπουλος τα βιβλία του εδώ;
Στην συνέχεια ο John Βerman δημοσιογράφος του ΑΒC μας μιλάει για το μυστικό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων που προφανώς και αυτό συμμετέχει στην διεθνή συνομωσία.
Μετά ακούγεται ότι η Ακαδημία Επιστημών του Τέξας βράβευσε τον καθηγητή Eric R. Pianka που είναι βιολόγος, ειδικός ερπετολόγος και εξελικτικός οικολόγος (;) ο οποίος υποτίθεται ότι μίλησε περί γενοκτονίας.*
Τον κατηγόρησε γι΄ αυτό ο Mims,ένας εμπειρικός επιστήμων, οπαδός του ευφυούς σχεδιασμού.
Βέβαια η Texas Academy of Sciences, που έγινε η ομιλία δήλωσε ότι:
Πολλές από τις δηλώσεις του Dr. Pianka παρερμηνεύτηκαν και χρησιμοποιήθηκαν με σκανδαλοθηρικό τρόπο.
Αμέσως μετά ο εκφωνητής του FOX μας λέει με σοβαρό τρόπο πως υπάρχει πρόταση (χωρίς να αναφέρεται από ποιους) να στειρώσουμε υποχρεωτικά τον πληθυσμό για έλεγχο του υπερπληθυσμού!
Για να επιβεβαιωθούν δε τα παραπάνω αναγράφεται μια από τις ηλίθιες οικολογικοφιλοσοφικές δηλώσεις του Πρίγκηπος Φιλίππου γνωστού επισκέπτη του Αγίου Όρους.
Όμως στην καταχθόνια συνομωσία για την ελάττωση του πληθυσμού συμμετέχουν και τα λόμπυ των πρασίνων που με δραματικό τόνο ο εκφωνητής μας λέει ότι :δηλαδή κάποιοι από σας πρέπει να πεθάνετε αλλιώς όλοι θα πεθάνουμε!
Για να εδραιωθεί δε η άποψη αυτή, επιστρατεύεται ένα κείμενο του 1953 του Bertrand Russell, από το βιβλίο του "The Impact of Science on Society" ,εποχή που η τεχνολογική πρόοδος και ο ψυχρός πόλεμος δημιουργούσε τον σκεπτικισμό των διανοητών και οδήγησε και τον George Orwell να γράψει το 1949 το κλασσικό του έργο 1984.
Και τώρα πλέον φτάνουμε στον μεγάλο διανοητή Alex Collier,ένα πιο προηγμένο Λιακόπουλο της Αμερικής ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με μπλέ εξωγήινους από την Ανδρομέδα και διατηρεί μαζί τους τηλεπαθητική επαφή!!
Αυτός αντί για Νεφελίμ και Ελοχίμ συναναστέφεται τους Reptilians !
Μετά λοιπόν τις σοβαρές αυτές δηλώσεις και αφού πλέον έχουμε πειστεί για την διεθνή συνομωσία για να μας εξοντώσουν, φτάνουμε στο ζουμί της ιστορίας που είναι τα εμβόλια.
Αφού ξεκινήσουμε με την συνταρακτική είδηση ότι κάνοντας το εμβόλιο θα αποκτήσουμε την νόσο των χοίρων, φτάνουμε στην κλασσική πια επιχειρηματολογία για τον κίνδυνο από τον υδράργυρο που έχουν τα εμβόλια.
Έδώ λοιπόν ας πούμε δυό λόγια για τα εμβόλια.
Αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά αδρανοποιημένοι ιοί της γρίπης ή συστατικά των ίδιων ιών που έχουν αναπτυχθεί μαζικά στα κύτταρα εμβρύων κότας.
Τα εμβόλια ενάντια στη γρίπη είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν (το 1946) ενάντια σε λοιμώξεις από ιούς. Υπάρχει, δηλαδή, εμπειρία 63 ετών και πληθώρα πληροφοριών σε ότι αφορά εμβολιασμούς μεγάλου αριθμού ατόμων σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Επειδή οι ιοί της γρίπης αλλάζουν (μεταλλάσσονται) συχνά, κάθε χρόνο το εμβόλιο της γρίπης προσαρμόζεται στα νέα στελέχη του ιού , συμπεριλαμβάνοντας τα στελέχη της εποχιακής γρίπης που αναμένεται να δημιουργήσουν τις επερχόμενες επιδημίες γρίπης.
Η εμπειρία έχει καταδείξει ότι η αλλαγή στα στελέχη δεν έχει επίδραση στην ασφάλεια και τη δραστικότητα του εμβολίου για την εποχιακή γρίπη και για τον λόγο αυτό και μπορεί να κυκλοφορήσει σε τόσο σύντομο διάστημα.
Ας δούμε τώρα και τα σχετικά με τον υδράργυρο.
Ο υδράργυρος με την μορφή Thimerosal ή thiomersal από το 1927 χρησιμοποιείται σε ελαχιστότατες δόσεις σαν αντιμικροβιακός παράγοντας στα εμβόλια.
Επειδή ο υδράργυρος είναι νευροτοξικός κατηγορήθηκε σαν αιτία που προκαλεί αυτισμό στα παιδιά επειδή παρατηρήθηκε αύξηση των περιστατικών με αυτισμό τα τελευταία χρόνια .
Η υπόθεση αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) θεωρεί ότι η χρήση της Thimerosal στα εμβόλια είναι ασφαλής .
Παρ΄ όλα αυτά από τις αρχές της 10ετίας οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλές άλλες χώρες μετά τον θόρυβο που έγινε, μείωσαν την χρήση της και σταμάτησαν την ανοσοποίηση των παιδιών με τέτοια εμβόλια.
Παρά την διακοπή όμως της χρήσης της Thimerosal ,ο αριθμός των περιστατικών με αυτισμό δεν μειώθηκε.
Στο σημείο αυτό εμφανίζεται ο τακτικός από ότι φαίνεται στο FOX, Kent Holtorf MD, σαν ειδικός στις φλεγμονώδεις νόσους κατά το κανάλι, χωρίς όμως να αναφέρεται ποιά είναι ακριβώς η ειδικότητα του,και ο οποίος έχει κλινική, όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω,με θεραπείες υποκατάστασης με φυσικές biοidentical ορμόνες μέχρι θεραπείες για την κόπωση και την χαμηλή libido!
Ο όρος biοidentical από το FDA δεν θεωρείται επιστημονικός και ορισμένοι τον έχουν χαρακτηρίσει ψευδοεπιστημονικό νεολογισμό, και ένα έξυπνο τρόπο για το μάρκετιγκ των διαφόρων προϊόντων του είδους που κυκλοφορούν και προφανώς πουλάει στην κλινική του.
Αφού μας πει μαζί και με έναν άλλο άγνωστο γιατρό που την ιατρική την εξασκεί στο σπίτι η γυναίκα του και όχι αυτός , γιατί μας λέει ότι δεν θα κάνει η σύζυγος το εμβόλιο στα παιδιά τους, ακολουθεί μια κινδυνολογία άγνωστου εκφωνητή σχετική με την παραγωγή του εμβολίου.
Συνεχίζεται μετά το γνωστό τροπάρι για εκφοβισμό του κόσμου με τον αυτισμό, χωρίς βέβαια να αναφέρεται ότι παρά την διακοπή της χρήσης της Thimerosal δεν εμφανίστηκε μείωση στα περιστατικά αυτισμού.
Στην συνέχεια ακολουθεί το βαρύ πυροβολικό που είναι ο καθηγητής Boyd Haley ο πρώτος που μίλησε για τους πιθανούς κινδύνους αυτισμού και Alzheimer από τον υδράργυρο στα εμβόλια και στα οδοντιατρικά αμαγάλματα.
Τα ευρήματα του όμως του Boyd Haley,δεν επιβεβαιώθηκαν από άλλους ερευνητές πειραματικά, και για τον λόγο αυτό ή Public Health Service και η American Dental Association απέρριψαν το 2008 τους ισχυρισμούς του.
Μετά εμφανίζεται μια νεαρά άγνώστων στοιχείων, μάλλον μια που έχει ένα μπλογκ με τίτλο case about Bird flu και λέει κάτι ασαφή, αντιεπιστημονικά και ομιχλώδη κατά της εταιρείας BAXTER μιας από τις παρασκευάστριες των εμβολίων, αλλά και κατά της WHO.
Διάφοροι μετά άσχετοι και άσχετες λένε ότι δεν θα εμβολιαστούν και φτάνουμε και στην πρώτη νεκρή από το εμβόλιο, όχι της ηπατίτιδας, όπως έχει λανθασμένα μεταφραστεί, αλλά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας που έχει χαρακτηριστεί από την WHO ως η πρώτη ιογενούς αιτιολογίας (HPV) κακοήθεια και αυτό είναι και το πρώτο εμβόλιο που παρασκευάστηκε για ένα καρκίνο .
Βέβαια δεν αναφέρεται ότι η νεκροτομή που έγινε στην συνέχεια , έδειξε ότι το άτυχο κορίτσι δεν πέθανε από το εμβόλιο αλλά από κακοήθη όγκο στη θωρακική χώρα.
Μετά για να ερεθίσουμε και το αίσθημα των περισσοτέρων κατά των πολυεθνικών εταιρειών, βάζουμε και μερικούς να μας λένε πως οι φαρμακευτικές εταιρείες θα κερδίσουν πολλά λεφτά από αυτήν την ιστορία και η Evelin Pringle (ερευνήτρια δημοσιογράφος ,κάτι σαν Τριανταφυλλόπουλος δηλαδή στις ΗΠΑ!) ξιφουλκεί κατά του παιδιάτρου Paul A. Offit ειδικού στις φλεγμονώδεις παθήσεις, στην ανοσολογία και στην ιολογία και συνεφευρέτη μετά 25 χρόνια έρευνας, του εμβολίου του ροταϊού υπεύθυνου για την βαρεία γαστρεντερίτιδα των παιδιών, ιού που σκοτώνει πάνω από 600.000 παιδιά τον χρόνο κυρίως στις υποανάπτυκτες χώρες.
Ο Paul Offit είναι σαφώς κατά της υπόθεσης ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και τα έσοδα του βιβλίου του, του 2008 Autism's False Prophets τα έχει διαθέσει στο Κέντρο Έρευνας για τον Αυτισμό στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας.
Για την εκστρατεία του υπέρ των εμβολιασμών έχει δεχτεί απειλές από διάφορους παλαβούς αντίθετους των εμβολιασμών ότι θα τον σκοτώσουν και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε συνοδεία ένοπλου φρουρού.
Παρά την πίστη του όμως γενικά στους εμβολιασμούς, όταν το 2002 υπήρχε ευρύτερα διαδεδομένος ο φόβος για διασπορά του ιού της ευλογιάς από τρομοκράτες, ήταν ο μόνος που υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται ο μαζικός εμβολιασμός, όπως ήταν και λογικό .
Τέλος πριν να μας συμβουλέψουν να ερευνήσουμε, όπως και κάναμε, ακούμε από ένα σοβαροφανή μπούρδα και την άλλη κλασσική και ευρέως διαδεδομένη στους άσχετους με την ιατρική, συνωμοσιολογική δοξασία ότι οι ιατρικές και φαρμακευτικές εταιρείες έχουν το φάρμακο για τον καρκίνο και μας το κρύβουν!
Αλλά προφανώς μας το κρύβουν, παρότι έτσι χάνουν τεράστια ποσά ,γιατί προτιμούν να μας ξεκάνει ο καρκίνος με αποτέλεσμα να ελαττωθεί ο πληθυσμός και έτσι να το πουλάνε σε λιγότερους αλλά καλύτερους!
Βέβαια όσοι έχουν γνώσεις ογκολογίας ξέρουν ότι δεν υπάρχει ποτέ η δυνατότητα να υπάρξει ΕΝΑ φάρμακο για τις διάφορες μορφές του καρκίνου, αλλά μόνο διαφορετικά , ανάλογα με τον ιστολογικό του τύπο και την εντόπιση του, με ελπιδοφόρα προοπτική για μερικά νεοπλάσματα αυτό να είναι εμβόλιο.
Αλλά απολαύστε τώρα πια το βίντεο



*Σχετικά με την ομιλία του Pianka και το πώς αυτή διαστρεβλώθηκε έχει γράψει στο παρελθόν εκτενώς ο Π στο μπλογκ Gravity and the Wind

79 σχόλια:

  1. Πράγματι πολλές μπούρδες λέγονται, και, εμέσως ή αμέσως καταλήγουν σε κάποιου είδους συνομοσίας. Οι θεωρείες συνομοσιών είναι πράμα ζεστό και χνουδοτό σά φλωκάτη νά αναπαυθεί το φιλοκάρδι του μέσου επιζώντος τον επιούσιον. Αν υπάρχουν συνομοσίες σημαίνει ότι υπάρχουν ισχηροί εκεί καπου, "εκείνοι" που ξέρουν τι τρέχει και τι να κάνουν και πώς να κατευθήνουν...

    Θυμάμαι αυτό πού είχε λεχτεί, ότι ο βασικότερος λόγος για τον οποίον οι περισσότεροι πιστεύουν πως ο Λή Χάρβι Οσβαλντ δέν ενήργησε μόνος του, και ότι ο Κέννεντυ δολοφωνήθηκε από συνομότες, είναι το ότι θα ήταν τρομακτικό και θα γέμιζε τον καθένα ανασφάλεια και απαισιοδοξία και φόβο να πιστέψει ότι ένας μοναχικός μουρλός μπορεί σε 4 δευτερόλεπτα να αλλάξει τη ροή της Ιστορίας και την καθημερινότητα των ανθρώπων... ολομόναχος.

    Απο την άλλη μεριά, μόλις που ετοιμαζόμουνα να πώ τα πρώτα μου λογάκια, ο Αϊκ Αϊζενχάουερ βγήκε στην τηλεόραση και σνεβούλευσε (αν όχι προειδοποίησε) τον κόσμο να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα και να προσέχει το στρατιωτικοβιομηχανικό συγκρότημα ("military-industrial complex").

    Δεν ξέρω άν ρήξανε AIDS στην Αφρική για να ανοιξουνε τόπο, πιστεύω όμως ότι άν ζούσε ο μακαρίτης ο Αϊκ σήμερα, θα μιλούσε γιά το στρατιωτικοβιομηχανικοφαρμακευτικό συγκρότημα, το οποίο βασίζεται ακριβώς σε αυτό που επισημαίνεις Αθεόφοβε, γιά τα κέρδη του. Τον φόβο και την ελειπή ενημέρωση που οδηγούν στον πανικό της άρνησης ή της υπερβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόσα που γράφονται κατά καιρούς, με τόσα που επιβεβαιώνονται, όταν αφορά φάρμακα και φαρμακοβιομηχανίες, είμαι πολύ επιφυλακτική.
    Είναι μία αλυσίδα που ξεκινά από τα χαμηλά, Κ. Υγείας, γιατρούς, φαρμακοποιούς και φτάνει μέχρι τον τρίτο κόσμο και τα πειράματα ή τις ληγμένες παρτίδες φαρμάκων.

    Ίσως κάνω λάθος, αλλά δεν εμβολιάζομαι ποτέ,
    απλά δεν θέλω.
    (αν είναι να πάω από γρίπες ή οτιδήποτε, δεν γλιτώνω).

    Γενικά για τις συνομωσιολογίες (παγκόσμιο φαινόμενο) κάπου υπάρχουν βάσεις, αλλού υποθέσεις, τι να πει κανείς.
    -Πήγαμε ή δεν πήγαμε στη σελήνη;
    -Οικοδομούν σε άλλους πλανήτες ή όχι;
    -Μας ψεκάζουν τελικά ή όχι;

    Τέτοιες σημαντικές για την καθημερινότητά μου
    ερωτήσεις.....

    Καλημέρα σου :-)

    Πολύ καλό το κείμενό σου Αθεόφοβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον ιό της νέας γρίπης και ειδικά με τον αυτισμό έχει πολύ πλάκα η μαλακία και η στενομυαλιά του κόσμου. Μέχρι και γιατροί έχουν πέσει θύματα τέτοιας απάτης. Με τον αυτισμό για παράδειγμα κανείς δε σκέφτεται ότι έχουν ανακαλυφθεί δεκάδες μορφές αυτισμού που μέχρι εχθές έμεναν απαρατήρητες. Εξάλλου, μέχρι ένα σημείο οι ίδιοι οι γιατροί δεν επικοινωνούσαν καν μεταξύ τους (λόγω των ΜΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thinks-
    Βάσσια-
    Από την εποχή του Γκαίμπελς που είπε -πες πες όλο και κάτι θα μείνει- είναι πολύ εύκολο στον καθένα,ίδίως στην σημερινή εποχή με το διαδίκτυο,να πετάει ο καθένας την μπούρδα του και να γίνεται πιστευτός από πολύ κόσμο που δεν μπορεί,δεν θέλει ή δεν έχει τον χρόνο να ελέγξει αυτά που διαβάζει.
    Για τον λόγο λοιπόν αυτό έκατσα και έψαξα ένα χαρακτηριστικό βίντεο αυτού του τύπου.
    Δεν είμαι αφελής να πιστεύω ότι σε πολλά πράγματα από πίσω μπορεί να κρύβονται οικονομικά ή άλλα συμφέροντα.
    Όμως σε καταγγελίες αυτού του τύπου έχει μεγάλη σημασία ποιός καταγγέλει και πως το αποδεικνύει.
    Είναι λοιπόν νομίζω σαφές από το ποστ ότι ποιοί,με ποιά αξιοπιστία και με ποιά επιχειρήματα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σχετικά με ένα φλέγον θέμα όπως το εμβόλιο της γρίπης.
    Από την άλλη μεριά σήμερα η εξάπλωση της επιστήμης σε όλο τον κόσμο δίνει την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια σε κάθε τι που βρίσκεται υπό μέλετη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον έλεγχο,και είτε την επιβεβαίωση αλλά είτε και την απόρριψη κάθε πρωτοεμφανιζόμενης μελέτης που προσφέρει κάτι νέο στα πεδία της επιστήμης.
    Αν θα βάλετε λοιπόν την λέξη vaccines στο Pub-Med, που βρίσκεις όλες τις επιστημονικές εργασίες απ΄όλο τον κόσμο, θα σας δώσει πάνω από 151.000 μελέτες !
    Πιστεύετε λοιπόν ότι όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν παγκοσμίως με το θέμα μπορεί να συμμετέχουν σε κάποια παγκόσμια συνομωσία ή να είναι όλοι πληρωμένοι από τις φαρμακευτικές εταιρείες ώστε οι αντιτιθέμενοι στους εμβολιασμούς να καταφεύγουν σε ιεροκήρυκες και ουφολόγους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο δείμος του πολίτη-
    Γράφαμε ταυτόχρονα!
    Έχεις απόλυτο δίκιο και πράγματι πολλοί γιατροί αρκούνται στην ενημέρωση από την τηλεόραση ή είναι σαν τον γιατρό που εμφανίζει ο Λαζόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλή η κριτική σου σ'αυτή την αποπροσανατολιστική συρραφή ερερόκλητων 'στοιχείων" που υποτίθεται οτι στοιχειοθετεί τον κίνδυνο απ το εμβόλιο.
    Το γεγονός όμως οτι
    α)και ο ιατρικός κόσμος δεν έχει επαρκή πληροφόρηση ως προς τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την ταχεία παρασκευή και εγκριση του εμβολίου ώστε να έχει μια σιγουριά ως προς την ασφάλεια του και εμφανίζεται απρόθυμος να εμβολιαστεί ο ίδιος,
    β)οι παλινωδίες των μελών της επιτροπής Πανδημίας ως προς τις ομάδες που θα εχουν προτεραιότητα αλλά και ως προς την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού
    γ)η αρχικά αναγγελθείσα έγγραφη συναίνεση που θα απάλλασσε κατασκευαστές και Κρατικές αρχές από ευθύνες για τυχόν επιπλοκές,
    δ)το γεγονός οτι δεν προβλέπεται να γίνει εμβολιασμός στις Ενοπλες Δυνάμεις παρά τις συνθήκες συχρωτισμού που επικρατούν,δεδομένου οτι την ευθύνη για την υγεία των στρατευσίμων την έχει ο Στρατός,
    ε)η σύσταση του Η1Ν1 φαίνεται πολύ φτιαχτή για να είναι τυχαία: 2 πρέζες ιού των χοίρων(ώστε να υπάρχει πληθώρα μεταλλάξεων και ευκολία μετάδοσης),2 πρέζες ιού της ανθρώπινης γρίππης(ώστε να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο),και 1 πρέζα γρίππης των πτηνών,ώστε να είναι πιο φονική,και ιδού η συνταγή για μια εκφοβιστική πανδημία που θα κάνει όλο τον κόσμο ν'ασχολείται με αυτό εν μέσω παγκόσμιας οικονομ.κρίσης και κοσμογονικών μεταφορών χρήματος αφενός,και θα γεμίσει τα ταμεία των big pharma με δις αφετέρου,

    δημιουργούν εύλογες ανησυχίες και δισταγμό που πιθανόν να κοστίσει ακριβά.Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς οτι δεν είναι αστήρικτες οι αμφιβολίες για το αν πρέπει να εμβολιαστούν ανοσοεπαρκείς άνθρωποι,κοιτώντας το απ την πλευρά του ατομικού
    πιθανού κόστους
    (μια απώτερη σπάνια παρενέργεια)/οφέλους,κι όχι απ'την πλευρά του συλλογικού κόστους/οφέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπος...με πρόλαβες κατά ένα 24ωρο γιατί είχα σκοπό να κάνω το ίδιο.Εύγε, το ποστ σου είναι ένα λυσσαλέο κοπάνημα της συνωμοσιολογίας και της επιστημονοφοβίας με ΣΤΟΙΧΕΙΑ κι όχι με ουφολογίες και νιουεητζίλες.
    Η νεαρά κυρία που μιλάει για την baxter είναι η Jane Bürgermeister, την οποία την ανακάλυψα κι εγώ πρόσφατα και έχει σκοπό να μυνήσει τους πάντες και να αποκαλύψει πως τα εμβόλια είναι μέρος σχεδίου των Ιλουμινάτι!!!!!

    Συμπληρωματικά για τον πλασιές ψευτογιατρό kent Holtorf.Εκτός του ότι πουλάει επικίνδυνα σκευάσματα, που ενδεχομένως οδηγούν σε αύξηση του καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με τον ABIM (American Board of Internal Medicine - abim.org) που περιλαμβάνει και τους ενδοκρινολόγους, ο κύριος δεν είναι καν εγκεκριμένος!Μπίζνες κάνει πουλώντας μπούρδες από μια ιστοσελίδα.

    @squarelogic
    Mιλάς για ιούς ή για ζαχαροπλαστική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eπίσης σαν να ακούω τη φωνή του Alex Jones στο βίντεο...ίσως να είναι και ο δημιουργός του.
    Δραματική μουσική, αποσπάσματα (κυρίως από fox news), άσχετα θέματα δεμένα μεταξύ τους με τον πιο παράλογο τρόπο, Νέα Τάξη και πρέστο...
    χιλιάδες views από έλληνες στο γιουτιούμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι συνηθισμένες ιστορίες συνομωσίας, πίσω από κάθε νέα ασθένεια!
    Εγώ πάντως θα το κάνω το εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @biologos

    αναφέρομαι στην γονιδιακή σύσταση του ιού όπως την διάβασα να περιγράφεται σε κάποιο απ τα αφιερώματα του Βήματος νομίζω.Not a peer-reviewed journal,συμφωνώ αλλά δε είδα να γράφουν γενικά ανακρίβειες.Στο ίδιο αφιέρωμα όμως είχε μονόστηλα από 4 Πανεπιστημιακούς καθηγητές κυρους(μεταξύ αυτών ο Τριχόπουλος,και νομίζω Κωνσταντόπουλος της Παιδ/κής)και εις εκ των 4 (δεν θυμάμαι δυστυχώς ποιός)περιέγραφε τα συμφέροντα που ωφελούνται και ουσιαστικά οδηγούσε τον αναγνωστη να ασπαστεί τις θεωρίες συνωμοσίας,τουλάχιστον όσον αφορά την εργαστηριακή προέλευση του ιού.
    Πες μου μετά πως θα περάσει η αναγκαιότητα εμβολιασμού στο κοινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά είναι τα θέματα με τα οποία ασχολείται το Fox News εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο Αθεόφοβε. Το πρόγραμμα αρχινάει νωρίς, και αρχίζει επιθέσεις εναντίον όλων και επι παντός επιστητού. Η θεματολογία αποτελείται απο πόλεμο εναντίον των ομοφυλοφίλων, ο κομμουνιστής Ομπάμα, η κρίση των θρησκευτικών ηθών, η Ευρώπη που μισεί την Αμερική, το Μεξικό που έχει σχέδιο να μας πνίξει στους μετανάστες, οι αναρχικοί φίλοι του Ομπάμα, όσοι αντιτίθενται στον πόλεμο του Ιράκ, όσοι αντιτίθενται στις αγνές προθέσεις της Αμερικής, κλπ, κλπ. Τελειωμό δεν έχει το κανάλι, που έχει βρεί και μερικούς συμμάχους και στο CNN που θέλουν Τείχη με τα σύνορα, με τον κόσμο, με όλους και με όλα. Το μοτίβο είναι πολεμικό, αλλωτε με πομπώδεις ανακοινώσεις και μουσική έπαρσης, άλλοτε με απαλή σπαραξικάρδια μελωδία όπως στο βινετάκι. Στο ίδιο μοτίβο στρατεύονται και αρκετά κανάλια Ευαγγελιστών (σέχτα Προτεσταντών), που φιλοξενούν ιερείς, ψευτογιατρούς, και ψευτοαναλυτές. Πολλαπλά μοτίβα συνεντεύξεων μοντάρονται θεματικά για να εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό μίσους. Μίσος προς όλους και όλα. Πελάτες αυτού του είδους, ειναι τα εκατομμύρια των θρησκόπληκτων αμερικανών, η λεγόμενη Ρεπουμπλικανική πολιτική βάση. Είναι αυτοί που ψήφισαν τον Μπους και την Σάρα Πέιλιν. Το πόστ αυτό θα μπορούσε να έχει γραφτεί για πολλαπλούς εχθρούς. Και εκεί που νομίζει κανείς πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει και άλλο μίσος, νάσου και το επόμενο γκρουπάκι για τηλεοπτική ανθρωποφαγία.

    Εξοχο πόστ φίλε Αθεόφοβε. Αυτή ειναι η πρωινή τηλεοπτικη ζώνη της λεγόμενης "βαθιάς Αμερικής". Σ' αυτό το μοτίβο κινείται.

    *Για σωστές και υπεύθυνες πληροφορίες, συνιστώ το American Medical Association (AMA),

    http://www.ama-assn.org/amednews/2009/11/02/edsa1102.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αθεόφοβε, δεν φοβάσαι τον Θεό, γιατί φοβάσαι την γρίππη των χοίρων και θες να εμβολιαστείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. squarelogic-
    Συμφωνώ ότι ήταν μεγάλη ανοησία της Επιτροπής Πανδημίας αρχικά να μιλήσουν για υπογραφή υπέυθυνης δήλωσης.
    Απλά είδαν ότι αυτό γίνεται στις ΗΠΑ και είπαν να ακολουθήσουν το υπόδειγμα αυτό οπως και το ποιές ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν.
    Οι περισσότεροι γιατροί πλήν κύρίως των παιδιάτρων, των παθολόγων και των μαιευτήρων πράγματι δεν έχουν καλή ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό γιατί δεν έιναι στα άμεσα θέματα που τους απασχολούν.
    Δεν έιχα σκοπό να γράψω για το εμβόλιο, αλλά μόνο για τις απαράδεκτες μπούρδες του βίντεο, αλλά επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και παρανοήσεις θα γράψω δυό λόγια.
    Στην Ελλάδα κυκλοφορούν τα εξής εμβόλια μετά από έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
    Celvapan από την εταιρεία Baxter AG
    Daronrix, από την εταιρεία GlaxoSmithKline Biologicals S.A
    Focetria από την εταιρεία Novartis Vaccines and Diagnostics S.r.l
    Pandemrix από την εταιρεία GlaxoSmithKline Biologicals S.A
    Όλα τα εμβόλια έχουν παραχθεί με το στέλεχος Η5Ν1 του ιού της γρίπης το οποίο άλλαξε σε στέλεχος Η1Ν1 το οποίο προκαλεί και την τρέχουσα πανδημία.
    Όπως έγραψα και στο ποστ η εμπειρία έχει καταδείξει ότι η αλλαγή στα στελέχη δεν έχει επίδραση στην ασφάλεια και τη δραστικότητα του εμβολίου για την εποχιακή γρίπη και για τον λόγο αυτό και μπορεί να κυκλοφορήσει σε τόσο σύντομο διάστημα.
    Η συζήτητηση για το αν θα πρέπει να γίνει μαζικός εμβολιασμός σε μια πανδημία είναι πάντως άσχετη με το θέμα άν τα εμβόλια είναι ασφαλή,που είναι.
    Προσωπικά πιστεύω ότι στην παρούσα πανδημία καλό είναι να ανοσοποιηθούν όλες οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
    Όσο για το άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ που αναφέρεις είναι αυτό

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=298093&dt=08/11/2009BioLogos-

    και δεν μιλούσε κανείς για θεωρείες συνομωσίας.


    BioLogos-
    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις πρόσθετες πληροφορίες.
    Δεν ξέρω αν είναι ο Jones στο βίντεο αλλά είναι πολύ πιθανόν γιατί είναι από τους γνωστούς παρανοϊκούς συνομωσιολόγους των ΗΠΑ

    Meropi-
    Και εγώ το ίδιο ,οπως και κάθε χρόνο που κάνω το εποχιακό γιατί δεν βρίσκω τον λόγο να περνάω καμιά 10 μέρες στο κρεββάτι με τις μύτες να τρέχουν!

    Locus Publicus-
    Ευτυχώς που επιβεβαιώνεις από πρώτο χέρι αυτά που βρήκα εγώ απλώς ψάχνοντας στο διαδίκτυο.
    Μερικές φορές φτάνει να πιστεύω ότι η Ελληνική τηλεόραση είναι καλύτερη από τα αμερικάνικα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμο-
    Γιατί ο ιός είναι κάτι το υπαρκτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και η σοκοφρέτα κάτι υπαρκτό είναι μέχρι να φαγωθεί. Άλλη απάντηση παρακαλώ, γιατί μου φαίνεσαι προικισμένο στο μυαλό άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και εγώ το ίδιο ,οπως και κάθε χρόνο που κάνω το εποχιακό γιατί δεν βρίσκω τον λόγο να περνάω καμιά 10 μέρες στο κρεββάτι με τις μύτες να τρέχουν!

    Κακώς αδελφέ εν αθεοφοβία, χάνεις! Εγώ το καλύτερο σέξ το έχω κάνει εμπύρετος. Δεν συνιστώ να είναι εμπύρετο και το άλλο άτομο, γιατί δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Μπορεί να είναι φοβερή εμπειρία επίσης. Ταβλωθείτε μαζί! Κι αφήστε τα εμβολιασμένα αφεντικά σας να παίρνουν απουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ φίλε, πολύ καλά έκανες και ερεύνησες το θέμα. Επίσης σεβαστή κάθε γνώμη, καθ' ένας πιστεύει ότι θέλει και σε κάποιες περιπτώσεις ότι τον βολεύει.

    Στο θέμα "μείωσης του πληθυσμού της γής" θα σε πληροφορήσω πως εγώ πιστεύω ακράδαντα πως υπάρχει συνομωσία, που σκοπεύει να μειώσει στα 500 μόλις εκατομμύρια τον πληθυσμό της γής.
    Ένας λόγος που το πιστεύω, είναι η συστηματική απόκρυψη της θεραπείας του Καρκίνου, ενώ απο την άλλη βομβαρδίζουν συνεχώς με απεμπλουτισμένο ουράνιο σε κάθε τους ευκαιρία.
    Τρώμε μολυσμένα και καρκινογόνα τρόφιμα. Τα λαχανικά είναι μολυσμένα πρίν ακόμη φυτευτούν. Τα χημικά που αναπνέουμε μας σκοτώνουν πρίν φτάσουμε στα 40 και τα 50 οι μισοί απο εμάς.
    Μπορούν και έχουν την δυνατότητα να επιτρέψουν την ευρεία παραγωγή αυτοκινήτων με αβλαβή υλικά κίνησης, παρ' όλα αυτά αναπνέουμε και μολυνόμαστε απο τα καρκινογενή και θανατηφόρα απόβλητα του πετρελαίου.
    Το AIDS για μένα προσωπικά, έχει να κάνει με πανδημία "φτιαχτή" και όχι νέα ασθένεια που εμφανίστηκε απο το πουθενά, με σκοπό την μείωση του πληθυσμού αρχικά της Αφρικής, κάτι που δεν έμεινε όπως είδαμε στα όρια της χώρας αυτής, αλά μεταδόθηκε παγκόσμια. Μία απο τις αποδείξεις για μένα, είναι πως ακόμη και ο Πάπας της Ρώμης, πρότεινε να κάνουν σέξ με προφυλακτικά οι Αφρικανοί, για αποφυγή πολλαπλασιασμού τους (και άσε που το γύρισαν μετά δήθεν για θέμα υγείας).

    Επίσης, δεν είναι τυχαίο η δημιουργία της Ενωμένης Ευρώπης. Κάτι που βύθισε όλα τα κράτη που συντάχθηκαν στο οικονομικό χάος, γλυκαίνοντάς τα αρχικά με παροχές και οικονομικά πακέτα στήριξης.
    Είναι μέρος παγκοσμίου σχεδίου αγαπητέ, μας αρέσει η όχι, αυτή είναι η αλήθεια και δεν θα αργήσει να την δεί και ο κάθε δύσπιστος.. Το ίδιο θα συμβεί και στην Αμερική, το ίδιο και στην Ασία, το ίδιο και στην Αφρική.
    Στην Αμερική θέλουν να ενώσουν ΜΕξικό, Αμερική, Καναδά, και να έχουν κοινό νόμισμα, το ΑΜΕΡΟ.

    Για να μην σπαταλάμε όμως φαιά ουσία και οι μέν και οι δέ, ας αφήσουμε να μας διαψεύσουν τα γεγονότα του μέλλοντος, και τότε θα φανεί αν υπάρχουν συνομωσίες ή όχι. Πολύ καλά κάνετε πάντως και ερευνάτε, αυτό δείχνει πως σας ενδιαφέρει να μαθαίνετε την αλήθεια, και στο κάτω κάτω, αυτό ενδιαφέρει και τις δύο πλευρές.

    Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτησή σου.
    Και λόγω ειδικότητας προφανώς εσύ γνωρίζεις καλύτερα τα πράγματα και τις υπερβολές της κάθε πλευράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος- 9:17
    Οι απαντήσεις είναι ανάλογες με τις ερωτήσεις.

    Ανώνυμος- 11:35
    Όταν όμως είσαι το αφεντικό του εαυτού σου από ποιόν να πάρεις απουσίες;


    ΑΑΤΟΝ-
    Σχετικά με το θέμα για το φάρμακο του καρκίνου έχω γράψει παραπάνω και βέβαια δεν μπορώ να πείσω για το αντίθετο κάποιον που το πιστεύει ακράδαντα χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις ογκολογίας. Το ίδιο έχω να πώ και για την «κατασκευή» του ιού του AIDS
    Όμως ότι μας σκοτώνουν πριν φτάσουμε στα 40 και τα 50 τους μισούς από εμάς με απεμπουτισμένο ουράνιο,με μολυσμένα λαχανικά και καρκινογόνα τρόφιμα να μου μου επιτρέψεις να σου πω ότι τα νούμερα υποστηρίζουν ακριβώς τα αντίθετα .
    Σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρσίας της Ελλάδος (ΕΣΥΕ) που διενεργήθηκε κατά τα έτη 2005 – 2006 έχουμε τα εξής στοιχεία:
    Για τις γυναίκες, η προσδοκώμενη ζωή χωρίς προβλήματα υγείας, κατά την ηλικία των 65 ετών, κυμαίνεται, το χρονικό διάστημα 2005 έως 2006, μεταξύ 9,9 και 10,2 ετών, ενώ η προσδοκώμενη ζωή, κατά την ίδια ηλικία, κυμαίνεται μεταξύ 19,2 και 19,4 ετών. (δηλαδή θα φτάνουν μέχρι τα 85!)
    Για τους άνδρες, η προσδοκώμενη ζωή χωρίς προβλήματα υγείας, κατά την ηλικία των 65 ετών, κυμαίνεται, το χρονικό διάστημα 2005 έως 2006, μεταξύ 9,5 και 10,1 ετών, ενώ η προσδοκώμενη ζωή κατά την ίδια ηλικία κυμαίνεται μεταξύ 17,1 και 17,5 ετών.(εδώ μας τρώνε γιατί θα φτάνουμε μόνο μέχρι τα 83 !)
    Αλλά εκτός της Ελλάδος και στους Bρετανούς άνδρες ο μέσος όρος ζωής ανέβηκε από τα 48 χρόνια το 1901 στα 75 χρόνια το 2000
    Στη Bρετανία, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών αυξήθηκε από τα 70,9 στα 74,6 χρόνια μεταξύ 1981 και 1997 και γι΄αυτό η βρετανική ασφαλιστική εταιρεία AXA ζήτησε να αυξηθεί η ηλικία συνταξιοδότησης στα 70 χρόνια.
    Aυτή τη στιγμή, σε ολόκληρο τον κόσμο, ο μέσος όρος ζωής είναι γύρω στα 65 χρόνια για τους άνδρες και στα 70 για τις γυναίκες – διπλάσιος απ’ ό,τι πριν από 200 χρόνια.

    Όσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση στα 51χρόνια λειτουργίας της σημείωσε σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά επιτεύγματα. Το μέσο κατά κεφαλή εισόδημα στην Ευρώπη των 27 ανήλθε στο 28000 ευρώ, ο μέσος όρος ζωής αυξήθηκε στα 81 έτη για τις γυναίκες και 79 για τους άνδρες (το 1960 τα αντίστοιχα έτσι ήταν 73 και 67),
    Βάσει δε του βιβλίου του Λυκούργου Λιαρόπουλου, Παγκοσμιοποίηση και κοινωνικό κράτος: Ευρώπη και Αμερική, Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα, 2006,
    … η Ευρώπη είναι η μεγαλύτερη αναπτυγμένη εσωτερική αγορά, η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη στον κόσμο, κατέχει ηγετική θέση σε πολλούς οικονομικούς τομείς, οι εξαγωγές της είναι ίσες ή ελαφρά μεγαλύτερες από τις εισαγωγές της και θεωρείται ο ελκυστικότερος προορισμός ξένων επενδύσεων διατηρώντας την πρώτη θέση παγκοσμίως. Επιπροσθέτως, η Ευρώπη αναμένεται να έχει σημαντικά οφέλη από την ολοκλήρωση της οικονομικής ενοποίησης, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει τις ιδεολογικές και θεσμικές προϋποθέσεις για να αντέξει τους χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και να μετατρέψει την όποια οικονομική πρόοδο σε πραγματικό όφελος για την κοινωνία.
    Δεύτερον, ο αμερικάνικος κοινωνικός τομέας είναι λιγότερο αποδοτικός από τον ευρωπαϊκό. Ξοδεύει τα διπλά, με τη μορφή κυρίως ιδιωτικών δαπανών και ιδιωτικής ασφάλισης και επιτυγχάνει πολύ χαμηλότερα επίπεδα κοινωνικής προστασίας, αφήνοντας μεγάλη μερίδα του πληθυσμού χωρίς δημόσια ασφαλιστική κάλυψη και επιτρέποντας σημαντικό ποσοστό ατόμων να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Επιπροσθέτως το χάσμα της φτώχειας μεταξύ του πλουσιότερου και του φτωχότερου τμήματος του πληθυσμού συνεχώς διευρύνεται ως αποτέλεσμα της αύξησης του μέσου εισοδήματος των πλουσιότερων στρωμάτων και της καθήλωσης του εισοδήματος των εργαζομένων στα επίπεδα του 1970.
    Δεν βλέπω λοιπόν πως η ΕΕ βύθισε όλα τα κράτη που συντάχθηκαν στο οικονομικό χάος, και παρ΄ όλα αυτά οι απ΄ έξω παρακαλάνε να μπούνε μέσα!
    Τέλος που διάβασες ότι ο πάπας πρότεινε να κάνουν σέξ με προφυλακτικά οι Αφρικανοί, γιατί εγώ έχω διαβάσει ακριβώς το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ευχαριστώ για το λινκ Αθεόφοβε αλλά δεν ήταν αυτό.
    Αναφέρομαι σε αφιέρωμα που είχε δημοσιευτεί στο Βήμα το καλοκαίρι και το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η τοποθέτηση του στυλ "γνωρίζετε ποιοί ωφελούνται απ την πανδημία,άρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας".Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του καθηγητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Alex Jones ακούγεται κάποια στιγμή στο βίδεο, αβλεπάουα.

    Νέα Τάξις πραγμάτων:

    Η τάξις που προκύπτει αενάως με το πέρασμα του χρόνου. Το ποτάμι δεν γυρίζει ποτέ πίσω και δεν μένει ποτέ το ίδιο.
    Απλά πράγματα.
    Από την στιγμή που ο κόσμος (οι αποστάσεις) μικραίνουν διαρκώς, θα υπάρχει αυξανόμενη ανάμιξη των ανθρώπων και πιθανώς, ναι, θα φτάσει ο κόσμος να γίνει ένα παγκόσμιο χωριό κυριολεκτικά.

    Είναι πράγματι λυπηρό να βλέπει κανείς αετονύχηδες να θησαυρίζουν από τις ανασφαλείς του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ ΑΑΤΟΝ

    Εντάξει, κάποιοι περίεργοι (πιθανώς Ροδόσταυροι) ανέγειραν τα Georgia Guidestones το 1979-80.

    (Μια και αναφέρατε τα 500 εκατομμύρια του επιδιωκόμενου παγκόσμιου πληθυσμού).

    Χονδρικά 30 χρόνια μετά, που βρισκόμαστε πληθυσμιακά και κοινωνικά;

    Σκεφθείτε το.

    Εάν κάποιος (David Icke) ισχυρίζεται ότι η Βασίλισσα της Αγγλίας και διάφοροι άλλοι μεγαλόσχημοι είναι Ερπετόμορφοι εξωγήινοι από άλλη διάσταση (πολύ τρένδυ αυτό), τότε το βάρος της αποδείξεως αυτού του εξωφρενικού ισχυρισμού πέφτει σε αυτόν που τον διατυπώνει. Όχι σε αυτόν που τον αντικρούει.

    Κάτι σαν τον Ροζ διαστημικό ελέφαντα που είναι σε τροχιά γύρω από τον Ποσειδώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Marianaonice-
    Αν έγραψα αυτό το ποστ είναι γιατί είδα άτομα ευφυή και μορφωμένα σαν εσένα την Ange-ta και την Roadartist να αποδέχεστε αδιαμαρτύρητα ότι σερβίρει το ιντερνετ χωρίς να εξετάζετε ποιος και γιατί τα λέει αυτά.

    Pølsemannen-

    Ο David Icke εκτός από την βασίλισσα της Αγγλίας στο μυστικό γκρουπ που κυβερνά τον κόσμο, και είναι η ονομαζόμενη Βαβυλωνιακή Αδελφότης βεβαίως αποτελούμενη από Reptilians , από εκείνα δηλαδή τα πράσινα ανθρωποειδή που έχει συναντήσει ο άλλος μεγάλος ερευνητής του βίντεο Alex Collier , συμπεριλαμβάνει βέβαια τον Μπούς αλλά και τον Kris Kristofferson !
    Εκεί που μας τα χαλάει είναι θεωρεί ότι οι Reptilians έχουν γράψει τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών εκτός βέβαια και αν όλοι οι Εβραίοι είναι Reptilians !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολλές φοβίες μαζεύτηκαν, μία ο φόβος για την γρίππη, μία οι απουσίες που θα βάλει ο εαυτός μας που τυγχάνει να είναι και το αφεντικό μας, δεκτά όμως, έτσι και κάποιοι άνθρωποι έχουν φοβία με το εμβόλιο, δεν χρειαζεται να έρθει ο συνομωσιολόγος για να του την εμφυτεύσει, πάντα του έτσι ήταν λέμε τώρα και δεν θέλει να αλλάξει χούγια, κι υποχρεωμένος δεν είναι.
    Η Ελβετία παντως δεν θα χορηγήσει το εμβόλιο σε ανθρώπους άνω των 60 και κάτω των 18, ή κάνω λάθος; Γιατί δεν έλαβε ικανοποιητικές απαντήσεις από την Μπάξτερ για την ασφάλεια του προϊόντος. Αν είμαι λοιπόν σωστός στις πληροφορίες αυτές, τότε η Ελβετία πάει ανάποδα σε αυτά που λένε εδώ και σε άλλα κράτη, για ευπαθείς ομάδες κλπ κλπ. Η γρίππη αυτή πάντως έχει σκοτώσει πολύ πολύ πολύ μα πάρα πολύ λιγότερους από την συνηθισμένη και υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει να εμβολιάζεται όποτε το θεωρήσουν οι ειδικοί των αρχηγών (αφεντικών) κρατών. Απλά πράγματα. Μην το πάτε στον Άϊκ και τον Τζόουνς, υπάρχουν πάρα πολλά ΜΗ συνομωσιολογικά σάϊτς που ακολουθούν μία τάση αξιόπιστα μετριοπαθή στο όλο ζήτημα. Τουτ' έστιν δεν σταυρώνουν όποιον κάνει ή δεν κάνει το εμβόλιο. Το αφήνουν στην κρίση του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ Αθεόφοβε,
    Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στα περί μπουρδολογίας και συνομωσιολογίας.

    Εκτός όμως από τις απροσμέτρητου βάθους βλακείες που ακούγονται για το εμβόλιο, υπάρχουν τρία, σημαντικά κατά τη γνώμη μου, στοιχεία που περιμένω να απαντηθούν, για να αποφασίσω :
    1. Ο ιός αυτός μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες επιπλοκές σε ασθενείς με υποκείμενη νόσο, κυρίως αυτών που σχετίζονται με το καρδιακό-αναπνευστικό σύστημα. Ειδικά σε αυτή την πρώτη περίπτωση, η συνηθέστερη μορφή επιπλοκής από τον εν λόγω ιού είναι η εκδήλωση πνεμονίας λόγω του πνευμονιόκοκκου. ΄Αλλωστε, μεχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στην Ελλάδα τουλάχιστον, έχει γίνει γνωστό μόνο ένα περιστατικό θανάτου, ασθενούς χωρίς υποκείμενη νόσο. Στις περιπτώσεις λοιπόν υγιών ανθρώπων, διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, σε περίπτωση που ασθενήσουν από τον εν λόγω ιό;
    2. Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, αναμένεται να νοσήσει το 20% του πληθυσμού της Ελλάδας, μεγάλο δε μέρος του ποσοστού αυτού δεν πρόκειται καν να αντιληφθεί ότι νόσησε με τον εν λόγω ιό, αλλά θα το αντιμετωπίσει σαν μια κοινή ίωση και δεν θα χρειαστεί ούτε νοσηλεία. Χωρίς να μπω στη διαδικασία να αναφέρω τους κανόνες υγιεινής (τους οποίους παρεπιμπτόντως θα έπρεπε να ακολουθούμε πάντα), και με την επιφύλαξη ότι δεν είμαι ιατρός και δεν έχω ιατρικές γνώσεις, θεωρώ ότι αφ' ενός το ποσοστό που θα νοσήσει δεν είναι για να προκαλείται πανικός, αφ' ετέρου η πιθανότητα (αν όχι δυνατότητα) να αντιμετωπιστεί ο ιός χωρίς καν νοσηλεία, με κάνει να αναρωτιέμαι ξανά, διατρέχει κίνδυνο η ζωή και η υγεία μας (και πάλι αναφέρομαι μόνο στους υγιείς και όχι σε όσους αντιμετωπίζουν χρόνια νοσήματα);
    3. Στην τηλεφωνική γραμμή που υπάρχει για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τη γρίπη, οι ιατροί συμβουλεύουν να περιμένεις ένα με δύο 24ωρα (εφόσον δεν εμφανίσεις πρόσθετα - του υψηλού πυρετού - συμπτώματα), κατά τα οποία παρακολουθείς την εξέλιξη του πυρετού (αν υποχωρεί με αντιπυρετικό, το χρονικό διάστημα που ο ασθενής παραμένει απύρετος μετά τη λήψη του αντιπυρετικού κλπ) και σε περίπτωση που ο πυρετός επιμένει ή / και εμφανιστούν πρόσθετα συμπτώματα, τότε να απευθυνθείς σε ιατρό ή να επισκεφθείς νοσοκομείο. Συντρέχει λοιπόν πραγματικά λόγος εμβολιασμού υγιών ανθρώπων, όταν ο εν λόγω ιός μπορεί να αντιμετωπιστεί ;

    Προς αποφυγή δε παρεξηγήσεων, αναφέρω ότι δεν είμαι κατά της ιατρικής παρέμβασης, πιστεύω όμως ότι όλα τα μέσα πρέπει να τυχαίνουν ορθολογικής διαχείρισης. Και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί ορθολογική διαχείριση ούτε του θέματος του ιού, ούτε των δυνατοτήτων της ιατρικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμο-
    Πράγματι η Ελβετία πάγωσε τους εμβολιασμούς σε παιδιά και εγκύους όπως και σε άτομα άνω των 60 αν και η ομάδα άνω των 65 δεν θεωρείται υψηλού κινδύνου γιατί δεν θεωρεί ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία για αυτές τις ομάδες.
    Για να γίνει κατανοητό όμως το πόσο μεγάλο διάστημα απαιτείται για να έχεις καθοριστικά αποτελέσματα διαπιστώθηκε σε μελέτη 100.000 ανδρών που γεννήθηκαν τον καιρό της γρίπης του 1918 και οι μανάδες τους είχαν νοσήσει, ότι μετά τα 60 είχαν αυξημένες πιθανότητες κατά 23% να εμφανίσουν καρδιοπάθειες.
    Η Ευρωπαϊκή πάντως Επιτροπή βεβαιώνει ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της καταλήγουν στο ότι τα πανδημικά εμβόλια είναι ασφαλή βάσει της μακροχρόνιας εμπειρίας που υπάρχει με τα εμβόλια της γρίπης..
    Ήδη έχω τονίσει ότι το εμβόλιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ..

    ESKARINA-
    Στα ερωτήματα που βάζεις θα επαναλάβω ότι και παραπάνω.
    Το εμβόλιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ .
    Οι πλειονότητα που θα νοσήσει δεν θα πάθει τίποτα αλλά αν ο εμβολιασμός γίνει μαζικός τότε η διασπορά του θα γίνει σε πολύ πιο περιορισμένο βαθμό και έτσι θα μειωθεί και ο αριθμός των θανάτων από τα άτομα με παθολογικό ιστορικό που κινδυνεύουν να νοσήσουν και να πεθάνουν.
    Γενικά όμως μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου πως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχει λόγος για κανένα πανικό από αυτή την επιδημία.
    Πάντως ένα πληρέστατο φυλλάδιο, από μια ματιά που μόλις του έριξα, 100 περίπου σελίδων για την νέα γρίπη που δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα έχει το σημερινό ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. φιλε,,απλα εξαίρετο το κειμενο σου...
    και παλι ομως εγω δεν προκειται να αμβολιαστο,(οχι οτι μας προτρεπεις εσυ για κατι τετοιο,καμια σχεση),μονο και μονο,απο την προπαγανδα και την τρομοκρατια που συνεχιζεται απο τα ΜΜΕ..Δεν μπορω να το καταλαβω γιατι το κανουν..τελοσπαντων..
    θα μου επιτρεψεις να αναρτησω ολο το κειμενο σου και εγω,ετσι για να εχω και τις δυο μεριες στο μπλογκ?με αναφορα στην πηγη βεβαια,,
    αυτο εχω http://anarchovlaxos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αναρχόβλαχος-
    Το ποστ δεν το έγραψα για να προτρέψω κανένα για να εμβολιαστεί,όπως πολύ καλά κατάλαβες,αλλά για τους λόγους που έχω αναφέρει παραπάνω.
    Πάντως εγώ θα εμβολιαστώ,όχι γιατί φοβάμαι την γρίπη αυτή,αλλά γιατί πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων εμβολιαστεί τόσο μικρότερη διασπορά του ιού θα γίνει με αποτέλεσμα να έχουμε μικρότερο αριθμό θανάτων και σαφώς μικρότερο αριθμό ημερών νοσηλείας στα νοσοκομεία και τις μονάδες, από ευπαθή άτομα, και ταχύτερό πέρας της πανδημίας.
    Στις ΗΠΑ βάσει του κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν νοσήσει μέχρι στιγμής 22.000.000 άτομα επισήμως,γιατί υπάρχουν και τα άτομα που δεν έχουν καταμετρηθεί,πέθαναν 3.900 και χρειάστηκε να νοσηλευτούν 98.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βέβαια είναι ευνόητο ότι όποιος θέλει μπορεί να αναδημοσιεύσει ελεύθερα το κείμενο απλώς αναφέροντας την πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άλλα λες τη μια άλλα λες την άλλη, τι θα γίνει βρε αδελφέ εν αθεοφοβία; Τελικά για ποιο λόγο θα εμβολιαστείς; Γιατί δεν θες να τρέχει η μύτη σου και να ταβλωθείς για δέκα μερούλες ή γιατί θέλεις να αποτρέψεις την διασπορά; Για τις πιθανές απουσίες που μπορεί να πάρει αν αρρωστήσεις το αφεντικό σου (ο εαυτός σου) ή να καλέσουμε το 1880 μπας και μάθουμε τον λόγο; Τον πραγματικό. Όλα δείχνουν πως ήθελες ένα περιποιημένο ποστ εναντίον μιας μερίδας ανθρώπων που αρέσκονται σε συνομωσίες και τίποτα παραπάνω. 30 Σχόλια με το παρόν. Εν τω μεταξύ σου απάντησαν κάπου όπως έπρεπε. Αυτά και παίρνω την σοκοφρέτα μου πριν φταρνιστεί κανείς και πάει... αφάγωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11880, Γιατί οι αθεόφοβοι αδελφοί μας θα εμβολιαστούν; Δε ρωτάω για μένα, αλλά για την κακομοίρα την σοκοφρέτα μου.

    31.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμο-
    Ελπίζω να συνεχίσεις να τρως από μια σοκοφρέτα καθημερινά γιατί έχει αποδειχτεί ότι με 40 γραμ. μαύρης σοκολάτας ημερησίως μετά από 2 εβδομάδες θα έχεις μείωση του άγχους σου για ποιό λόγο θα εμβολιαστώ!
    (Δεν το λέω εγώ το λέει η Αμερ.Ενωση Χημικών στο περιοδικό της Journal of Proteome Research !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχεις ίσως δίκιο.
    Όμως ξέρεις, σχετικά με μένα, μπορεί να πείστηκα, κάπως, σ' αυτά που κυκλοφόρησαν στο ιντερνετ, αλλά πρώτιστα μέσα μου μέτρησε η γνώμη των κουμπάρων μου (νονοί της κόρης μου, ζευγάρι γιατρών και οι δύο τους) καθώς και ενός πολύ αγαπητού μου φίλου, επίσης γιατρού, και η παιδίατρός μας, ακόμη, που με συμβούλεψαν ότι δεν χρειαζόμαστε τον εμβολιασμό, ούτε χρειάζεται να κυριαρχήσει ο πανικός. Μου είπαν απλά, ότι είναι μία γρίπη, όπως όλες, με κάθε ενδεχόμενο παρενέργειας απλής ή σοβαρής. Τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα από το ιντερνετ απλά τα διαβάζω και χωρίς να τα υιοθετώ, δεν αποκλείω και να αληθεύουν, κατά ένα μέρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ ωραίο το κείμενό σου αθεόφοβε αλλά παρόλα αυτά εγώ δεν θα το κάνω το εμβόλιο. Όχι ότι δεν ήταν πειστικά τα στοιχεία και τα επιχειρήματα που παρέθεσες, αλλά επειδή τυγχάνω θεοφοβούμενος, και τι το καλύτερο να κολλήσω τη γρίπη των χοίρων και να πάω μια ώρα νωρίτερα να συναντήσω τον Κύριο;
    (Ελπίζω η άποψη των επιστημόνων που λένε ότι το εμβόλιο είναι άχρηστο να είναι σωστή, γιατί αλλιώς με βλέπω στην κόλαση νωρίτερα από το κανονικό και με συνοπτικές διαδικασίες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έκανες που έκανες αυτό το ποστ, έχοντας την ιδέα πως πηγαίνοντας κόντρα στους συνομωσιολόγους θα είχες σαφή άποψη για όλα όσα αφορούν στο εμβόλιο, μέχρι δε και τον υδράργυρο και τα άλλα του συστατικά τα βρίσκεις αμελητέα προφανώς και σίγουρα δεν θα έχουν επίδραση πάνω σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, πάνω σε σένα τον ίδιο. Τι κατάλαβες; Το ξέρεις ότι τα πακέτα των εμβολίων πάνω γράφουν πως δεν είναι γνωστές οι επιπτώσεις αυτού του εμβολίου στην γονιμότητα; Πας μονόπλευρα γιατί βλέπεις συνωστισμό συνομωσιολόγων στην άλλη πλευρά, το καταλαβαίνω. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί, και στο λέω με το χέρι στην καρδιά, η Αλήθεια που περίμενες να πάει; Εκεί που υπάρχει ο φασισμός των λίγων, αυτών που ελέγχουν τα ΜΜΕ; Ουαί υμίν δημοσιογράφοι και καναλάρχες, ότι εσείς θα θάψετε την αλήθεια και θα στηρίζετε τους ισχυρούς κι έτσι θα καταλήξετε μετά ούτε με χίλιες μετενσαρκώσεις να μπορείτε να ξεπλύνετε το κρίμα σας.
    (11880, Ζήτησα χαλβά στο εστιατόριο, αλλά αυτοί τον χαβά τους, μήπως μπορείς να μου φέρεις λίγο, 35ο σχόλιο θα με βρεις στου αθεόφοβου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Λέω να συχνάζω εδώ. Ανώνυμα. Θα σου κάνω εγώ το μπλογκ να συναγωνίζεται το τρωκτικό. Θα γίνεται χαμός. Παρακαλώ επιτεθείτε μου λίγο. Όχι ένας ένας, μπούγιο θέλω. Χτυπήματα πάνω από τη μέση απαγορεύονται, έχω εξασκηθεί στον τουρτοπόλεμο. Και μια ερώτηση: Επειδή δεν γνωρίζω το ποιον του ιστολογίου και καλά, ειλικρινά, πόσο χιούμορ μπορεί να σηκώσει; Έχω παρκάρει μια νταλίκα κι έχω κι άλλες δέκα δια παν ενδεχόμενο. Είστε; Ουπς: αποφάσισα να έχω κι ένα όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 37. Επιτέλους γιατί το ποστ είχε υποθερμία. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. marianaonice-
    Αυτά που σου είπαν οι γνωστοί σου είναι απολύτως λογικά και πιθανώς και μένα να ρώταγες τα ίδια θα σου έλεγα.
    Απλά στο ιντερνέτ κυκλοφορούν τερατώδη πράγματα και είναι απίθανος αριθμός της ανοησίας που αναρτάται καθημερινά που πρέπει να ελέγχει κανείς την αξιοπιστία όσων τα γράφουν και των γραπτών τους.

    syneas-
    Πολύ σωστά!
    Εάν ο Κύριος είχε σκοπό να σωθείς θα φρόντιζε να το κάνει με τους επί της γής εκπροσώπους του,οπότε οι εμβολιασμοί θα γινόντουσαν στις εκκλησίες από τους παπάδες!

    Ανώνυμο που έγινε Απίστωτος-
    Το μπλόγκ σηκώνει πάρα πολύ χιούμορ μόνο που πρέπει να ξέρει κανείς τι σημαίνει χιούμορ.
    Ένας χαρακτηριστικός ορισμός του χιούμορ είναι: πνευματώδης αστεϊσμός, εύθυμη διάθεση, που εκδηλώνεται με άκακη ειρωνεία και προκαλεί στους άλλους διασκέδαση και ευχαρίστηση.
    Προφανώς λοιπόν το να αριθμείς τα σχόλια δεν φαίνεται να προκαλεί σε κανένα ούτε εύθυμη διάθεση αλλά ούτε διάθεση να ασχοληθεί μαζί σου και να σου επιτεθεί.
    Ίσως στο τρωκτικό να βρείς αρκετούς να ασχοληθούν μαζί σου.
    Γι΄αυτό λοιπόν θα σου έλεγα μια πολύ σωστή συμβουλή που είπε κάποιος με πολύ χιούμορ σε μια αντίστοιχη περίπτωση:
    Καλύτερα να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να φάινεσαι βλάκας παρά να το ανοίγεις και να διώχνεις κάθε υποψία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν θα το πάρω προσωπικά αυτό που λες αθεόφοβε, δεν θα σου γίνω στενός κορσές με την χιουμοριστική μου διάθεση, η οποία προκάλεσε αυτην σου την αντίδραση. Απάντησέ μου όμως σε αυτό το ερώτημα: Γιατί οι φαρμακευτικές αυτές εταιρείες αρνούνται να είναι στην δική τους ευθύνη η υγεία των εμβολιαζόμενων και αναγκάζουν τα κράτη να πάρουν αυτήν την ευθύνη; Αν ήταν σίγουροι για τα εμβόλιά τους όπως και για τα τόσα φάρμακά τους που φέρουν την πλήρη ευθύνη για την παραγωγή τους, δεν θα έπρεπε κανονικά να μην έχουν πρόβλημα; Έχω ίσα με 30 συνδέσμους και προσπάθησα χθες να τους επικολλήσω σε απάντηση, όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι είναι edu ή org ή έχουν κατάληξη που δηλώνει κρατικό σάϊτ. Και κανείς δεν μπορεί να τα θεωρήσει συνομωσιολογικά. Αν διαβάσει κανείς τα όσα λέγονται εκεί θα καταλάβει πολλά πράγματα, απλές μελέτες στην ουσία όπου είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν υπάρχει περίπτωση τα εμβόλια να μην έχουν έστω και σε αμελητέες ποσότητες συστατικά που αναδομούν το DNA ή το επηρρεάζουν ΜΟΝΙΜΑ.

    Αλλά τελικά δεν θα σου δώσω τα λινκ. Σ' ευχαριστώ για την φιλοξενία και που ως τώρα δεν έσβησες μόνιμα τα "κρύα" και "βλακώδη" σχόλια μου. Καλή συνέχεια και καλή καρδιά. Να αποκτήσεις εννοείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είμαι τυχερός μιας και ένας ξάδελφος μου είναι πολύ καλός γιατρός οπότε αν χρειαστεί να κάνω εμβόλιο θα τον ρωτήσω. Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τυχεροί σαν εμένα με γνωστούς και συγγενείς και υπάρχουν πολλοί αδαείς που πιστεύουν σε αυτές τις μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συνήθως δεν απαντάω σε ανώνυμους και ιδιαίτερα σε ξένα μπλογκζ αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι τον απίστωτο, ανεξάρτητα του τί πιστεύει.

    "...συστατικά που αναδομούν το DNA ή το επηρρεάζουν ΜΟΝΙΜΑ".

    Με ενδιαφέρει να μάθω, από επιστημονικό μαζοχισμό, τί σημαίνει αυτό που έγραψες πρώτον και δεύτερον σε τί συστατικά αναφέρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολύ καλή δουλειά αθεόφοβε. Πολύ ψάξιμο και άξιζε..
    Δεν τα ήξερα αυτά. Αλλά ποιός να μας ενημερώσει; Τα Μ.Μ.Ε;
    Αυτά ασχολούνται με την Ντόρα και τον Αντώνη.

    Επίσης πολύ σωστό το σχόλιο του pølsemannen περί της "νέας τάξης". Απλή σκέψη, αλλά πολύ εύστοχη.

    Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν απαντώ ποτέ σε επίστημονες μαζοχιστές. Είμαι εναλλακτικός σκακιστής, οπότε καταλαβαίνετε. Right, I'm off.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. demetrat-
    To τελευταίο σου ποστ το έγραψες αφού είχες κάνει το εμβόλιο ή πρίν ;
    Απλά ρωτάω από έπιστημονική περιέργεια, για να ξέρω τι παρενέργειες μπορεί να κάνει το εμβόλιο! :)))

    ανώνυμο-
    Όλα τα φάρμακα έχουν ενδείξεις,αντενδείξεις και παρενέργειες.
    Πάντα υπολογίζει λοιπόν κανείς τι κερδίζει και τι χάνει παίρνοντας ένα φάρμακο.
    Ο κίνδυνος λοιπόν για σοβαρή αρνητική εξέλιξη από την ίδια την γρίπη είναι στατιστικώς
    1: 10.000
    Αντίστοιχα ο κίνδυνος από το εμβόλιο είναι
    1:1.000.000

    ΙωάννηςΚ-
    Φτάνει ο ξάδελφος να έχει φροντίσει να έχει αποκτήσει ο ίδιος προσωπικά πλήρη ενημέρωση γιατί και στον ιατρικό κόσμο μπορεί να μην κυκλοφορούν οι θεωρείες συνομωσιολογίας του διαδικτύου, κυκλοφορούν όμως πολλές αμφιβολίες λόγω της ήπιας πορείας της γρίπης και της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού.

    BioLogos-
    Δηλαδή θέλεις να πείς ότι δεν αναδομείται το DNA ;
    Δεν διαβάζεις φαίνεται επιστημονική φαντασία!
    Και τότε πως μας προέκυψε ο Φλογάνθρωπος,ο Λαστιχάνθρωπος,ο Σπίντερμαν;

    Σπίθας-
    Και εγώ πριν ασχοληθώ με το συγκεκριμένο βίντεο δεν έιχα φανταστεί το τι τύποι κυκλοφορούν ΄και το τι γράφουν και λένε αλλά και το πόσοι είναι έτοιμοι να χάψουν ότι αρλούμπα τους σερβίρουν ιδίως αν έχει και μερικά στοιχεία συνομωσίας από κάποιους ισχυρούς που θέλουν να εξοντώσουν όλους εμάς που δεν ανήκουμε σε αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τελικά οι ερωτήσεις είναι δύο, νομίζω: Αν υπάρχουν σκοτεινές διεθνείς συνομοσίες, και, να εμβολιαστεί κανείς ή να μήν εμβολιαστεί.

    Πρώτα, σχετικά με τις συνομοσίες, τίς οποίες τις είχα ειρωνευτεί αλλά και δικαιολογήσει στο παραπάνω μου σχόλιο: Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες, τα νοσοκομεία. οι γιατροί, είναι επιχειρήσεις. Μιά επιχείρηση πρέπει να διαθέτει ένα πρωοιόν που έχει ζήτηση, να το κατασκευάζει όσο φθηνώτερα γίνεται και να το πουλά όσο πιό ακριβά μπορεί. Αυτά που ο κόσμος βλέπει για συνομοσίες δεν είναι άλλα απο τις αυτονόητες ενέργειες ενός οργανισμού του οποίου η ύπαρξη εξαρτάται απο το κέρδος. Αλλά εκεί τα μπερδεύει ο κόσμος γιατί όταν πρόκειτε για υγεία, νομίζουμε και περιμένουμε ότι οι φαρμακοβιομηχανίες και οι γιατροί έχουν σάν πρωτερεότητα το κοινό καλό. Δεν είπανε ποτέ οι ανθρωποι τέτοιο πράμα: απλώς δεν το ...διέψευσαν. Πολύς κόσμος πιστεύει σε συνομοσίες γιατί το να πιστέψουν την απλή αλήθεια θα ήταν ακόμα πιό αποκαρδιωτικό.

    Οσο για το άν πρέπει να εμβολιασθεί κανείς, τα ποσοστά του Αθεόφοβου είναι σωστά: 1:10.000 και 1:1.000.000. Ο καθένας του κεφαλιού του ας κάνει...

    Εγώ πάντως θα εμβολιασθώ απλώς επειδή μπορώ: Οταν η Ελλαδίτσα μου μου αρνήθηκε ΙΚΑ, και οι ιδιωτικές δεν ασφαλίζαν διαβητικό, μου έδωσε κάρτα υγείας η Ιταλία μόνο και μόνο επειδή μένω εδώ, με την οποία Ιταλική κάρτα μπορώ να έχω περίθαλψη στην ...Ελλάδα. Οπότε κι'εγώ θα εμβολιασθώ εδώ για να δώ άν θα έχω την αυτοκυριαρχεία, την επόμενη φορά που θα φθάσω στην Πάτρα, να μην τα κατεβάσω και δείξω στους ηθήνοντες το σημείο στο οποίο εμβολιάστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Λές να πάθουν όλοι οι εμβολιασμένοι την παρενέργεια Λεμεσός;με την υποκείμενη ασθένεια Πρέβεζα;
    όϊ!Δε θέλω άλλους στην εντατική , είμαι μοναχοφάισα.
    :)
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. thinks-
    Εθιξες ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα και τελικά η απάντηση στο σχόλιο σου είναι μεγάλη και προτιμώ να την κάνω ένα προσεχές ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Θα περιμένω το πόστ! Καταλαβαίνω ότι αυτά που παραθέτω μπορεί και να θεωρηθούν διαφορετικές αποχρώσεις της ίδιας εικώνας μα πιστεύω πως οι διαφορές είναι αρκετά ριζικές και διαφοροποιούν με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους τίς "σκοτεινές συνομοσίες" από την απλή ανθρώπινη πραγματικότητα η οποία με φυσικό τρόπο συμβαίνει -αντι για προμελέτη σε σκοτεινα υπόγεια ή ρετιρέ δίπλα στην μυστηριώδη λάμψη που έρχεται απο το τζάκι καθώς κάποιος χαϊδεύει ένα γατάκι και δεν φοβάται τίποτα παρά τον Σών Κόννερυ με σμόκιν και μαρτίνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αν παρατηρήσεις, οχι το video, αλλα την καθημερινότητα και την εξέλιξη της εξάπλωσης της υποτιθέμεης "νεας" γρίππης θα διαπιστώσεις οτι τα κροούσματα είναι πολυ λιγότερα εως μηδαμινά σε αριθμο σε σχέση με τα αντίστοιχα της όποιας άλλης γρίππης ή κοινής λοίμωξης του αναπνευστικού... για τις οποίες λοιμώξεις δε γίνεται φυσικά λόγος επι καθημερινής βάσεως ουτε υπερτονίζεται η εξέλιξη τους σε ετήσια βάση. Επιπλέον οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι άτυχοι που κατέληξαν αφου προσβλήθηκαν αποδείχτηκε οτι έπασχαν απο βαρύτατες άλλες νόσους. Κι αν σκεφτούμε οτι αυτοί που προσβλήθηκαν στη συντριπτική πλειοψηφία τους (όπως συμβαίνει με μια κοινή γρίππη-ιωση) έγιναν καλά σε περίπου 3-4 μέρες (μπορείς να ανατρέξεις στην ειδησεογραφία των προηγούμενων μηνών) δεν κατανοώ απόλυτα το γεγονός του πανικού και της επιμονής των ιθυνόντων για εναν εμβολιασμό που το μόνο σίγουρο είναι οτι θα αποφέρει δισεκατομμύρια σε κάποιες φαρμακευτικές εταιρείες. Το οποιοδήποτε εμβόλιο δεν είναι απλή υπόθεση και το συγκεκριμένο είναι νέο ειδικό γι' αυτή τη συγκεκριμένη υποτιθέμενη "σκληρή" γρίππη και αυτή τη στιγμή απλά δοκιμάζεται... (είναι διαφορετικό απο εκείνο της κοινής γρίππης) Οι πληροφορίες που δίνεις σχετικά με το βίντεο είναι μεν σωστές πλην όμως η κοινή λογική που απέχει απο συνωμοσιολογίες δεν μ' αφήνει να θεωρήσω πως ο,τι λέγεται και ακούγεται είναι μπαρούφα. Κλείνω επικαλούμενος την κοινή λογική στο θέμα της μεταδοτικότητας της ασθένειας αυτής καθώς και των θανατηφόρων αποτελεσμάτων της... αν δηλαδη πρόκειται για μια όντως σκληρή και θανατηφόρο ιωση η οποία μεταδίδεται με την ευκολία που περιγράφουν, ως θανατηφόρος, θα έπρεπε ήδη να έχει στείλει στον άλλο κόσμο τουλάχιστον 2 με τρια εκατομμύρια πολίτες πολλών χωρών... πράγμα που ευτυχώς ακόμα δεν έχει συμβει. Απο την άλλη η μείωση του πληθυσμού της γης μπορεί να φαίνεται ως υπερβολή αλλα για σκέψου πόσοι μέχρι τώρα και με δίάφορους τρόπους προσπάθησαν να το επιτύχουν... αλλα και ποιοι αποκομίζουν τεράστια κέρδη και στερεώνουν απόλυτες εξουσίες σπέρνοντας το φόβο και τον πανικό σε πληθυσμούς... (γρίππη των πτηνών-ταμιφλού κι ενα σωρο άλλες παρόμοιες κινήσεις) Σκέψου ακόμα τα μπόνους που μοιράζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στους συνεργάτες τους γιατρούς ωστε να χορηγούν μια σακκούλα φάρμακα εκει που χρειάζεται μια μονάχα ασπιρίνη... πράγματα της καθημερινότητας δηλαδη χωρίς καμμία δόση συνωμοσιολογίας... Πάντως το ψάχνω το θέμα και οχι συνωμοσιολογικά κι ευχαριστώ για την φιλοξενία του σχολίου.
    Πολύ καλή η εγγραφή σου, δίνει το έναυσμα για ενα ορθολογικό διάλογο.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. thinks-
    Από ότι φαίνεται όμως τις ταινίες του Σων Κόνερι που σώζει τον κόσμο από κάποιο κακό πολύς κόσμος τις πιστεύει σαν αληθινές !
    Μπορείς να φανταστείς ότι αυτό το βίντεο που φωνάζει από μόνο του ότι περιέχει μπαρούφες το έχουν δεί σε ολόκληρο τον κόσμο μόνο 23.000 ατομα ενώ αντίθετα στην Ελλάδα 253.000 !! και το έχουν μέχρι στιγμής δημοσιεύσει πάνω από 100 ιστοσελίδες; !!!

    Γιώργος-
    Όπως μπορείς να διαπιστώσεις δεν έγραψα πουθενά υπέρ ή κατά του εμβολιασμού για την γρίπη αν και δήλωσα ότι εγώ θα εμβολιαστώ,οπως άλλωστε κανω κάθε χρόνο με το εποχιακό εμβόλιο της γρίπης ,που είναι ίδιο σαν και αυτό,γιατί δεν έχω την διάθεση να περάσω 7-10 μέρες με την ενοχλητική κατάσταση του γριπιασμένου.
    Το πρόβλημα σε μια πανδημία όμως σαν αυτήν δεν είναι μόνο ότι είναι ήπια και χωρίς ιδιαίτερο ποσοστό θανάτων,όπως και είναι,αλλά ο μεγάλος αριθμός των ατόμων που θα ασθενήσουν ταυτόχρονα οπότε αποδομείται όλος ο κοινωνικός ιστός με σημαντικά αποτελέσματα στην όλη ζωή μας.
    Ήδη πλήθος από τμήματα σχολείων είναι κλειστά με σημαντικές απώλειες σε διδακτικές ώρες,οι ήδη λιψές μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν γεμίσει και μπορεί να την γλυτώσουν μεν οι ασθενείς με γρίπη που βρίσκονται σε αυτές αλλά κινδυνεύουν πολύ περισσότερο να πεθάνουν όλοι οι άλλοι που δεν θα βρίσκουν κρεβάτι πλέον να νοσηλευτούν.
    Δεν συζητάω δε για τις χαμένες εργατοώρες και τα μεροκάματα όσων ασθενήσουν.
    Τέλος είναι απόλυτα λογικό του να θέλουμε να σταματήσουμε τον υπερπληθυσμό της γής στις υποανάπτυκτες χώρες με το να προάγουμε την αντισύλληψη,όπως ακριβώς γίνεται στις ανεπτυγμένες από τα ίδια τα άτομα λόγω του μορφωτικού επιπέδου που πλέον διαθέτουν, απο το να πιστεύει κανείς ότι θα γίνει προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού με ιούς,ψεκασμούς και με άλλα μυστικά οπλα από κάποια μυστική υπερκυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γεια σου Αθεόφοβε,

    Εξαιρετικά ενδοαφέρουσα η ανάρτηση σου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω το εμβόλιο γιατί θεωρώ ότι δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες (εντάξει ανατριχιάζω και με τις βελόνες). Αν κολλήσω (πράγμα δεδομένο με αυτά που γίνονται στην Αγγλία), θα μείνω σπίτι με 7 μέρες άδεια. Νομίζω ότι έχω να κάτσω τόσο καιρό συνεχόμενα και χωρίς να κάνω τίποτα από τον καιρό που ήμουν φοιτητής. Αν πάλι δεν κολλήσω...ε πάλι θα πω ότι κόλλησα!

    Νομίζω ότι η γρίπη δεν είναι τόσο επικίνδυνη ώστε να μας πανικοβάλλει. Στην Αγγλία μας εστειλε το NHS ένα χαρτί (πριν από περίπου 3 μήνες) το οποίο έλεγε ότι θα αρρωστήσουμε σχεδόν όλοι κάποια στιγμη μέσα στο χειμώνα (εξηγούσε και τους λόγους) και απλά θα πρέπει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και να μην βγούμε απο το σπίτι για να μην κολλήσουμε κανέναν. Εκτοτε έχουν ασχοληθεί ελάχιστα τα κανάλια και οι εφημερίδες και πάντοτε με σοβαρό τρόπο και χωρίς να πανικοβάλλουν κανέναν. Τουλάχιστον έτσι έχω διαπιστώσει εγώ.

    Τις θεωρίες συνωμοσίες δεν τις αποδέχομαιφυσικά και μου φαίνονται και λιγάκι αστείες.

    Από εκεί και πέρα κοντός ψαλμός... μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, όποιος θέλει εμβολιάζεται όποιος δεν θέλει περιμένει να δει αν θα αρρωστήσει.

    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αθεόφοβε, 23.000 πρός 250.000 σημαίνει ότι γιά κάθε 100 ενδιαφερόμενους Ελληνες υπάρχουν 91 μή-Ελληνες που θα μπορούσανε να αναρωτιούντε τι βάζει στα φίλτρα της η ΕΥΔΑΠ. Μπορεί και να έχουμε στα χέρια μας μία ανεξέλενκτη συνομοσία δυσαρεστημένων οργάνων της πρώην ΟΥΛΕΝ.

    Από την άλλη μεριά βέβαια, θα μπορούσε να αναρωτηθέί κανείς τί περιμένεις από μία κοινωνία όπου (... νομίζεις ότι τώρα θα πώ: "όπου οι γιατροί περιμένουν και δέχονται φακελλάκια";) ... όπου η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων το θεωρεί φυσικό και αναγκαίο να δίνει φακελλάκια στους γιατρούς αντι να παίρνει με τις λεμονόκουπες στο Σύνταγμα αυτούς που τα δέχονται.

    Οταν μιά ολόκληρη χώρα πουλάει τα χωράφια γιά να δώσει τα φακελλάκια, πώς να μην βρίσκουν διέξοδο οι κάτοικοί της στίς θεωρίες συνομοσίας; Ετσι δεν φταίναι αυτοί γιά τίποτα: Φταίει ο Ντόκτορ Νό!

    Εμένα πάντως μου είπανε σοβαρα, διαφορετικοί σοβαροί άνθρωποποι, ότι οι γονείς μου μάλλον πέθαναν όταν πέθαναν επειδή εγώ ερχόμενος απ'έξω δεν ήξερα ότι έπρεπε να δείνω φακελλάκια.

    Αθεόφοβε, δεν ξέρω αλλά μπορεί το παιχνίδι του να παιρνάει κανείς τον κουβά να έχει ρίζες Ελληνικές.
    Και ΥΓ: η φιλλενάδα μας που είναι και η γιατρός τοιυ χωριού μου είπε να περιμένω μέχρι μέσα Δεκεμβρίου που θα βγούν τα ενυσχημένα εμβόλια μετά απο την πείρα του πώς αντέδρασε και εξοικιώθηκε ο υιός στην πρώτη έκδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. NdN-
    Από ότι βλέπω το νεοελληνικό δαιμόνιο παραμένει ακέραιο και στην Αγγλία, είμαι δε σίγουρος ότι κανένας Αγγλος δεν θα σκεφτόταν να την αράξει σπίτι του ως γριπιών άνευ γρίπης!
    Μου θύμισες ένα φίλο μου που είχε ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησης του στην Αγγλία σφραγίζοντας το με ένα δίφραγκο!

    thinks-
    Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που υπάρχουν δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν άλλα εμβόλια από αυτά που αναφέρω παραπάνω στην Ευρώπη.
    Δεν ξέρω τι σου είπε ακριβώς η γιατρός του χωριού σου ούτε ποιά από τα εμβόλια κυκλοφορούν στην Ιταλία, αλλά υποπτεύομαι ότι είπε πως πλην του Celvapan τα άλλα 3 περιέχουν και ενισχυτικούς παράγοντες της αντιγονικότητας.
    Δεν ξέρω από τι πέθαναν οι γονείς σου αλλά θεωρώ τελείως εξωφρενικό να πιστεύεις ότι πέθαναν επειδή δεν έδωσες φακελάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Έχω κάνει τα εμβόλια του στρατού που είναι για άλογο και κρατάνε 25 χρόνια.
    Άν μιλάμε για μύθους ας πούμε τουλάχιστον έναν απ' τους πιο γνωστούς.

    Εμβόλιο δεν θα κάνω προς το παρόν. Είμαι κατά του πανικού.
    Ας προηγηθούν οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Βέβαια και θα ήταν εξωφρενικό να πιστεύω τέτοιες μπούρδες, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση και το ότι φαίνεται να τις πιστεύουν άλλοι, και το ότι μου το είπανε εμένα... Οτι το θεωρεί αποδεκτό κάποια πληοψηφία σε ένα συγκεκριμένο μέρος δηλαδή.

    Οσο για το εμβόλιο, στάσου, μου φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα στη μετάφραση! Δεν μιλάω καλά Ιταλικά και ίσως δεν κατάλαβα! Θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. H κριτική σου στο εν λόγω βίντεο είναι ενδελεχής και με πολύ δουλιά από πίσω, μπράβο. Υπάρχουν όμως και άλλα βίντεο όπως της dr Rauni Kilde της Φιλανδης πρώην υπουργού Υγείας. Exoυν τα ΜΜΕ προκαλέσει δυσανάλογο πανικό στο πληθυσμό σχετικά με την επικινδυνότητα της ΅πανδημίας΅Η1Ν1 και την αναγκαιότητα εμβολιασμού. Οταν μάλιστα λειτουργεί μια χαρά η φυσική ανοσία και τα πορτοκάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Στα μπλογκ που έτυχε να βρώ το βίντεο της Rauni-Leena Luukanen-Kilde την αυτοαποκαλούμενη υπουργό της Φιλανδίας και γνωστή UFOλόγο εχω αντιγράψει το εξής κείμενο από την Wikipedia που τα λέει όλα: she rather calls herself a former Chief Medical Officer of Finland and uses other questionable titles as well. Luukanen-Kilde has written UFO related books !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γεια σου φιλε αθεοφοβε...Βλεπω οπως και πολλοι αλλοι ισως εχεις κουραστει απο τις συνομωσιολογιες...Σιγουρα αυτο υπαρχει και θα υπαρχει γιατι ισως ο κοσμος πλεον δε πειθεται ΜΟΝΟ απο τις δικαιολογιες τις οφισιαλ. Απο την αλλη σε παραπεμπω στην συνομωσιολογια του ψεκασμου των αεροπλανων οπου μεχρι πριν λιγα χρονια ο κοσμος δεν ηξερε, ενω τωρα πλεον ειναι σιγουροι οτι ο κλιματολογικος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ελεγχος επιτυγχανεται με ψεκασμα...Απο την αλλη λοιπον και στα σημερα γεγονοτα περι εμβολιου καλο θα ηταν να μην απορριπτουμε τιποτα. Κι αυτο γιατι βλεπω οτι εσυ ακυρωνεις τη συνομωσια περι μειωση πληθυσμου. Ναι εψαξες αλλα απ'οτι καταλαβα μονο στο ιντερνετ. Για παραδειγμα εγω εχοντας στην οικογενεια μου φαρμακοποιους αν θες με βασιμες γνωσεις, δεν μου μιλησαν ποτε για τον υδραργυρο ας πουμε αλλά για άλλες ουσιες που περιεχει μεσα το εμβολιο που ναι μπορουν να αποβουν μοιραιες...Αυτο φυσικα δεν το ξερεις εσυ ισως, αλλα και ποσος αλλος κοσμος και δεν αδικειται κανενας φυσικα. Ολοι γνωμες λεμε. Το να συνοθυλευουμε ομως, ολους τους συνομωσιολογους προσπαθωντας να ανακαλυψουμε την αληθεια ειναι λαθος για μενα. Ισως υπαρχει κατι κρυμμενο ΙΣΩΣ λεω το οποιο κανεις δεν ξερει...Οι πηγες απο ανθρωπους που ΞΕΡΟΥΝ ειναι συνηθως πιο βασιμες.Στην προκειμενη περιπτωση ενας φαρμακοποιος που θα σου εξηγησει τι και πως. Ψαξε και παραεξω απο το νετ και ισως βρεις πολλα περισσοτερα πραματα και ισως αναθεωρησεις και λιγο τη σκεψη σου και την κανεις πιο σφαιρικη. Μου φαινεται δε θλιβερο να συμφωνουν με σενα 130 μελη με ποστς εδω, που σημαινει οτι ολοι ειναι ελλειπης απο γνωσεις. Δυστηχως. Εγω προς το παρων κραταω περι του θεματος οτι οι φαρμακευτικες θελουν να πλουτισουν καθως και να πετυχουν και καποιους αλλους σκοπους οπως μειωση πληθυσμου. Και αν το σκεφτεις γιατι οχι? Ολα εχουν μια βαση και πανω απο ολα θελει φαντασια για να μπορουνμε να κρινουμε τον καθενα. Γιατι πιστεψε με φιλε μου. Αυτο που εχει επιτυχει ο κρατος διεθνως ειναι η στερηση φαντασιας απο το μυαλο του σκομου. Κι αυτο ειναι ενα πολυ πολυ δυνατο οπλο.

    Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. «Κυρίως στις ΗΠΑ αλλά και αλλού υπάρχει μια μεγάλη, ποικίλης προέλευσης ομάδα, που διεξάγει μια χωρίς επιστημονικά δεδομένα τεράστια εκστρατεία κατά των εμβολιασμών και συγκροτείται από συνομωσιολόγους ,ομοιοπαθητικούς και οπαδούς των διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών και αστρολογιών , δεξιούς τρελαμένους θρησκόληπτους προτεστάντες, φανατικούς θρησκευόμενους κατά του έλεγχου των γεννήσεων και των εμβολιασμών με την λογική ότι αν ο Θεός θέλει να πεθάνει ένα παιδί πάμε ενάντια στην θέληση του, αν το σώσουμε.»
    ΟΡΙΣΤΕ?? Μου φαίνεται μας έχεις βάλει όλους μαζί στο ίδιο καζάνι. Κακό.
    Επίσης που είναι οι τρανές αποδείξεις σου γι’ αυτά που λες? Πως κρίνεις οτι όσοι είμαστε κατά των εμβολιασμών της γρίπης των χοίρων είμαστε «ουφολόγοι»????
    Όχι φίλε μου. Οι περισσότεροι είμαστε απλώς σκεπτόμενα άτομα με νοημοσύνη που δε θέλουμε να καταπίνουμε αμάσητο το κάθε τι.
    -
    «Τα εμβόλια ενάντια στη γρίπη είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν (το 1946) ενάντια σε λοιμώξεις από ιούς.
    Υπάρχει, δηλαδή, εμπειρία 63 ετών και πληθώρα πληροφοριών σε ότι αφορά εμβολιασμούς μεγάλου αριθμού ατόμων σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη..
    Η εμπειρία έχει καταδείξει ότι η αλλαγή στα στελέχη δεν έχει επίδραση στην ασφάλεια και τη δραστικότητα του εμβολίου για την εποχιακή γρίπη και για τον λόγο αυτό και μπορεί να κυκλοφορήσει σε τόσο σύντομο διάστημα.»

    ΑΚΡΙΒΩΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ 1976.
    ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συνεχίζοντας,

    «..ασαφή, αντιεπιστημονικά και ομιχλώδη κατά της εταιρείας BAXTER»

    http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=700%3Amicrobiologist-alleges-baxter-qswine-fluq-vaccine-is-a-bioweapon&Itemid=64.
    ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Επίσης, η Le Monde ανέφερε:
    Η Γαλλία ταρακουνά το κατεστημένο των Φαρμακευτικών Εταιρειών στην Ευρώπη με την παραπομπή των φαρμακευτικών εταιριών Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Διακαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου 2009 διότι έχει αποκαλυφτεί το μέγεθος αυτής της νέας τακτικής, που θέλει νέους πελάτες, που να νομίζουν ότι κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα κατηγορώντας τις 3 εταιρίες ότι
    σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό και πως σκόπιμα σε εργαστήρια δημιούργησαν τον εν λόγω ιό καθώς και οι Γαλλικές αρχές ασκούν δριμύ κατηγορώ ως προς την σκόπιμη απελευθέρωσή του στον αέρα με έναν και μοναδικό σκοπό το κέρδος.
    Επίσης, εξετάζονται ταυτόχρονα σοβαρές και βάσιμες καταγγελίες από δικηγόρους του
    United States Department of Justice καθώς και γιατρών και επιστημονικού προσωπικού του Amercian Medical Association η εμπλοκή στην όλη υπόθεση της γρίπης των χοίρων, δίκτυο καναλιών και επιχειρήσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης οι οποίες όπως υποστηρίζεται χορήγησαν ή αλληλο-χορηγήθηκαν με φαρμακευτικές εταιρίες έτσι ώστε να πάρει το θέμα διαστάσεις διεθνούς εμβέλειας. Η υπόθεση αναλαμβάνει ακόμα πιο διεθνή χαρακτήρα μιας και το Μεξικό παραπέμπει την εταιρία Baxter επίσης στο διεθνές δικαστήριο διότι όπως λέει, όλοι οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο
    Απρίλιο και Μαϊο εκτός από ένα περιστατικό οφείλονται στο γεγονός τ' ότι τους χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο 2009
    - εμβόλια τα οποία περιείχαν μείγματα από ανθρώπινους ιούς - τον ιο του
    SARS, ιός των πουλερικών και ιός των χοίρων.
    Πραγματικά δεν αποσκοπώ στο να γίνω εριστική λέγοντάς σου ότι αν καταφέρεις και μου αποδείξεις οτι η Baxter (που δημιούργησε τον ιό!?!!!!!!!!) είναι καθαρή, εγώ θα κάτσω να με..εε χαϊδέψεις.
    -

    «Τέλος πριν να μας συμβουλέψουν να ερευνήσουμε, όπως και κάναμε, ακούμε από ένα σοβαροφανή μπούρδα και την άλλη κλασσική και ευρέως διαδεδομένη στους άσχετους με την ιατρική, συνωμοσιολογική δοξασία ότι οι ιατρικές και φαρμακευτικές εταιρείες έχουν το φάρμακο για τον καρκίνο και μας το κρύβουν!»
    Βασικά ξέρω οτι πρόκειται για κάποιου είδους μηχάνημα, εφεύρεση του Tesla που λειτουργεί με ραδιοκύματα και οχι φάρμακο. (I’ll get back to you on this one αν σε ενδιαφέρει, με πιο εμπεριστατωμένα ντιτεϊλζ γιατί δεν θέλω και να μπουρδολογώ)

    Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Αγαπητέ κύριε Αθεόφοβε, ποιά η ΔΙΚΗ σου σχέση με την Ιατρική?
    Γιατί η δική μου είναι στενή. Αρκετά στενή.

    Α! Τέλος, σωστός ο bastard με το παράδειγμά του περί ψεκασμών.. Μέχρι να αποδειχθεί στις ειδήσεις (εύπεπτο για όλους), μέχρι να δούμε τους Κινέζους να πεθαίνουν λόγω της κίνησής τους να δημιουργήσουν χιόνι φέτος ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ , θεωρούμασταν πάλι, όλοι όσοι αναφερόμασταν στους ψεκασμούς,χίππιδες ναρκωμανείς συνομωσιολόγοι, τρελλοί και Λιακόπουλοι ουφολόγοι..Τι να πώ

    Φιλικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά πάρε κάτι ακόμα:
    http://fuckedupland.blogspot.com/2009/10/blog-post_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Bastard-
    Σχετικά με τους ψεκασμούς μπορείς να διαβάσεις εδώ μια λεπτομερή επιστημονική εξήγηση για να σου φύγουν οι συνομωσιολογικές υποψίες
    http://mavro-oxi-allo-karvouno.blogspot.com/2008/03/chemtrails.html
    Όσο για τις μοιραίες ουσίες στα εμβόλια περιμένω να μας τις κατονομάσεις

    Alice in fucked-up land-
    Η ιστορία με τον εμβολιασμό του 1976 έχει σε συντομία ως εξής για όσους δεν την γνωρίζουν.
    Την 1 Οκτωβρίου 1976 άρχισε ο εμβολιασμός για τον ιό της γρίπης των χοίρων και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 1976 είχαν εμβολιαστεί συνολικά , 48.161.019 Αμερικανοί το 22% του πληθυσμού. 3 άτομα πέθαναν μετά την έναρξη των εμβολιασμών και οι εφημερίδες άρχισαν την κινδυνολογία ότι οι θάνατοι μπορεί να σχετίζονται με τους εμβολιασμούς ,σχέση η οποία ποτέ δεν αποδείχτηκε αλλά η φοβία που δημιουργήθηκε στον κόσμο οδήγησε στην διακοπή του προγράμματος των εμβολιασμών.
    Ο εμβολιασμός αυτός επίσης ενοχοποιήθηκε για την εμφάνιση και ενός σπάνιου συνδρόμου του Guillain-Barré Syndrome του οποίου παρατηρήθηκαν εκείνο τον χρόνο ,532 περιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό και 543 πριν από αυτόν Υπήρχαν 1 έως 2 περιπτώσεις ανά 100.000 κάθε χρόνο άσχετα με τον εμβολιασμό. Πιθανόν ο εμβολιασμός να αύξησε κατά 1 ακόμα περίπτωση ανά 100000 τον συνήθη κίνδυνο εμφάνισης της νόσου αν και οι σύγχρονες έρευνες του θέματος δεν το επιβεβαίωσαν. Μια ανασκόπηση δίνει την πιθανότητα εμφάνισης του συνδρόμου στο 1 ανά 1.000.000 εμβολιασμούς.
    Όταν όπως έγραψα παραπάνω ο κίνδυνος για σοβαρή αρνητική εξέλιξη από την ίδια την γρίπη είναι στατιστικώς
    1: 10.000
    και αντίστοιχα ο κίνδυνος από το εμβόλιο είναι
    1:1.000.000 οπότε μπορεί να καταλάβει κανείς τι κερδίζει και το τι χάνει ανάλογα.

    Όλα τα σχετικά που γράφεις περί παραπομπής στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης κτλ προέρχονται από ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στο tvxs από κάποιο ανώνυμο myfarm και έκτοτε έχει δημοσιευτεί σε εκατοντάδες ελληνικές ιστοσελίδες .
    http://www.tvxs.gr/forum/index.php?topic=806.msg7900
    Ψάχνοντας με τον Γούγλη βάζοντας για εύρεση :le monde diplomatique baxter, roche & pharma εμφανίζονται ΜΟΝΟ οι προαναφερθείσες ελληνικές ιστοσελίδες.
    Λες μια τέτοια ιστορία μόνο στην Ελλάδα να την πήραν χαμπάρι;
    Όσο για την θεραπεία του καρκίνου με κάποιου είδους μηχάνημα, εφεύρεση του Tesla που λειτουργεί με ραδιοκύματα και όχι φάρμακο που μόνο εσύ το ξέρεις δεν έχω να πω τίποτα!
    Φαίνεται ότι διεθνής συνομωσία για να μας αφήσει να πεθαίνουμε από καρκίνο έχει πολύ βαθιές ρίζες στον χρόνο γιατί ο Tesla πέθανε το 1943 σε ηλικία 87 ετών!
    Υποψιάζομαι όμως ότι αυτοί που έχουν το μηχάνημα και γνωρίζουν τις θεραπευτικές του ιδιότητες το έχουν κρύψει για τον εαυτό τους και τους δικούς τους στην πυραμίδα στην έρημο Τακλαμακάν όποτε όταν παθαίνουν καρκίνο πηγαίνουν εκεί για θεραπεία
    Δυστυχώς δεν προβλέπω να καταφέρω να σε χαϊδέψω γιατί η σύζυγος μου έχει απαγορεύσει να χαϊδεύω άτομα που μπορεί να έχουν μολυνθεί από τους αεροψεκασμούς !
    Τέλος από όσα έγραψες για τον καρκίνο δεν θεωρώ ότι έχεις και τόσο στενή σχέση με την ιατρική αντίθετα με μένα που πιο στενή δεν γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε αθεοφοβε μη με κανεις να αρχισω να μη σε παιρνω στα σοβαρα. Μου στελνεις να δω για κεμτρειλς λινκ ενος ειρωνα που ξεκιναει με αναφορα στο Λιακοπουλο και μετα λεει και για Haarp που δεν ξερει καν τι ειναι. Εχει διαβασει μονο αυτα που λενε στο νετ και στανταρ οπως κι εσυ δεν εχει ψαξει παραεξω να βρει κανα αλλο ινφο. Τελος για σενα και τις συνομωσιολογιες γενικως μιας και δεχνεις οτι δεν εχεις διαθεση να ασπαστεις αυτα που σου λεει καποιος και να τα σκεφτεις εστω, ενα θα σου πω. Εδω δεν εχεις μαθει εσυ που εισαι γιατρος πως λειτουργουν τα κρυφα συμβολαια και τα εμβολια....Περιμενεις τωρα απο μενα ενα μπασταρδο που ειμαστε αγνωστοι να μπω και να σου δωσω στοιχεια....?

    Λολ γιατρε...

    Οσο για τον Ραιχ που μαλλον ηθελε να ειπωθει πιο πριν αυτα που λες με οδηγουν στο να πιστεψω ακομα πιο ακραδαντα οτι εισαι απλα ανενημερωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ω, μάλιστα..
    Λοιπόν, γιατρέ, επειδή με ειρωνίες συζήτηση δεν μπορεί να γίνει και δε χρωστάμε και τίποτα να πρέπει να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες, ΑΚΟΜΑ περιμένουμε τις σπουδαίες πηγές σου. Λες γι’ ανασκοπήσεις, στατιστικές, αναφέρεις αριθμούς αλλά που, ΠΟΥ είναι οι πηγές σου?
    Όσο για το τι έγινε το 1976, επέτρεψε μας να γνωρίζουμε κι εμείς κάποια πράγματα παραπάνω. Θεωρώ ανούσιο να προσπαθήσω πάλι να σου δείξω και μια άλλη οπτική πάνω στο θέμα γιατί προφανέστατα έχεις «κλειδώσει» και δεν δέχεσαι ούτε γι’ αστείο την άποψη του άλλου. Fair enough.

    Υπάρχει όμως κι ένα σοφό saying που λέει οτι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.
    Εδώ η κάπνα μας έχει μπουκώσει, εσύ ακόμα να δείς τη φωτιά?

    GBS τώρα, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Αυγουστάτο(νευρολόγος-ψυχίατρος του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών) ο οποίος δηλώνει οτι θα κάνει το εμβόλιο και εμφανίζεται καθησυχαστικός, αλλά δηλώνει επίσης οτι:
    «Η εμφάνιση του συνδρόμου έχει συσχετιστεί με εμβολιασμούς (όχι μόνο για την γρίπη αλλά και με άλλα εμβόλια όπως για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας), καθώς και με ιώσεις και λοιμώξεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα εμβόλια περιέχουν εξασθενημένους ιούς που ενδέχεται να προκαλέσουν παρενέργειες».
    Προσθέτει επίσης ότι τα συμπτώματα της νευρολογικής διαταραχής Guillain Barre συνήθως εκδηλώνονται 3 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό και γι αυτό όταν οι γιατροί αντιμετωπίζουν ένα περιστατικό Guillain Barre, ρωτούν τον ασθενή αν πριν από 3 εβδομάδες έκανε κάποιο εμβόλιο ή εμφάνισε πυρετό από κάποια λοίμωξη.
    Πάρτε και μια σύντομη περιγραφή του Barre για όσους δεν γνωρίζουν περι τίνος πρόκειται: Το σύνδρομο Guillain Barre είναι μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται για άγνωστους λόγους σε τμήματα του περιφερειακού νευρικού συστήματος. Ξεκινά με μούδιασμα και αδυναμία στα πόδια που μπορεί να επεκταθεί σε άλλα σημεία του σώματος, ενώ μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη μυϊκή παράλυση. Σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις το σύνδρομο Guillain Barre αποτελεί απειλή για τη ζωή καθώς ο ασθενής χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη. Σύμφωνα με την επικρατέστερη υπάρχουσα θεωρία, εμβολιασμοί μπορούν να πυροδοτήσουν την εμφάνισή του αλλά δεν είναι γνωστοί εκείνοι οι παράγοντες που ανάβουν το πράσινο φως για την εκδήλωσή του ούτε γιατί εκδηλώνεται σε κάποιους ανθρώπους και όχι σε κάποιους άλλους. Το σύνδρομο Guillain Barre αναπτύσσεται μέσα σε ώρες ή μέρες και είναι καταλυτικό για την ποιότητα ζωής του ασθενή αφού προκαλεί εκτεταμένη μυϊκή αδυναμία στους περισσότερους πάσχοντες δύο με τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων. Οριστική ίαση από το σύνδρομο Guillain Barre ΔΕΝ υπάρχει και πολλοί ασθενείς αναρρώνουν -προσωρινά- αφού το αντιμετωπίσουν με πλασμαφαίρεση (PE) ή υψηλές δόσεις ενδοφλέβιας ανοσοσφαιρίνης, δηλαδή τις δύο θεραπευτικές μεθόδους που έχουν πρόσφατα ενισχύσει την ιατρική φαρέτρα. Το 30% των ασθενών με το σύνδρομο Guillain Barre εξακολουθεί να παρουσιάζει μυϊκή αδυναμία μετά από 3 χρόνια, ενώ 3% των πασχόντων που ανέρρωσαν υποτροπιάζουν πολλά χρόνια μετά την πρώτη έξαρση του συνδρόμου Guillain Barre, εμφανίζοντας αδυναμία και μούδιασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γιατί λοιπόν να θέλω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος να βάλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να κινδυνέψει από κάτι τέτοιο? Οι στατιστικές σου δε μου λένε τίποτα καθώς σε αυτό το υποτιθέμενο 1:1.000.000, καλλιστα θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτό το “1”. Μπα. Δε θα πάρω γιατί ξέρεις, βρωμάει και ζέχνει το οτι η κοινή γρίπη έχει σκοτώσει πολύ περισσότερους από οτι ο Η1Ν1, παρ’ αυτά μας βομβαρδίζουν καθημερινά με την τρομοκρατία του «κάντε όλοι το εμβόλιο αλλιώς θα πεθάνουμεεεε!» , με τον χαμό για πανδημίες και θανάτους, ιδίως από τη στιγμή που πάνε οι άνθρωποι πανικόβλητοι στα νοσοκομεία επειδή φταρνίζονται και θέλουν οι Χριαστιανοί να εξεταστούν για το αν έχουν προσβεβληθεί από τη «νεα» γρίπη και τους στέλνουν σπίτια τους γιατί δεν μπορεί να γίνει διάγνωση παρά μόνο με τεστ DNA και αυτό ΔΕΝ γίνεται. Εσύ που είσαι και γιατρός θα ξέρεις καλά γιατί και πώς. 
    Κάντε όλοι το εμβόλιο γιατί θα ψοφολογήσουμε, όχι για να πλουτίσουν κι άλλοι τα σκουπίδια, κάντε όλοι το εμβόλιο κι ας είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να έχουμε ήδη περάσει απο τη γρίπη και να μη το ξέρουμε.
    Κάντε όλοι το εμβόλιο γιατί..έτσι. Κι αν είστε αυτό το «1» που λέγαμε πιο πάνω τότε κρίμα. Τουλάχιστον σκεφτείτε θετικά,δε πεθάνατε από τον Η1ΝΙ. Γιατί φαγώθηκαν ρε παιδιά να κάνουμε όλοι αυτό το θαυματουργό εμβόλιο κι ας έχει αποδειχθεί η επικινδυνότητά του?
    «Το 58% των γιατρών και το 90% του νοσηλευτικού προσωπικού του Ερυθρού Σταυρού δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί, την ώρα που οι ειδικοί απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν»
    «Ακόμη πιο σθεναρή είναι η αντίσταση των νοσηλευτών: μόλις το 7% δήλωσε πως θα κάνει το εμβόλιο, ενώ το 89% απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «όχι». Επιπλέον, αντίστοιχες έρευνες που έχουν γίνει στον γενικό πληθυσμό δείχνουν πως περίπου έξι στους δέκα πολίτες σκέφτονται να απέχουν από το πρόγραμμα του μαζικού εμβολιασμού.»
    Γιατί ρε παιδιά? Εμπειρία 60 ετών στο θέμα, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι?
    Κάτι συμβαίνει εδω, doc.
    «Φαίνεται ότι διεθνής συνομωσία για να μας αφήσει να πεθαίνουμε από καρκίνο έχει πολύ βαθιές ρίζες στον χρόνο γιατί ο Tesla πέθανε το 1943 σε ηλικία 87 ετών!»
    Thanks για τη διόρθωση Bastard, όντως ο Reich ήταν κι οχι ο Tesla(δικό μου λάθος) με το «Orgone Accumulator» αλλά και πάλι αθεόφοβε γιατρε, τι σχέση έχει το πότε πέθανε ο Tesla με το συσσωρευτή οργόνης και τον καρκίνο? Και ποιός σου είπε οτι μας «αφήνουν να πεθαίνουμε από καρκίνο»? Ξέρεις πόσο κοστίζουν οι θεραπείες του? Βλάκες είναι να τα χάσουν λες...?
    Όσο για το χαϊδεμα, καλά κάνει η κυρά σου που δε σε αφήνει να χαϊδολογάς ξένες κοπελιές αλλα για τους λάθος λόγους..Κι εσείς αγαπητέ, είστε «ψεκασμένος», μεταξύ σοβαρού κι αστείου αυτό. (αλλά ακόμα δε μου έχεις δώσει αποδείξεις για την «αθωότητα» της Baxter) Τέλος, θα προσθέσω οτι φυσικά δεν έχω κάτι εναντίον σου αφού ούτε καν σε ξέρω αλλά καλό θα ήταν να μην αρνούμαστε και περιγελάμε κάτι γιατί δε συμφωνεί με τη βολικότητά μας, χωρίς τουλάχιστον να το σκεφτούμε πρώτα. Η σκέψη είναι δωρεάν.
    Σου έχουν διδάξει οτι η Γή είναι επίπεδη κι αυτό ξέρεις όσα χρόνια ζείς γιατί έχεις μάθει οτι μόνο έτσι μπορεί να είναι. Έρχεται κάποιος και σου λέει οτι είναι στρογγυλή. Είναι 50% οι πιθανότητες να είναι τρελλός και πειραγμένος,σίγουρα. Υπάρχει όμως και το άλλο 50% και με το να το αρνούμαστε επειδή ακούγεται κάπως κι ας έχει βάσεις, αυτόματα καθιστώμεθα προβάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Bastard-
    Εδω δεν εχεις μαθει εσυ που εισαι γιατρος πως λειτουργουν τα κρυφα συμβολαια και τα εμβολια....Περιμενεις τωρα απο μενα ενα μπασταρδο που ειμαστε αγνωστοι να μπω και να σου δωσω στοιχεια....?

    Έλα ντε !
    Άκου τι ζητάω!

    Alice in fucked-up land-
    Θεωρώ ανούσιο να προσπαθήσω πάλι να σου δείξω και μια άλλη οπτική πάνω στο θέμα γιατί προφανέστατα έχεις «κλειδώσει» και δεν δέχεσαι ούτε γι’ αστείο την άποψη του άλλου.

    Εδώ κάνεις λάθος.
    Για αστείο την δέχομαι!

    Οι στατιστικές σου δε μου λένε τίποτα καθώς σε αυτό το υποτιθέμενο 1:1.000.000, καλλιστα θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτό το “1”.

    Αν φοβάσαι το 1:1.000.000 τότε κανονικά δεν πρέπει να κυκλοφορείς στους δρόμους γιατί στατιστικώς έχεις μεγαλύτερο κίνδυνο να σκοτωθείς εκεί από το να πάθεις κάτι από το εμβόλιο. Σε αυτοκινητιστικά ατυχήματα 6 άνθρωποι κάθε μέρα σκοτώνονται στην Ελλάδα.

    Αφού τέλος δεν βρήκε ο Τέσλα την θεραπεία του καρκίνου αλλά ο Ράϊχ με τον «Orgone Accumulator» που είναι το πρόβλημα για όσους θέλουν να θεραπευτούν με αυτόν;
    Είναι γνωστόν πως είναι κατασκευασμένος ο συσσωρευτής οργόνης.
    Είναι ένας κλωβός Faradey από γαλβανισμένο σύρμα που περιβάλλεται από από χαρτί ,ξύλο, υφάσματα και βαμβάκι .
    Βέβαια χρειάζεσαι και ένα cloudbuster δηλαδή, μια σειρά από κούφιους μεταλλικούς σωλήνες που με εύκαμπτους σωλήνες θα καταλήγουν σε νερό ώστε να μαζέψεις την οργόνη από την ατμόσφαιρα!
    Όλη αυτή την προηγμένη τεχνολογία ,γνωστή εδώ και 60 χρόνια ποια μυστική κυβέρνηση και ποια φαρμακευτική εταιρεία εμποδίζει να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία του καρκίνου;
    Προφανώς πάντως ανάλογη συσκευή είχαν και οι Ghostbusters!

    Η σκέψη είναι δωρεάν.

    Και σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα !
    Φτάνει κανείς να σκέπτεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αθεόφοβε με "χαλάρωσες" με την ανάρτησή σου, γιατί το συγκεκριμμένο βίντεο απο το youtube μου τόστειλαν και μένα και το προώθησα στον γιο μου στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να φάω το "κράξιμο" της ζωής μου και να ενημερωθώ και "κατάμουτρα" οτι "η επόμενη ευπαθής ομάδα ειναι τα παιδιά απο 0 - 5 ετών οπότε τα εγγόνια μου ειναι υποψήφια για εμβολιασμό"....
    οπως αντιλαμβάνεσαι ως άσχετη αναστατώθηκα και άρχισα να ψάχνω γουγλάρωντας ένα ένα τα ονόματα που αναφέρονται στο βίντεο...
    εν πάση περιπτώσει με καθησύχασες πολύ με την ανάρτησή σου και σ ευχαριστώ γι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμη γιαγιά-
    Σχόλια σαν και το δικό σου μου δίνουν κουράγιο να ασχολούμαι με το θέμα και να μην θεωρώ χαμένο τον κόπο που έκανα να ψάχνω στο ιντερνέτ για την αλήθεια μέσα από αυτό τον κατακλυσμό παραπληροφόρησης και εκφοβισμού του κόσμου που υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. υπαρχει κοσμος και περα απο το ιντερνέτ...τιποτ'αλλο δεν εχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κουράγιο Νόθε. Δεν ερχάμαστε εδώ για μάτρα τους. Ξέρουμε πως συμπεριφέρονται τα ζουζούνια γι' αυτό και τα ψεκάζουν οι πραγματικοί αθεάφοβοι να'ούμε.
    Ερχάμαστε για όσους θέλουν να γελάσουν και να σκεφτούν, αφά έχει επισκεψιμότητα ο τύπος εδώ θα τα πούμε μέχρι να μας λογακρίνει άμα λάχει να ούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μερικά επιπλέον στοιχεία για το thimerosal
    http://www.robertfkennedyjr.com/docs/ThimerosalScandalFINAL.PDF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σχετικά με την αξιοπιστία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO) και του CDC διαβάστε:
    http://www.hivwave.gr/pages/index.php?%C1%F0%EF%EA%E1%EB%FD%F0%F4%EF%ED%F4%E1%F2_%F4%EF_%27AIDS%27::H_A%D0A%D4%C7_%D4%CF%D5_AIDS%26nbsp%3B_%CA%C1%C9%26nbsp%3B_%D4%CF_%D6%C1%D1%CC%C1-%CA%C1%D1%D4%C5%CB%3A_%C5%CD%C1_%C1%D4%C9%CC%D9%D1%C7%D4
    Δεν είναι σωστό να καταδικάζουμε τους πάντες και τα πάντα αλλά καιγια πληροφορίες που προέρχονται από αυτούς τους οργανισμούς προσωπικά διατηρώ επιφυλάξεις. Δεν είναι θέσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμο 2:19
    Στους κήπους εκτός από λουλούδια φυτρώνουν και ζιζάνια να΄ουμε.
    Όσο δεν ενοχλούν τα λουλούδια με βρισιές τα αφήνουμε και αυτά να δίνουν μια εύθυμη νότα στον κήπο, να΄ούμε!

    Ανώνυμε 12:45
    Το έχω γράψει και παραπάνω ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΣΗ της Thimerosal με τον αυτισμό,
    Παρ΄ όλα αυτά από τις αρχές της 10ετίας οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλές άλλες χώρες μετά τον θόρυβο που έγινε, μείωσαν την χρήση της και σταμάτησαν την ανοσοποίηση των παιδιών με τέτοια εμβόλια.
    Παρά την διακοπή όμως της χρήσης της Thimerosal ,ο αριθμός των περιστατικών με αυτισμό δεν μειώθηκε.

    Διάβασε και εσύ τα παρακάτω:
    http://content.nejm.org/cgi/content/full/357/13/1278

    http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/abstract/114/3/793?ijkey=6b033bb2304a59cad181f22c26567bc6ecb729d3&keytype2=tf_ipsecsha

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17168158

    Ανώνυμο 2:01
    Θεωρώ μάλλον πιο έγκυρο το Nature και τους 5000 επιστήμονες από την Παπαγιαννίδου!
    Δυστυχώς με αυτές τις ανοησίες ότι δεν υπάρχει o HIV έχουν πεθάνει μερικά εκατομμύρια απ΄αυτόν!
    http://www.nature.com/nature/journal/v406/n6791/full/406015a0.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πολυ καλα κανουν και να μην ειμαστε αρνητικοι με τα εμβολια! προφανως και πρεπει να γινονται, ειχα μια συζητηση με αυτο εδω το φαρμακειο www.qpharmacy.gr και μου ελεγαν τα ιδια, ειναι καιρος να προσεξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή