Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ




Την Μαίρη Παπαγιαννίδου  είχα την τύχη να την γνωρίσω όταν βρεθήκαμε μαζί, πριν από χρόνια, στην παρουσίαση ενός βιβλίου στην Μύκονο. Αυτή είχε έρθει  εκεί σαν απεσταλμένη του ΒΗΜΑΤΟΣ για να γράψει για την εκδήλωση  αυτή. Μου είχε κάνει τότε εντύπωση αυτό το κλεισμένο στον εαυτό του κορίτσι που δεν ανοιγόταν εύκολα στους άλλους. Βέβαια τότε  δεν ήξερα   ότι έπασχε από AIDS.
Στις σύντομες συνομιλίες που είχαμε μαζί η συζήτηση περιστράφηκε σε γενικότητες άσχετες τελείως από  θέματα ασθενειών ή ιατρικής.
Η γενικότερη δε εικόνα που απεκόμισα ήταν ενός καλλιεργημένου και συγκροτημένου ανθρώπου με ορθολογική σκέψη. 
Όμως μετά από λίγο καιρό είδα να δημοσιοποιεί την ασθένεια της  και ταυτόχρονα να επιχειρηματολογεί  κατά της πλήρως και επιστημονικά αποδεδειγμένης ύπαρξης του ιού του AIDS γράφοντας στην ιστοσελίδα της :

Γειά σας, Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά. 'H, σε μια πιο κομψή εκφορά του λόγου, ο ιός ΗΙV - αν υπάρχει (ακόμα αναζητείται) - δεν μπορεί να προκαλεί το AIDS.

Όπως γράφει το ΒΗΜΑ:

Το 2007 η Μαίρη σταμάτησε να παίρνει τα κλασικά κοκταίηλ κι άρχισε εναλλακτική θεραπεία. Η βελτίωσή της ήταν θεαματική, σε σημείο που ανακοίνωσε ότι νίκησε το AIDS. Πίστευε ότι τα αντιρετροϊκά φάρμακα την δηλητηρίαζαν σταδιακά και σταθερά. Μέχρι τελευταία στιγμή υποστήριζε ότι σ’αυτά οφείλονται τα εκφυλιστικά φαινόμενα του οργανισμού της.
Υποστήριξε με πάθος αυτή τη θέση, προκαλώντας δημόσιες αντιπαραθέσεις. Οι θέσεις της αποτυπώθηκαν σε τρία βιβλία της, που συζητήθηκαν πολύ διεθνώς. Είναι το «Πώς νίκησα το ΑIDS» που κυκλοφόρησε το 2006 με το ψευδώνυμο Μαίρη Κ., από τις εκδόσεις Καστανιώτη, «Το παιγνίδι του έρωτα στα χρόνια του AIDS» που κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά από τον ίδιο εκδότη, με το όνομά της, Μαίρη Παπαγιαννίδου-Σαιν Πιερ, γιατί στο μεταξύ παντρεύτηκε τον καναδό μη οροθετικό Ζιλ Σαιν-Πιερ. Και το τελευταίο «Αντίο AIDS», από τις εκδόσεις Οξύ το 2008.

Στην ίδια ειδησεογραφία όμως διαβάζουμε πως :

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο θάνατός της οφείλεται σε πνευμονική εμβολή και θρόμβωση του δεξιού ποδιού, συνδεδεμένα και τα δύο με το ΑIDS. 

Όπως γράφει στα ΝΕΑ η Ρούλα Γεωργακοπούλου :

Η επιλογή της να καταχωρήσει το AIDS  στους μύθους της διεθνούς συνομωσίας και η απόφαση της να διακόψει την πανάκριβη και σωτήρια θεραπεία την οποία στερούνται Αφρικανοί και λοιποί απόκληροι του κόσμου ετούτου ,δείχνει από τι πάσχει ο δυτικός άνθρωπος.
Μετατρέπει τα προνόμια του σε εχθρό, κηρύσσει τις αξίες του έκπτωτες, υποψιάζεται τα επιτεύγματα του και διαλέγει την αυτοκαταστροφή βαφτίζοντας την ελευθερία.
Το μόνο προνόμιο που κρατάει  ο δυτικός άνθρωπος είναι το ιερό δικαίωμα της επιλογής, χωρίς όμως να το αντιστοιχίζει με την ευθύνη.

Όμως η Παπαγιαννίδου δεν αποτελεί δυστυχώς μια μεμονωμένη ιδιάζουσα και ξεχωριστή περίπτωση μορφωμένου και  έξυπνου ανθρώπου που αρνείται την πραγματικότητα και τις σημερινές δυνατότητες  της επιστήμης που  αντί να προσφεύγει στις πιο πρόσφατες ιατρικές κατακτήσεις ελκύεται από εναλλακτικές θεραπείες οι οποίες  κατακλύζουν τα διάφορα περιοδικά lifestyle και  το ιντερνέτ. 
 Κατά τον ίδιο τρόπο ο ευφυής κατά τα άλλα Steven Jobs όταν διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο του παγκρέατος αρνιότανε για 9 μήνες να υποβληθεί σε εγχείρηση και κατάφυγε σε εναλλακτικές θεραπείες τρώγοντας μόνο φυτικές τροφές, κάνοντας βελονισμό, ή πίνοντας διάφορα φυτικά φάρμακα, ή ακολουθώντας την θεραπεία ενός εναλλακτικού γιατρού, από τους πολλούς που υπάρχουν στην Αμερική, πίνοντας χυμούς και κάνοντας κλύσματα για καθαρισμό του εντέρου ή τέλος ακολουθώντας τις συμβουλές ενός μέντιουμ.
Το πρόβλημα βέβαια δεν αποτελούν αυτές οι ατομικές περιπτώσεις που ουσιαστικά αποφασίζουν να ακολουθήσουν για τον εαυτό τους  μια αυτοκτονική ,τις περισσότερες φορές πορεία, επηρεασμένοι από τις άπειρες θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν παγκοσμίως.
Το πρόβλημα είναι ότι κάθε αιρετική, αναπόδεικτη αλλά δημοσιογραφικά ελκυστική και αβανταδόρικη άποψη είτε για το AIDS, είτε για τα εμβόλια ,είτε για τα φάρμακα, είτε για τις διάφορες εναλλακτικές θεραπείες από την ομοιοπαθητική μέχρι την αρωματοθεραπεία είτε ακόμα για την αστρολογία,  βρίσκει εύκολη πρόσβαση  στον τύπο και την τηλεόραση χωρίς όμως αντίστοιχα να υπάρχει  και η αντίθετη και επιστημονική θέση που να την  καταρρίπτει .
Παρακολουθήστε πχ την 50λεπτη συνέντευξη της Παπαγιαννίδου, που έδωσε στην ΕΤ1 στην Εύη Κυριακοπούλου, στην οποία εκθέτει τις απόψεις της χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός αντίλογος  από την δημοσιογράφο.
Ένα πλήθος κόσμου που δεν έχει τις γνώσεις, ούτε την κριτική σκέψη να αξιολογήσει τι ακούει, είτε ακόμα είναι εξ αρχής ευεπίφορο να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα κάθε άποψη που θεωρεί πως έρχεται σε αντίθεση με κάθε τύπου εξουσία, όπως φαντασιακά μπορεί να θεωρεί και την επίσημη  ιατρική, είναι πολύ εύκολο να αποδεχτεί σαν αλήθεια αυτές τις απόψεις και να τις ενστερνιστεί.
Όπως πολύ σωστά καταλήγει η Ρούλα Γεωργακοπούλου στο άρθρο της:

Θα ήθελα  να καταδικάσω σε ενός λεπτού σιγή τα χαρούμενα μίντια και τα λάιφ στάιλ έντυπα που με συνεντεύξεις και δημοσιεύματα της έδιναν βήμα και προπαγάνδιζαν τον στροβιλισμό της ίδιας και άλλων προς το θάνατο χωρίς να προβάλουν καμιά ουσιαστικά ένσταση στους ισχυρισμούς της.
Γι αυτήν  αλλά και για τους πολλούς που δεν πρόλαβαν την θεραπεία για τους λίγους που πείστηκαν από την Μαίρη και τώρα δεν προλαβαίνουν. Πλην Αφρικανών και αποκλεισμένων.




43 σχόλια:

  1. Και να ήταν μόνο αυτή στην οποία δίνουν βήμα πάει καλά. Θυμάσαι τι γινόταν με τα παιδικά υποχρεωτικά εμβόλια και την τάχα σύνδεση με τον αυτισμό; Δυστυχώς, κάθε τυχάρπαστος βρίσκει στέγη σε κάποιο κανάλι και λέει αναπόδεικτα ό,τι επιθυμεί ή πρεσβεύει χωρίς έλεγχο, αρκεί να πουλήσει (όπως τα βιβλία της εν λόγω οροθετικής).

    Θυμίζει τις πρώτες προσπάθειες συγκάλυψης της ασθένειας στις ΗΠΑ και την ταύτισή της μόνο με ομοφυλόφιλους κι αργότερο με νέγρους. Εκείνη η συνωμοσιολογική προσέγγιση ότι έγινε για να ξεπαστρέψουν όσους διέφεραν, που έθρεψε όμως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ με την αδιαφορία της για την ασθένεια, μετασχηματίστηκε σε αυτό που πρέσβευε η Παπαγιαννίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι αυτή η ανοησία για τα εμβόλια και τον αυτισμό δυστυχώς ακόμα κρατάει καλά.
      Έτσι και πετάξει κανείς μια κοτσάνα εντυπωσιακή, υπάρχει ένα τεράστιο πλήθος έτοιμο να την χάψει να την πιστέψει και να την αναπαραγάγει.
      Πάντως τα πρώτα χρόνια εμφάνισης του AIDS δεν ήταν θέμα συγκάλυψης του αλλά άγνοιας μέχρι τότε για τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά της νόσου και τους τρόπους μεταδόσεως της.
      Δεν είχε πάντως ταυτιστεί με νέγρους αλλά με Ταϊτινούε.

      Διαγραφή
    2. Αθεό, διαβάζοντας διάφορα για τον ιό τη δεκαετία του '90, φοιτητής, αυτό που κατάλαβα είναι όχι απλά από άγνοια (αν και δεν έχω πλήρη αίσθηση της αντίληψης της εποχής και των τότε ιατρικών επιτευγμάτων), αλλά από παντελή αδιαφορία περιόρισαν έρευνες κλπ για τον ιό, επειδή πίστεψαν ότι είναι ο "ιός των ομοφυλόφιλων" (αργότερα και των γκέτο). Αν το συγκάλυψη είναι λάθος, σίγουρα η στάση της κυβέρνησης έδωσε λαβές για συνωμοσιολογικές ερμηνείες από gay και νέγρους, ώστε σήμερα να τα διαβάσουμε από την απελθούσα δημοσιογράφο.

      Διαγραφή
    3. Η έρευνα για τον ιό ήταν διεθνής.
      Υπήρξε δε μια πολύ μεγάλη επιστημονική διαμάχη μεταξύ ΗΠΑ και Γαλλίας για το ποιά χώρα είχε πρώτη απομονώσει τον ιό.
      Το εργαστήριο του Montagnier στο Ινστιτούτο Παστέρ το 1983 είχε απομονώσει τον ιό χωρίς όμως να μπορέσει να πεί πως αυτός ήταν η αιτία του AIDS.
      Aντίστοιχα στις ΗΠΑ ο Robert Gallo έχοντας πάρει δείγματα του ιού από το εργαστήριο του Montagnier συσχέτισε τον ιό με το AIDS.
      Το 1987 ο Μιτεράν και ο Ρήγκαν για να σταματήσει η μεγάλη επιστημονική διαφωνία μεταξύ των δύο χωρών, συμφώνησαν πως η συμβολή και των δύο στην ανακάλυψη του ιού ήταν 50/50.
      Οι δύο επιστήμονες όμως συνέχισαν να διαφωνούν και μόλις το 2002 με άρθρα στο Νature που έγραψαν και οι δύο μαζί ,αναγνώρισαν την συμβολή του καθενός στην ανακάλυψη του ιού.
      Παρ΄όλα αυτά το 2008 το Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής απονεμήθηκε στον Montagnier.
      Εδώ μπορείς να διαβάσεις τα σχετικά με την ιστορία του AIDS.

      Διαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη (προ ημερών - τα μάθατε)
    Χρόνια πολλά !

    Διάβασα σε μπλόγγερ, που δηλώνει οροθετικος κι αναφέρεται στο θέμα, το εξής "ευτυχώς δεν άκουσα ότι έκανε η Μαίρη, μόνο άκουσα την γιατρό μου"...κάπως έτσι τελος πάντων.

    Ευτυχώς, συμπλήρωσα με τον νου, που υπάρχουν κι άνθρωποι, οι οποίοι, δεχονται την Ιατρική και το παλεύουν, μη παρασυρόμενοι απο την "άλλη ιατρική"

    Είμαστε "έξυπνοι" εδώ στη Δύση. Συμφωνώ. κι Αγράμματοι.

    Δεν την είχα ξαναδεί, σε φωτογραφία. Ενα ειρωνικό ύφος, διακρίνω σ' αυτή εδώ. Μια απαξίωση για τα πέρα γινόμενα.... ετυχε το κλικ.

    Αυτή πήγε χαμένη, πόσοι θα ακολουθήσουν όμως, δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τραγικό δε είναι πως σήμερα με την φαρμακευτική αγωγή που υπάρχει για το AIDS αντιμετωπίζεται η νόσος σε σημαντικό βαθμό και επιτυγχάνεται η μακροχρόνια επιβίωση των ασθενών.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περί το 1977-8, με υποστήριξη και ενθάρρυνση γνωστού δημοσιογραφικού συγκροτήματος για κυκλοφοριακούς ίσως λόγους, είχε ξεκινήσει η ιστορία του θαυματουργού νερού του Καματερού το οποίο θεράπευε κάθε είδους καρκίνο. Και μια γιατρός (μικροβιολόγος αν θυμάμαι καλά) πελάτισσα μου μάλιστα σε μία και μόνη υπόθεση, εδημοσίευε στο ίδιο εκδοτικό συγκρότημα πειράματά της σε ποντίκια που απεδείκνυαν, κατ΄αυτήν, του λόγου το αληθές.
    Ενώ άλλος πελάτης και φίλος μου, διάσημος χειρούργος, Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής σε μεγάλο Δημόσιο Νοσοκομείο, κόντευε να σκάσει από το θυμό και την λύπη του επειδή, παρασυρμένες από την δημοσιότητα, νεαρές ασθενείς, με καρκίνο του στήθους σε πρώϊμα στάδια, έφευγαν κρυφά από το Νοσοκομείο για να κάνουν την θεραπεία του Καματερού και να αποφύγουν την πιθανή μαστεκτομή.
    Μάλιστα κάποτε, επειδή ο Καματερός μοίραζε το "θαυματουργό νερό" του με βυτιοφόρα, τόσος ήταν ο συνωστισμός των αναμενόντων ώστε κάνοντας όπισθεν το βυτιοφόρο σκότωσε έναν αναμένοντα να προμηθευτεί το "φάρμακο"!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H μόνη εφημερίδα τότε που κράτησε σωστή στάση ήταν η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ενώ αντίθετα οι περισσότερες με προεξάρχοντα τα ΝΕΑ είχαν ξεσαλώσει για κυκλοφοριακούς λόγους φτάνοντας σε κυκλοφορία 500.000 φύλλων ημερησίως.
      Όταν δε το βυτιοφόρο σκότωσε τον άνθρωπο η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ την άλλη μέρα είχε κεντρικό τίτλο την αθλιότητα : «Σκοτωμός για το νερό» !!

      Διαγραφή
  6. 1. Εγώ τη θυμάμαι χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της στο "Άξιον Εστί" όπου ο κατά τα άλλα αξιόλογος Β.Βασιλικός όχι μόνο δεν έφερε καμία αντίρρηση στις θεωρίες της, αλλά διατηρούσε ένα μόνιμο χαμόγελο κατάφασης, σαν να αναρωτιόταν πώς είναι δυνατόν ο κόσμος να έχαψε τη συνωμοσία του AIDS. Κι αυτός και όλοι όσοι της έδωσαν βήμα, περιμένω να επανατοποθετηθούν και να πουν τι πιστεύουν τώρα για τη θεωρία της περί συνωμοσίας.
    2. Πόσο χλευαστικός ακούγεται σήμερα ο τίτλος του πρώτου της βιβλίου! Πόσο ειρωνική φαίνεται η επιγραφή μπροστά της στη φωτογραφία: "Goodbye AIDS"
    3. Το "αστείο" είναι ότι σήμερα κανείς δεν πεθαίνει από AIDS, αρκεί να παίρνει τα φάρμακα που δεν επιτρέπουν την εκδήλωση της ασθένειας. Οχι εύκολη ζωή σίγουρα αλλά σίγουρα ζωή.
    4. Η Παπαγιαννίδου πλήρωσε τις επιλογές της. Δυστυχώς είναι σίγουρο ότι κάποιους θα πήρε στο λαιμό της, χωρίς να μπορούμε να ξέρουμε πόσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτα δίκιο και γι αυτό και έγραψα για την ευθύνη όλων αυτών που προβάλλουν ότι απίθανο και αντιεπιστημονικό υπάρχει χωρίς αντίστοιχα να το αντικρούουν με τα υπάρχοντα σήμερα επιστημονικά δεδομένα που βασίζονται σε μακροχρόνια πειράματα και έρευνα.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς οι υπαταγμένοι του δήθεν ρεαλισμού και πάλι παραπληροφορούν.Απο επιβάρυνση του συκωτιού της πέθανε η Μαίρη οχι επειδή διέκοψε τα φάρμακα για το AIDS. Oι άσοφοι σοφοί δεν μας λένε π.χ. πόσο αποτελεσματικές είναι οι πανάκριβες χημειοθεραπείες ; (6 % το πολύ). Η πέμπτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ είναι σφάλματα στο πλαίσιο της κλασσικής Ιατρικής. Δυστυχώς ο Ιπποκράτης γεννήθηκε σε λάθος χώρα.!

      Διαγραφή
  7. Δυστυχώς οι θεωρίες συνομωσίας έχουν πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό τους. Είχα δει μια συνέντευξη της Παπαγιαννίδου στην τηλεόραση και έμεινα άφωνη από τις θεωρίες της. Ευχήθηκα να μην βρει μιμητές. Δυστυχώς τα ΜΜΕ γοητεύονται από τέτοιου είδους (επιπόλαιες) θεωρίες και τις προβάλλουν. Ας μη ξεχνάμε, πλην της περιπτώσεως του "νερού του Καματερού" που αναφέρεται από το Χ. Βαρδάκα πιο πάνω, και το δηλητήριο του γαλάζιου σκορπιού της Κούβας που έφερε στο νησί αυτό χιλιάδες καρκινοπαθείς και τους συγγενείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και όχι μόνο.
    Υπήρχε και η πικραγγουριά, η φραπελιά για την οποία είχα γράψει το ποστ ΓΜΤ, ΧΘΕΣ ΠΕΤΑΞΑ 1000 ΕΥΡΩ! ή ακόμα την 10ετία του 50 το φάρμακο για τον καρκίνο του ποτοποιού Γεωργιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το περιοδικό 10% έχει δημοσιεύσει 3 αρκετά αιχμηρά άρθρα για την Παπαγιαννίδου
    για τα βιβλία της και για το θάνατο της.
    Πώς να βγάλετε λεφτά από το HIV
    Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλα
    AIDS vs Άρνηση 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμβολια και αυτισμος, φραπελιες και αλλα νόστιμα!

    Πρόοδος ρε, πρόοδος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ιδιοκτήτες (γιατί από εκεί ξεκινά το πράγμα) των ελληνικών ΜΜΕ, ιδίως των τηλεοπτικών σταθμών, λειτουργούν περίπου όπως οι ιδιοκτήτες τσίρκων: οτιδήποτε αξιοπερίεργο ή "γραφικό" θα προβληθεί για να φέρει κοσμάκη στις κερκίδες. Γι' αυτό προβάλλονται οι απόψεις του μητροπολίτη Άνθιμου ή παλιότερα του Παναγιώτη Ψωμιάδη (έναν καιρό ήταν μόνιμος σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του Αlpha) σαν έγκριτων σχολιαστών της επικαιρότητας... νομίζω το ίδιο ισχύει (με ένα ψευτοκυριλέ περιτύλιγμα) και στην περίπτωση της τραγικής αυτής γυναίκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150692254888813

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η προφανής ερώτηση που όφειλε να κάνει καθε δημοσιογράφος ή κάθε ΜΜΕ που προβάλλει τέτοιους ισχυρισμούς είναι με ποια credentials γίνονται αυτοί οι ισχυρισμοί.Δηλ.δεν είναι δυνατόν κάποιος "δημοσιογράφος" που τσαλαβούτησε σε ότι ανεξέλγκτη δημοσιευμένη σε εναλλακτικά έντυπα μπούρδα,να ισχυρίζεται οτι έκανε "έρευνα' που ακυρώνει την απειρως αυστηρότερη Ιατρική Ερευνα...και βέβαια,και εκεί υπάρχουν ατέλειες,και ενστάσεις στον σχεδιασμό τους,μόνο που εκεί ασχολούνται άνθρωποι που αγωνίζονται μια ζωή πάνω στο αντικείμενο τους,με άγρυπνο πάνω τους το κριτικό μάτι χιλιάδων συναδέλφων τους,και η ΕΡευνα βασίζεται σε 'σκληρή" βασική επιστήμη,αδιαπέραστη ακόμα και για τους κλινικούς γιατρούς.
    Η δε καταξίωση της όποιας έρευνας έρχεται-οπως γνωρίζει καλά ο οικοδεσπότης-δια της δημοσίευσης σε υψηλού κύρους peer-reviewed journals,οπου υφίσταται εξονυχιστική κριτική απ όλους τους αχολουμενους στον κλάδο,και στη συνέχεια δια της εισ τον χρόνο αναφοράς σε αυτή την έργασία(citations),που ανεβάζει το ακαδημαικό κυρος των συγγραφέων.
    Ας αναλογισθεί κανείς πόσο μακριά απ αυτή την διαδικασία είναι ο κάθε τηλεοπτικός τσαρλατάνος ή ο κάθε παραστρατημένος "εξυπνος' αδαής που νομίζει κάθε φορά,οτι αυτον περίμενε ο ΄κοσμος να ξανα-ανακαλύψει τον τροχό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δεν ντρέπονται να βγάζουν σε καθημερινή βάση αστρολόγους..
      Άσε το γιλέκο του Τριανταφυλλόπουλου ή το όζον του Φικιώρη που έχω γράψει στο παρελθόν.

      Διαγραφή
  14. 1.Η Παπαγιαννίδου δεν πέθανε απο AIDS αλλα απο τις μακροχρόνιες παρενέργιες των τοξικών φαρμάκων με τις οποίες πάλευε απο τότε που ξεκίνησε να λαμβάνει AZT. Το μεγαλύτερο ποσοστό όσον οροθετικών πέθαναν λαμβάνοντας AZT, η αιτία ήταν η καταστροφή του συκωτιού απο τα συγκεκριμένα φάρμακα. Η Μαρία έπασχε απο το συκώτι της το οποίο ήταν κατεστραμμένο. Πριν δυο χρόνια έπαθε αναιμία, αλλά μια συνέπεια των φαρμάκων, σε σημείο να μην μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Φυσικό επόμενο ήταν να πάθει πνευμονικό οίδημα και να καταλήξει. Άρα τα διμοσιεύματα που λένε οτι πέθανε απο AIDS είναι ψευδέστατα και ανυπόστατα.

    2.Όσον αφορά τον Montagnier. Ο ίδιος πότε δεν απομόνωσε τον ανύπαρκτο ιο HIV οπως δήλωσε ο ίδιος τόσο στη συνδιάσκεψη της Ουάσινγκτον το 1990, τόσο σε τηλεοπτική του συνέντευξη το 1997: http://www.virusmyth.com/aids/hiv/dtinterviewlm.htm

    3. Μάλιστα προτείνει μια εντελώς διαφορετική αιτία του AIDS, το οξειδωτικό άγχος. Το 2008 το βιβλίο του Les combats de la vie. Mieux que guerir, prevenir (Οι μάχες της ζωής. Καλύτερα να προλαμβάνουμε, παρά να πολεμάμε), όπου προτείνει μια άλλη αιτία του AIDS, το οξειδωτικό άγχος. Προχωράει δε ακόμη περισσότερο και προτείνει εναλλακτικές φυτικές θεραπείες για την αισθένεια, με βάση τα αντιοξειδωτικά, όπως το ζεσταμένο απόσταγμα από παπάγια! Υποστηρίζει ότι ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να εκτεθεί στον HIV πολλές φορές χωρίς να προκύψει χρόνια μόλυνση του οργανισμού, ότι δηλαδή ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να αποβάλλει τον ιό μόνος του μέσα σε λίγες βδομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1-Το να αρνείσαι το οφθαλμοφανές είναι δικαίωμα σου.
      Προφανώς δεν θέλεις να κατανοήσεις ότι ο ιός του AIDS οποίος προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, το σύστημα δηλαδή που είναι υπεύθυνο για την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις, νεοπλασίες και άλλες ασθένειες οπότε ο θάνατος του ασθενούς επέρχεται από αυτές τις αιτίες.
      Τα φάρμακα που κατά καιρούς πήρε η Παπαγιαννίδου πιθανώς οδήγησαν στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που γράφεις, δηλαδή στην μεγαλύτερη χρονικά επιβίωση της.
      2- Εάν διάβαζες την συνέντευξη που παραπέμπεις θα είχες διαβάσει πως τελειώνει.
      DT: So for you HIV exists?
      LM: Oh, it is clear. I have seen it and I have encountered it.
      3-Τις ανοησίες για θεραπείες με ζεσταμένο απόσταγμα παπάγιας μόνο οι ομοιοπαθητικοί μπορεί να τις πάρουν στα σοβαρά.
      Το ότι κάποιος βραβεύεται με Νόμπελ για κάποια συγκεκριμένη έρευνα δεν σημαίνει ότι από κεί και πέρα δεν μπορεί να καβαλήσει το καλάμι και να νομίζει πως βρίσκει την θεραπεία για διάφορα νοσήματα με διάφορες ουσίες.
      Ο βραβευμένος με Νόμπελ βιοχημικός Linus Pauling τις 10ετίας του 60 και 70 πίστευε πως με ηυξημένες δόσεις βιταμίνης C μπορείς να θεραπεύσεις από το κοινό κρυολόγημα και την αρτηριοσκλήρωση μέχρι τον καρκίνο!

      Διαγραφή
    2. 1. Τα CD4 αλλά η κατάσταση ακόμα δεν είναι ξεκαθαρισμένη, 'υστερα απο τόσα χρόνια έρευνας. Τα αντιρετροικά φάρμακα και ειδικά αυτα της πρώτης γενιάς, τα οποία χορηγήθηκαν στην Μαρία προκαλούν σοβαρή βλάβη στο συκώτι. Νο 1 αιτία θανάτου στην Αμερική για όσους βρισκόταν σε τέτοιου είδους αγωγή ήταν το η καταστροφή του συκωτιού και το συκώτι της μαρίας είχε κατασταφεί.

      2,3. Ο Μοντανιέ απομόνωση (purification) του ιού δεν έκανε όπως παραδέχεται. Και εφόσον συμφωνείς και εσύ οτι λέει ανοησίες, τότε πράγματι και η τελευταία πρότασή του που ισχυρίζεται οτι έχει δει ξεκάθαρα τον ιό και δεν χρειάζεται απομονωση είναι μια ανοησία.

      Διαγραφή
    3. Όσα γράφεις έχουν απαντηθεί ήδη.

      Διαγραφή
  15. Συνεχίζω...

    από το εξαιρετικό βιβλίο της Μαρίας Παπαγιαννίδου, "Αντίο AIDS" για τον Montagnier:

    Το βιβλίο ξεκινάει με 138 σελίδες τυπικής ανάλυσης, όπως ότι ο HIV δεν μπορεί να είναι η μόνη αιτία, το μυκόπλασμα πρέπει επίσης να εξεταστεί πιο προσεκτικά, τα νανοβακτηρίδια το ίδιο... Ακολουθεί μια εκτενής περιγραφή του οξειδωτικού άγχους με επαναλαμβανόμενη πρόβλεψη ότι είναι η πιθανή αιτία του AIDS. Είχα ακούσει τον Montagnier να μιλάει γι’ αυτό στα πλαίσια μιας παρουσίασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, τον Δεκέμβριο του 2003, στη διάρκεια της οποίας δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην Eleni Papadopulos, που ήταν η πρώτη – εκτός και αν κάποιος μου δείξει ότι κάνω λάθος- που υπέδειξε μια πιθανή σχέση ανάμεσα στο AIDS και το οξειδωτικό άγχος. Πήγα να το συζητήσω με τον Montagnier μετά την ολοκλήρωση των επίσημων ανακοινώσεων, και του είπα πόσο μου έκανε κατάπληξη ότι είχε παραλείψει να αναφερθεί στην προγενέστερη μελέτη της Ελένης...

    Σε όλο αυτό το τμήμα τώρα, δίνει έντονα την εντύπωση ότι είναι πατέρας της θεωρίας του οξειδωτικού άγχους... (Θυμάμαι καθαρά τον προηγούμενο διευθυντή μου, Emmanuel Farber, να κάνει λόγο για παράγοντες χημικών αντιδράσεων πριν 40 χρόνια! ...)

    Μετά, μετατρέπεται σε έναν ειδικό διατροφολόγο πάνω στα αντιοξειδωτικά, με κύρια έμφαση στη φυτική φαρμακολογία, όπως το ζεσταμένο απόσταγμα από παπάγια, και εμφανίζεται αξιοσημείωτα ανοιχτόμυαλος όσον αφορά στις εναλλακτικές φυτικές θεραπείες. Προσθέτει πολύ αιχμηρές παρατηρήσεις για τα μετά βίας δικαιολογημένα υπερκέρδη των γιγαντοφαρμακευτικών εταιριών!

    Αλλά το σοκ προκαλείται στις τελευταίες σελίδες, όπου αναγνωρίζει ότι:

    - τα επιστημονικά συνέδρια έγιναν «μεγαλοπρεπείς λειτουργίες», όπου ανώτεροι ιερείς αναγγέλλουν το δόγμα που θα διανεμηθεί στους «σκλάβους» συνεργάτες τους,
    - καταγγέλλει τους σχηματισμούς «κλειστών παρεκκλησίων» όπου οι καινοτόμες ιδέες απαγορεύονται,
    - καταγγέλλει τον αποκλεισμό από την επιστημονική κοινότητα όσων τολμούν να αποκλίνουν από το ορθόδοξο δόγμα,
    - καταγγέλλει τον «επιστημονικό μονοθεϊσμό» σαν μια πλήρη διαστρέβλωση της αληθινής επιστήμης και,
    - επισημαίνει ότι δεν μένει πεδίο ελεύθερο για τους εικονοκλάστες που τολμούν να κλονίσουν το δόγμα...

    Θίγει και το θέμα της Αφρικής επισημαίνοντας ότι είναι η κακή διατροφή που μαζί με τη φυματίωση, την ελονοσία και τις παρασιτικές μολύνσεις εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η πρόσβαση στο καθαρό νερό είναι το κλειδί, τονίζει. Και όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτάει "Αν πάρεις έναν φτωχό Αφρικανό που έχει μολυνθεί και ενισχύσεις το ανοσοποιητικό του σύστημα, είναι δυνατόν να ξεφορτωθεί τον HIV με φυσικό τρόπο;", ο Montagnier απαντάει, "Έτσι νομίζω... Είναι σημαντική γνώση που παραβλέπουμε τελείως. Όλοι πάντα έχουν στο μυαλό τους φάρμακα και εμβόλια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελληνίδα πτυχιούχος του πανεπιστημίου Βουκουρεστίου Eleni Papadopulos-Eleopulos,τον μόνο ακαδημαϊκό τίτλο που έχει είναι ένα Bachelor of Science από το ίδιο πανεπιστήμιο και αποτελεί με άλλον ένα, την ονομαζόμενη ομάδα του Περθ, αρνητών του AIDS, στο Πέρθ της Αυστραλίας.
      Εργάζεται στο Royal Perth Hospital και η δουλειά της εκεί είναι να διαπιστώνει ως τεχνικός την ευαισθησία των ατόμων στην υπεριώδη ακτινοβολία.
      Δεν εργάζεται σε έρευνα για το AIDS ,ούτε σε ασθενείς του και το νοσοκομείο έχει δηλώσει πως η ιδιωτική έρευνα τους δεν πρέπει να συνδέεται καθ 'οιονδήποτε τρόπο με το Royal Perth Hospital.
      Όσο για τις ανοησίες περί καθαρού νερού, κακής διατροφής κτλ στην Αφρική που με αυτά μπορείς να ξεφορτωθείς τον ιό, ο κοινός νους λέει πως τότε στις προηγμένες χώρες δεν θα έπρεπε να υπάρχει AIDS !

      Διαγραφή
  16. Στο παρακάτω λίνκ, στο youtube, παρατίθεται ένα απόσπασμα της συνέντευξης του στον Brent Leung, στο ντοκυμαντέρ "House of Νubmers" - Ένα ντοκυμαντέρ που απέσπασε 13 χρυσά διεθνή βραβεία σε φεστιβάλ ντοκυμαντέρ και καταρρίπτει το συσχετισμό HIV=AIDS.

    Eκεί ο Montagnier υποστηρίζει ξεκάθαρα οτι "ότι ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να εκτεθεί στον HIV πολλές φορές χωρίς να προκύψει χρόνια μόλυνση του οργανισμού, ότι δηλαδή ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να αποβάλλει τον ιό μόνος του μέσα σε λίγες βδομάδες. Θίγει και το θέμα της Αφρικής επισημαίνοντας ότι είναι η κακή διατροφή που μαζί με τη φυματίωση, την ελονοσία και τις παρασιτικές μολύνσεις εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η πρόσβαση στο καθαρό νερό είναι το κλειδί, τονίζει. Και όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτάει "Αν πάρεις έναν φτωχό Αφρικανό που έχει μολυνθεί και ενισχύσεις το ανοσοποιητικό του σύστημα, είναι δυνατόν να ξεφορτωθεί τον HIV με φυσικό τρόπο;", ο Montagnier απαντάει, "Έτσι νομίζω... Είναι σημαντική γνώση που παραβλέπουμε τελείως. Όλοι πάντα έχουν στο μυαλό τους φάρμακα και εμβόλια"
    http://www.youtube.com/watch?v=WQoNW7lOnT4&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ντοκυμαντέρ "House of Νumbers" του Brent Leung είναι ένα ντοκυμαντέρ αρνητών του AIDS που οι σοβαρές εφημερίδες το αντιμετώπισαν σαν φυλλάδιο προώθησης των αρνητών του AIDS.
      To σοβαρό ιατρικό περιοδικό Lancet Infectious Diseases το χαρακτήρισε ως τοξικό συνδυασμό ψευδών δηλώσεων και σοφιστειών.
      Η Christine Maggiore, μια θετική HIV αρνήτρια, που μιλάει στο ντοκυμαντέρ, της οποίας η 3χρονη κόρη πέθανε από AIDS χωρίς να την υποβάλλει σε θεραπεία πέθανε και αυτή με πνευμονία προφανώς σχετιζόμενη με το AIDS αρκετούς μήνες πριν να κυκλοφορήσει η ταινία.
      Το ντοκυμαντέρ το έχουν κατηγορήσει και επιστήμονες που εμφανίζονται σε αυτό για αποσπασματική χρήση των συνεντεύξεων τους.

      Διαγραφή
    2. Αθεόφοβε το παρακάτω άρθρο θα το αναδημοσιεύσεις στο μπλόγκ σου όπως δημοσίευσες και για τη Μαρία. Γιατι το περιεχόμενο του άρθρου την δικαιώνει όπως δικαιώνει και τους διαφωνούντες. Αν είσαι δίκαιος θα το κάνεις. Πρόκειται για την είδηση της τριακοεντίας όσο κρατάει και η υπόθεση HIV/AIDS:

      Θρίαμβος! Το τέλος του φιάσκου του HIV. Πλέον και με δικαστική απόφαση

      Το Office of Medical & Scientific Justice (OMSJ) κατάφερε στις 17 Μαίου του τρέχοντος έτους σε δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας να αποδείξει την αθωότητα ενός λοχία του αμερικανικού στρατού όταν κατηγορήθηκε οτι είχε σχέσεις με κάποιες γυναίκες δίχως να γνωστοποιήσει την οροθετικότητα του σ' αυτές. Να σημειωθεί οτι όταν κάποιος δεν γνωστοποιεί την οροθετικότητα του στον ή στην σύντροφό του θεωρείται αδίκημα και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πολλών ετών. Το ίδιο ίσχυε και για τον λοχία TD. Τα στοιχεία της κατηγορίας ήταν συντριπτικά κατά του και όλα προδίκαζαν οτι θα δικαζόταν με 37 χρόνια φυλάκιση. Ποιά ήταν τα στοιχεία; Θετικός στο τέστ Elisa, θετικός στο Western Blot και θετικός στο PCR test με ανίχνευση ιικού φορτίου.
      Εν τούτοις το Office of Medical & Scientific Justice (OMSJ) κατάφερε να αποδείξει την αθωότητα του τονίζοντας οτι αυτο που κατέστησε θετικά όλα αυτα τα τέστ ήταν κάποια εμβόλια που του είχαν γίνει στην υπηρεσία του και όχι κάποιος ιός που λέγεται HIV και μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή. Ως γνωστόν πολύ παράγοντες είναι εκείνοι που καθιστούν αυτά τα τέστ θετικά. Ανάμεσα τους και τα εμβόλια. Ο ειδικός του HIV απο την πλευρά του ισχυριζόταν οτι ο λοχίας είχε σίγουρα μολυνθεί απο τον ιο HIV και οτι δεν θα έπρεπε το δικαστήριο να λάβει υπόψη του τους πολλούς παράγοντες που καθιστούν επηρεάζουν αυτα τα τέστ ωστε να βγαίνουν θετικά - Εδώ παραδέχεται ο ειδικός του HIV οτι όντως πολύ παράγοντες είναι αυτοί που επηρεάζουν αυτά τέστ. Το επιστημονικό team του Office of Medical & Scientific Justice (OMSJ) απο τη πλευρά του εξήγησε γιατί οι γιατροί δεν θα πρέπει να βασίζονται στα τέστ HIV καθώς ο FDA, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων και οι κατασκευαστές αυτων των τέστ προειδοποιούν οτι είναι αναξιόπιστα και ποτέ δεν είχαν σκοπό ή εγκριθεί να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση του HIV.
      Πλέον ο λοχίας TB δεν θεωρείται φορέας αφού αθωώθηκε αν και οροθετικός, κάτι που σημαίνει οτι αυτομάτως όποιος βγαίνει θετικός σε αυτά τα αναξιόπιστα τέστ δεν είναι φορέας. Ότι ισχύει για τον έναν, ισχύει και για όλους.

      Εδώ μπορείτε να βρείτε το άρθρο στην ιστοσελίδα του OMSJ:
      Military Court Acquits Soldier in OMSJ Case
      http://www.omsj.org/issues/ustd

      Ενώ στα παρακάτω λίνκς μπορείτε να ακούσετε τον δικηγόρο David Steele που ήταν παρατηρητής στη δίκη να μιλάει σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για την υπόθεση:
      http://www.omsj.org/2012/PRN-SgtTD.mp3
      http://www.omsj.org/2012/RSBSteele3.mp3

      ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Επιτέλους δικαιώθηκαν όλες αυτές οι φωνές που τόσα χρόνια φώναζαν και πάλευαν για το αυτονόητο.
      http://aidsfraud.blogspot.gr/2012/06/hiv.html

      Διαγραφή
    3. Που το είδες ότι η υπόθεση αυτή σημαίνει "το τέλος του φιάσκου του HIV" ;
      Η υπόθεση δεν αφορά την ύπαρξη του ιού του AIDS.
      Αφορά την αθώωση ενός ατόμου που είχαν βγει θετικά τα τέστ για AIDS, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αρνητικός, μετά από όπως ακριβώς γραφει και η παραπομπή σου:
      .. had tested “HIV positive” during a pre-deployment screening after receiving a dozen or more inoculations that are known to produce false positive test results.

      Διαγραφή
  17. Σαφώς και ο λοχαγός αθωώθηκε αφού ο FDA και οι κατασκευστές αυτών των τέστ τονίζουν οτι δεν είναι εγκεκριμένα για την διάγνωση της παρουσίας του ιού HIV. Δηλ. τι λένε? οτι κάποιος μπορεί να βγεί θετικός για οποιοδήποτε άλλο λόγο και όχι λόγο κάποιου ιού που ονομάζεται HIV και μεταδίδεται σεξουαλικά. Και εδω προκύπτει ένα μέγα θέμα. Αφού οι κατασκευαστες αυτων των τέστ έχουν προειδοποιήσει εδώ και τόσα χρόνια, δηλ. όσα χρόνια χρησιμοποιούνται αυτα τα τέστ οτι δεν είναι κατάλληλα και εγκεκριμένα να ανιχνεύσουν τη παρουσία του ιού, τότε γιατί τόσα χρόνια μας λένε ψέμματα οτι αν είσαι οροθετικός είσαι και φορέας αφού τελικά δεν ανιχνεύεται?

    Με βάση αυτη τη διαπίστωση, η υπεράσπιση μετά έδειξε οτι αφού αυτά τα τέστ δεν είναι ακατάλληλα για μια τέτοιου είδους διάγνωση (HIV), αυτό που έμενε ήταν ήταν να δείξουν στη συνέχεια γιατί βγήκε θετικός ο λοχίας. Η ειδικός του AIDS, δηλ. η επίσημη πλευρά που ισχυριζόταν οτι ο λοχίας είχε μολυνθεί με τον ιό HIV και άρα γιυτο βρέθηκε θετικός,πολύ απλά δεν έπεισε ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ.

    Με απλά λόγια, ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΈΛΕΙΩΣΑΝ. Η αθωωτική απόφαση αποτελεί μια ανευ προηγουμένου νομική νίκη υπέρ την πλευρα όλων αυτων των ειδικών που ζητάνε τόσα χρόνια να επαναξεταστεί το ζήτημα απο την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα χρησιμοποιούμενα στην ιατρική τεστ έχουν ένα βαθμό ευαισθησίας και ειδικότητας για την διάγνωση της νόσου που χρησιμοποιούνται.
      Το ιδανικό θα ήταν και για τα δύο το ποσοστό αυτό να είναι 100% .
      Πρακτικώς και για ποικίλες αιτίες κανένα τεστ δεν πετυχαίνει αυτό το ποσοστό.
      Τα 2 κυρίως χρησιμοποιούμενα τεστ για την διάγνωση του AIDS, ELISA και Western blot σε συνδυασμό πετυχαίνουν ένα ποσοστό πάνω από 99%.
      Συγκεκριμένες αιτίες, όπως στην περίπτωση αυτή, με πρόσφατους εμβολιασμούς μπορούν να οδηγήσουν σ ψευδώς θετικά αποτελέσματα.
      Ήδη από την Βραζιλία έχει ανακοινωθεί πως εμβολιασμός με το εμβόλιο της γρίπης Η1Ν1 πριν από 140 ημέρες μπορεί να δώσει ψευδώς θετικό αποτέλεσμα.
      Πολλές φορές πχ ο εξεταζόμενος ή δεν το θυμάται πλέον ή δεν το θεωρεί σημαντικό να το αναφέρει.
      Η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την διαγνωστική αξία αυτών των τέστ ούτε την ύπαρξη του ιού του AIDS.

      Διαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη περίπτωση οφείλεται στην διασταυρούμενη αντίδραση των αντισωμάτων που είχε αποκτήσει ο λοχίας από τους πάνω από 12 εμβολιασμούς που είχε κάνει, με τα αντιγόνα του HIV, όπως σαφώς γράφει η σχετική ειδησεογραφία.
      Δυστυχώς δεν θέλεις να καταλάβεις ότι μια περίπτωση ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων δεν αναιρεί την διαγνωστική αξία των κλασσικών εξετάσεων για το AIDS που μπορούν να δώσουν ψευδή αποτελέσματα μόνο σε 1-5 περιπτώσεις ανά 100.000 εξετάσεις.
      Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω τίποτα άλλο όταν επιμένεις να γράφεις πως αυτα τα τέστ είναι άκρως ακατάλληλα για να διαπιστώσουν τη παρουσία του HIV

      Διαγραφή
  19. αθεόφοβε,

    έγραψες:
    "Αθεόφοβε,

    "Όλα τα χρησιμοποιούμενα στην ιατρική τεστ έχουν ένα βαθμό ευαισθησίας και ειδικότητας για την διάγνωση της νόσου που χρησιμοποιούνται.
    Το ιδανικό θα ήταν και για τα δύο το ποσοστό αυτό να είναι 100% .
    Πρακτικώς και για ποικίλες αιτίες κανένα τεστ δεν πετυχαίνει αυτό το ποσοστό. "


    Πρώτον, Ο FDA και οι κατασκευαστές δεν σου λένε οτι, "αυτα τα τέστ αν και κατάλληλα για τη διάγνωση της παρουσία του ιού, ωστόσο έχουν ένα βαθμό ευαισθησίας και αντιδρούν και για άλλους λόγους πέρα του ιού". Σου λένε οτι "δεν είναι κάν κατάλληλα και εγκεκριμένα για να διαγνώσουν το ιο HIV". Και αυτο είναι ξεκάθαρο και δεν χωράει καμία αμφιβολία. Απλά, η δικαστικά απόφαση ηρθε να επιβεβαιώσει αυτη την ατράνταχτη διαπίστωση.

    Δεύτερον.Ο ειδικός του AIDS που υπερασπίστηκε την κοπέλα που μήνυσε τον λοχαγό, ζήτησε απο το δικαστή να αγνοήσει του πολλαπλούς παράγοντες που καθιστούν τα τέστ αυτά θετικά θεωρώντας οτι ο λοχαγόας ήταν διαπιστωμένα φορέας του ιού. και γιατί το θεωρούσε δεδομένο? Γιατί υπήρχε το Western Blot που είναι επιβεβαιωτικό αλλά ακόμα περισσότερο, ο λοχίας EIXE ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ

    Όταν λοιπόν σου βρίσκουν ιικό φορτίο όσο και να χτυπιέσαι και να φωνάζεις οτι τα δυο προηγούμενα τέστ είναι false positive, σου λένε: Ναι οκ, αλλά σου βρήκαμε ιικό φορτίο που είναι το γενετικό υλικό του ιού και άρα δε χωράει πλέον αμφιβολία και είσαι επομένος φορέας. Όταν σου βρίσκουν λοιπόν ιικό φορτίο εκεί όλα τελειώνουν γιατί για τους γιατρούς, ο ιός είναι παρόν, μπροστά τους στο μικροσκόπιο. Και ο ειδικός του AIDS στο δικαστήριο αυτο θεωρησε ως δεδομένο οτι ο λοχαγός ήταν φορέας. ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑ ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ. Δεν ήταν απλά θετικός στα δυο προηγούμενα τέστ. Αλλά και πάλι όταν έχεις θετικό Western blot που είναι ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΤΙΚΟ και πάλι δεν υπάρχει λόγος αμβφιβολίας. Πόσο μάλλον όταν σου βρίσκουν και ιικό φορτίο. Εδω λοιπόν τελειώνουν όλα. Με αυτη την απόφαση έπεσε το απόρθητο κάστρο της επίσημης πλευράς. και το απόρθητο τους κάστρο ήταν το ιικό φορτίο, το υποτιθέμενο γενετικό υλικό του HIV.

    Επομένος προκύπτει το ερώτημα, και ταυτόχρονα το μεγάλο θέμα: αφου αυτα τα τέστ είναι άκρως ακατάλληλα για να διαπιστώσουν τη παρουσία του HIV οπως αποδείχθηκε (όχιμόνο απο την απόφαση του δικαστηρίου απλα η αποφαση του δικαστηριου επιβεβαιωσε αυτα που λέγανε τόσα χρόνια ο FDA και οι κατασκευαστες) διοτι χωρις αυτα τα τέστ δεν μπορείς να πεις στον άλλο οτι είναι φορέας, τότε γιατί όλα αυτα τα ψέμματα ολα αυτα τα χρόνια? Και δε πρέπει να αποζημιωθούν όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι φορεις που στιγματίστηκαν όλα αυτα τα χρόνια? Προκύπτουν ζητήματα ηθικής, ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης και κάποιοι θα πρέπει να πάνε φυλάκη για αυτο το φιάσκο. Νομίζω οτι δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία της ανθρωπότητας ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα

    το Aids δεν αμφισβητούμε πως υπάρχει. τι το προκαλεί είναι το ερώτημα. 4 χρόνια ψάχνω την απομόνωση του ιού hiv.
    έφτασα μέχρι το ινστιτούτο Παστέρ απομόνωση του hiv δεν υπάρχει. ψάχνω για το θέμα ουδέτερος, ούτε σαν αρνητής
    ούτε σαν υποστηρικτής του hiv. έχω πάει στην ιατρική σχόλη, έχω επικοινωνήσει με τα περισσότερα site του aids εσω+εξωτερικου,
    κατέβασα ιατρικούς τόμους, ρώτησα όσο μπορούσα,
    μονό θεωρίες συναντώ και στατιστικές. απόδειξη δεν έχω βρει μέχρι τώρα πριν η παπαγιανιδου φύγει κόλλησε μια θανατηφόρα ασθένεια
    (ίσως δεν το γνωρίζετε) πήρε μακροχρόνια αγωγή ιδιαίτερα βλαβερή. και όμως ξεπέρασε αυτό το πρόβλημα και συνήλθε. οι επιπλοκές που εμφάνισε ξαφνικά πιθανόν να ήταν αποτελέσματα της μακροχρόνιας αυτης βαριάς θεραπείας.
    ωστόσο κάλο είναι να γνωστοποιούμε πως αν δεν γίνει απομόνωση του Ίου με φυγοκέντρηση, στη συνεχεία ανάλυση του DNA του ιού αυτού δεν μπορούμε
    επιστημονικά να βγάλουμε ένα τεστ ανίχνευσης του.
    ευχαριστώ για το χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με τον ιό έχω γράψει παραπάνω και η απαντήσεις μου βασίζονται σε αυτά που διακήρυξαν 5.000 ειδικοί επιστήμονες από όλο τον κόσμο στην διακήρυξη του Durban και η οποία καταλήγει ως εξής:
      HIV causes AIDS.
      Curbing the spread of this virus must remain the first step towards eliminating this devastating disease.
      http://www.nature.com/nature/journal/v406/n6791/full/406015a0.html

      Όσοι δε θέλουν να δούν το ίδιο τον ιό στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο εδώ:
      http://en.wikipedia.org/wiki/File:HIV-1_Transmission_electron_micrograph_AIDS02bbb_lores.jpg

      Σχετικά με την θεραπεία της Παπαγιαννίδου έχω απαντήσει σε παραπάνω σχόλιο.
      Η θεραπευτική δε αντιμετώπιση του ιού σήμερα έχει επιτύχει να ελαττώσει σημαντικά την θνησιμότητα από τον ιό αλλάζοντας ριζικά την εικόνα αυτής της νόσου.
      Το 2007 ένα άρθρο στο PLoS Medicine έδωσε την πραγματική εικόνα που επικρατεί σήμερα με τους αμφισβητίες του AIDS:

      Because these denialist assertions are made in books and on the Internet rather than in the scientific literature, many scientists are either unaware of the existence of organized denial groups, or believe they can safely ignore them as the discredited fringe. And indeed, most of the HIV deniers' arguments were answered long ago by scientists. However, many members of the general public do not have the scientific background to critique the assertions put forth by these groups, and not only accept them but continue to propagate them.
      http://www.plosmedicine.org/article/info:doi/10.1371/journal.pmed.0040256

      Διαγραφή
  21. τσομπανη,γιδοβοσκε "αθεοφοβε".ποιο ηλ.μικροσκοπιο βρε ειδες εσυ;οτι το φτιαχνουν στα στουντιο με τιν και καλα υποτιθεμενη μορφη του;απο γραφιστες;τσομπανε ε τσομπανε.βλητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Όσοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν θύματα από τους ψεκασμούς όταν διαβάσουν το γεμάτο επιχειρήματα σχόλιο σου είμαι σίγουρος πως θα πεισθούν!

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος

      Συγχύστηκες που σου τρίβουν τις αλήθειες στη μούρη και καταρρίπτουν τις ψευδείς φαντασιοπληξίες σου, ψυχικά και σωματικά άρρωστε; Αρκετό κόσμο έχετε πάρει στο λαιμό σας, ζώα. Πέρα από τον κυριολεκτικό ψόφο -που αποτελεί την καλύτερη δικαίωση και την επιβεβαίωση της επίσημης αλήθειας- αποδώ και στο εξής η αντιμετώπιση για εσάς θα είναι μία και μοναδική: ξύλο μέχρι να σας πέσουν τα δόντια και να μην μπορείτε να ψελλίσετε ξανά τα χυδαία ψέματά σας.

      Διαγραφή
    3. Όταν η αμείλικτη πραγματικότητα διαψεύδει τις απόψεις που έχεις υπάρχουν δύο δρόμοι.
      Οι νοήμονες αποδέχονται την πραγματικότητα ,οι μικρόνοες όμως εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι απόψεις τους είναι σωστές και προσπαθούν μια και δεν έχουν επιχειρήματα να τις επιβάλλουν με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουν, τις απειλές και την βία.
      Δυστυχώς ενώ η θεραπεία του AIDS κάθε μέρα σώζει όλο και περισσότερες ζωές και η τελική νίκη κατά της νόσου δεν είναι μακριά, η θεραπεία για την βλακεία δεν έχει ακόμα ξεκινήσει!
      Κια οι νοσούντες από αυτήν είναι πολλοί περισσότεροι από τους ασθενείς με AIDS.

      Διαγραφή
  22. Ειλικρινά εγώ ελέγχθηκε HIV + θετικό τελευταία 3 χρόνια . Κρατάω για τη διαχείριση των φαρμάκων i αγοράζουν συνήθως από τον οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης για να με κρατήσει υγιή και να ενισχύσει , εγώ προσπάθησα μόνο που μπορώ να κάνω πάρα πολύ αυτή η ασθένεια άσε με μόνο μου , αλλά δυστυχώς το κρατήσει για το φαγητό μου μέχρι αυτό είναι αυτό που προκάλεσε τον εαυτό μου , για επιτρέποντας ειλικρινή κάνουν σεξ μου να μου ανασφαλώς χωρίς προστασία , αν και ποτέ δεν ήξερα ότι είναι θετικοί στον ιό HIV . Έτσι τελευταίες 4 ημέρες ήρθα σε επαφή με ένα ζωντανό άρθρο στο διαδίκτυο σχετικά με το πώς αυτό το ισχυρό βότανο Θεραπευτής πάρει καλά της και επουλωθεί . Έτσι, ως ασθενή ήξερα αυτό θα πήρε τη ζωή μου 1 ημέρα, και εγώ πρέπει να ζήσουμε με άλλους φίλους και συγγενείς πάρα πολύ . Γι 'αυτό και αντιγράφεται στον Δρ PAUL τον παραδοσιακό θεραπευτή μέσω email : okonofua_solution_tem99@hotmail.com και τον ταχυδρομηθεί αμέσως , σε λίγο ο ίδιος mail μου πίσω ότι ήμουν ευπρόσδεκτος στο ναό σπίτι του ήταν από όλους αυτό που αναζητούν χορηγούνται . Ήμουν παρακαλούμε εκείνη τη στιγμή . Και εγώ συνεχίσουμε με τον ίδιο , πήρε κάποια λίγα στοιχεία από μένα και μου είπε ότι θα πάρει πίσω τη στιγμή που είναι μέσα με τη δουλειά μου . Ήμουν πολύ χαρούμενος που άκουσα ότι από αυτόν . Έτσι, χθες , όπως ήμουν μόλις έρχονται από τους φίλους σπίτι μου , Δρ ΕΜΕΝ κάλεσε να πάω για τσεκ-απ στο νοσοκομείο και να δούμε το θαυμάσιο έργο του, που είναι πλέον αρνητικός στον ιό HIV , ήμουν πολύ ευτυχής να ακούσω ότι από αυτόν , γι 'αυτό γρήγορα βιασύνη κάτω προς το πλησιέστερο νοσοκομείο για να βρεθεί έξω , μόνο για να ακούσω από γιατρό του νοσοκομείου μου ζήτησε HARRISON που είμαι τώρα HIV ΑΡΝΗΤΙΚΟ . Έχω πηδήξει επάνω σε αυτόν με το σημείωμα της δοκιμής , ο ίδιος με ρωτήσεις πώς γίνεται αυτό και εγώ υποχωρούν σε αυτόν όλα πήγα κατευθείαν με τον Δρ PAUL ΕΜΕΝ Τώρα είμαι χαρούμενος , έτσι είμαι ένα ευγενές είδος του προσώπου που πρέπει να μοιραστούν αυτό το μαρτυρίες για όλους όσους αναζητούν θεραπεία , επειδή μόλις πάρετε ήρεμη και ήσυχη , έτσι ώστε η ασθένεια να πάρει για να τελειώσει τη ζωή σας μακριά . Γι 'αυτό και θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε μαζί του σήμερα για τη θεραπεία σας τα παραπάνω στοιχεία : Email ID: okonofuatem99@gmail.com ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ HIM ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ σώσει τη ζωή σας , αν θέλετε ρωτήστε οποιοδήποτε ερώτημα email μου : aminahkadiri@gmail.com είμαι τόσο ευτυχής έτσι ώστε να απαντήσει σε κάθε σώμα στην επίσημη αγάλματα μου . αυτά και πάλι χάρη στην DR PAUL ΕΜΕΝ για HE είναι τόσο ισχυρό και χρήσιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή