Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ






Εάν κάτι θαυμάζω στην Χρυσή Αυγή είναι η πίστη  της στο τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία- Οικογένεια.
Πως μπορείς να μην θαυμάσεις την πίστη στην Πατρίδα του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου όταν τον βλέπεις να χαιρετάει με φόντο το, στα εθνικά χρώματα βαμμένο,γνήσιο ελληνικό και πατριωτικό σύμβολο της σβάστικας;



Άλλωστε την βαθειά του πίστη στα εθνικά ιδεώδη την έχει αποδείξει έμπρακτα όταν διάλεξε για σύντροφο της ζωής του μια γυναίκα γαλουχημένη στα ίδια ιδανικά, την κόρη ενός άλλου γνησίου Έλληνα πατριώτη που στην κατοχή είχε αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του προς την Ελλάδα.


Αλλά εξίσου πατριώτης είναι και ο υπαρχηγός του Χρήστος Παππάς, που αποτίνει φόρο τιμής όχι μόνο στον ναζισμό αλλά και στον φασισμό, που με την επίθεση του στην χώρα μας μπορέσαμε και δημιουργήσαμε το έπος της Αλβανίας και δώσαμε έτσι την δυνατότητα σε πολλές ελληνικές οικογένειες να έχουν ενδόξους ηρωικώς πεσόντες υπέρ πίστεως και πατρίδος.





Και αυτός βέβαια προέρχεται από οικογένεια που έδωσε στην Ελλάδα έναν από τους συναγωνιστές και στενούς συνεργάτες του  ένδοξου ηγέτη μας Γεωργίου Παπαδόπουλου.Αν και απλός ταγματάρχης   με την ευρυμάθεια του διέπρεψε  ως κυβερνητικός επίτροπος στην Τράπεζα της Ελλάδος .

Αλλά εκτός από την Πατρίδα η Χρυσή Αυγή έχει βαθιά πίστη και στην Θρησκεία, της οποίας ,σύμφωνα με τα  εθνικά ιδεώδη που ενστερνίζονται οι αρχηγοί της,  ο Μεσσίας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ, ο οποίος δεν γεννήθηκε αλλά «ενανθρωπίστηκε, και προτείνεται βέβαια και αλλαγή του ημερολογίου και θέσπιση ως έτους 1 της ημερομηνίας γέννησης του Αδόλφου Χίτλερ (Ιων Φιλίππου, «Αριος Πολιτισμός», Νέα Σπάρτη, Αθήνα 2008).
Ίων Φιλίππου είναι το ψευδώνυμο του Γιάννη Περδικάρη που είναι ένας από τους επτά «συνιδρυτές» της οργάνωσης στις 9.2.1986 και πολύ στενός συνεργάτης του Αρχηγού.



Όμως η Χρυσή Αυγή διαθέτει  τρυφερές και αισθαντικές ποιητικές μορφές που προτιμούν να εκφράσουν την πίστη τους στην Θρησκεία με στίχους και μουσική ,όπως ο Καιάδας ο κατά κόσμον βουλευτής της Γερμενής:

 «Κάποτε είδα μια χριστιανική εκκλησία /
 Μου μύρισε τη σαπίλα του Ιεχωβά /
Αυτή τη φτήνια του υπάνθρωπου του σταυρού /
Είδα τις φλόγες να καίνε το γιο του Θεού και τους αγίους του /
 Ονειρεύομαι τον κόσμο χωρίς τον υπάνθρωπο του Ιεχωβά /
αναγγέλλω την επιστροφή του Υπεράνθρωπου».

Όμως εκεί που η Χρυσή Αυγή μεγαλούργησε είναι στην προάσπιση της Οικογένειας, του ιερού αυτού θεσμού που αποτελεί στυλοβάτη της Ελληνικής κοινωνίας.
Κατ΄αρχάς ο αρχηγός φρόντισε να εκλεγεί, όπως είναι λογικό, βουλευτής η γυναίκα του, που έχει καταξιωθεί στον κόσμο ως ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου ημιδιαμονής, ξενοδοχείου που έχει προσφέρει τα μάλα στους νεοέλληνες που επιθυμούν διακριτικότητα και άνεση στις ιδιαίτερες στιγμές τους όταν βρίσκονται εκτός της οικογενειακής τους εστίας.



Ως στοργικός δε πατέρας φρόντισε να "παραιτηθεί" ο εκλεγείς βουλευτής Νικήτας Ζώης  για να πάρει την θέση του ο εκλεκτός της κόρης του Ουρανίας, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Μπορεί βέβαια ο Μιχαλολιάκος σαν γνήσιος λαϊκός και εθνικός αγωνιστής να έχει σούρει τα εξ αμάξης στον κοινοβουλευτισμό, για την Βουλή όμως έχει την καλύτερη γνώμη και γι΄ αυτό και διόρισε εκεί ως επιστημονικούς συνεργάτες από την γραμματέα του και οικογενειακή του φίλη, μέχρι και τρία  ανίψια  του.
Αρχικά  τον ένα γιό του αδελφού του Παναγιώτη Μιχαλόλια, Γιώργο στο γραφείο του Νίκου Μίχου, και τον άλλο Νικόλαο στο γραφείο του Κασιδιάρη.



Όμως επειδή δεν πρέπει συμφωνα με τα ελληνοχριστιανικά ήθη  να δημιουργούνται προνομιακές διακρίσεις μεταξύ των αδελφιών, την κόρη του άλλου αδελφού του, συνονόματη με την κόρη του Ουρανία, αφού την διόρισε αρχικά στο γραφείο του Κασιδιάρη, της βρήκε καλύτερη θέση στο Ευρωκοινοβούλιο στον ευρωβουλευτή Γιώργο Επιτήδειο.



Αντίστοιχα και αυτός απέδειξε πως είναι στοργικός πατέρας αφού διόρισε την δική του κόρη  στο γραφείο του άλλου ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη. Στην στοργική δε αγκάλη του γραφείου του Επιτήδειου βρίσκεται επίσης και η κόρη  του τρίτου ευρωβουλευτή Συνοδινού.



Όμως και η σύζυγος του αρχηγού Ελένη Ζαρούλια δεν μπόρεσε να αφήσει παραπονεμένη, ιδίως τώρα που είναι προφυλακισμένος ο άνδρας της, την γυναίκα του υπαρχηγού Χρήστου Παππά, Γεωργία-Ειρήνη Δημοπούλου  και την διόρισε στο γραφείο της στην Βουλή.
Ο υπαρχηγός βέβαια φρόντισε να διοριστεί  ως επιστημονική συνεργάτις του Γιώργου Γερμενή στη Βουλή  η Ελευθερία Σταύρου-Τσάγκα. 
Είναι η σύζυγος του δικηγόρου Χριστόφορου Τσάγκα, ο οποίος παρουσιάζει τις εκπομπές της ΧΑ στο διαδίκτυο. 


Με την σειρά του βέβαια και ο Γερμενής διόρισε ως επιστημονική συνεργάτιδα την γυναίκα του Ευγενία Χρήστου, στο γραφείο της Βουλής του Γιάννη Λαγού.
Συνολικά μόνο 31 άτομα της Χρυσής Αυγής έχουν διοριστεί ως επιστημονικοί συνεργάτες στην Βουλή αλλά και όταν τελειώσουν αυτές οι θέσεις μπορούν να αρχίσουν να διορίζουν και μετακλητούς  υπαλλήλους.
Υπάρχουν λοιπόν ελπίδες να διοριστούν και  άλλοι αξιόλογοι συγγενείς των επιφανών στελεχών της Χρυσής Αυγής για να μπορέσουμε έτσι να ξεπεράσουμε αριθμητικά και ουσιαστικά την μέχρι τώρα επικρατούσα οικογενειοκρατία των Καραμανλήδων, Παπανδρέου και Μητσοτάκηδων.
Ενισχύοντας την Χρυσή Αυγή με την ψήφο σας θα εκλέγονται περισσότερα άτομα από το εκλεκτό και υψηλής στάθμης επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει, οπότε όλο και περισσότεροι συγγενείς τους θα μπορούν να διοριστούν και έτσι θα δικαιωθεί έμπρακτα τελικά ο αγώνας απέναντι στις απολύσεις που προβαίνουν οι μνημονιακοί  προδότες  που κυβερνούν την χώρα.
Τελικά μέσα σε αυτό το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον  που έχει δημιουργήσει η Χρυσή Αυγή με τόσους συγγενείς και φίλους γύρω σου , έχεις την αίσθηση πως σε λίγο δεν μένει παρά  να  πεταχτεί ο χρυσαυγίτης βουλευτής  Ηλιόπουλος και να αναφωνήσει όπως ο μακαρίτης συνονόματος του ηθοποιός:

Λοιπόν σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!



ΠΡΟΣΘΗΚΗ 23-9-2014

Τον Φεβρουάριο του 2013, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθετε ερώτηση στη Βουλή καταγγέλλοντας το καθεστώς των άτοκων δανείων που δίνονται στους βουλευτές και μεταξύ άλλων γράφει:
Η διατήρηση του θεσμού της χορήγησης δανείων με προνομιακούς όρους σε πρώην και νυν βουλευτές από το ταμείο αλληλοβοήθειας βουλευτών, προκαλεί τη δικαιολογημένη οργή των συμπολιτών μας...
...Πρόκειται σαφώς για ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της Βουλής, το οποίο πρέπει να λάβει τέλος το συντομότερο δυνατόν.
Βέβαια οι λάβρες αντισυστημικές δηλώσεις των στελεχών της ΧΑ δεν αφορούν τους ίδιους.
Σαν γνήσιοι υπερασπιστές του θεσμού της  οικογένειας  εκτός από τους διορισμούς των συγγενών τους 7 βουλευτές φρόντισαν να πάρουν δάνεια από αυτά που είχε καταγγείλει ο κοινοβουλευτικός τους  εκπρόσωπος ακολουθώντας ολίγον τροποποιημένη την ομηρική ρήση :
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περι πάρτης !

Περισσότερα εδώ.


11 σχόλια:

  1. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επί πασόκ νομιμοποιήθηκε ως κόμμα (γιατί τότε δεν ήξεραν τι κουμάσια είναι οι λεγάμενοι του άρθρου, τα΄χα; τώρα το ανακάλυψαν;), καθώς και ότι η ΝΔ είναι που διατηρεί στενές, αδελφικές θα λέγαμε, σχέσεις με το μόρφωμα αυτό, φτάνοντας στο σημείο να την χρησιμοποιήσει επικοινωνιακά (ανακατάληψη της αθήνας και άλλα παρόμοια) για να διασπάσει την αντιμνημονιακή ψήφο στις εκλογές, μαζί με κάτι άλλους σαλτιμπάγκους, δημαρ και ποτάμια κοκ.

    Φαντάσου, όμως, πόση αηδία και απογοήτευση έχει συσσωρευτεί στον κόσμο, ώστε να γνωρίζει όλα αυτά και ωστόσο να θεωρεί την ΧΑ καλύτερη ψήφο από το νδσοκ.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η έγκριση των κομμάτων δεν γίνεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά από τον Άρειο Πάγο .
      Και πριν από την Χρυσή Αυγή επί ΝΔ είχαν εμφανιστεί ακροδεξιά κόμματα με πιο επιτυχημένη την Εθνική Παράταξη που έφτασε στις εκλογές του 1977 να συγκεντρώσει το ποσοστό 6,82%.
      Πράγματι η ΝΔ, μέχρι να αρχίσει η δικαστική δίωξη της ΧΑ, προσπαθούσε να επαναφέρει στις δυνάμεις της τους ψηφοφόρους της ΧΑ , γιατί κυρίως από αυτήν είχαν φύγει.
      Αυτό που φοβάμαι όμως είναι ότι η ψήφος στην ΧΑ δεν είναι, όπως γράφεις, από αηδία και απογοήτευση που έχει συσσωρευτεί στον κόσμο, αλλά κατά ένα μεγάλο μέρος συνειδητή επιλογή λόγω ιδεολογικής ταύτισης.

      Διαγραφή
    2. Συμμεριζόμενος την τελείως διατυπωμένη φοβία σου, δε θα έλεγα ιδεολογική ταύτιση προς το ναζισμό, αλλά προς τα αρχέγονα ένστικτα την εκδικητικότητας που αισθάνεται ένας αδικημένος και μέλη μιας ατομικιστικής λογικής που δε βλέπει σε συλλογική έκφραση την απάντηση σε όσα τον ενοχλούν. Κι ας μην παραβλέπουμε τη σχέση μόρφωσης και οικονομικής κατάστασης με την ακροδεξιά...

      Διαγραφή
  2. Κάποιος έβαλε μία (1) τελική υπογραφή που κατέστησε αυτή την ομάδα επίσημο πολιτικό κόμμα. Αυτός ο κάποιος δεν ήταν τυχαίος αλλά κάποιος που μπήκε στη θέση του όχι με αξιοκρατικές διαδικασίες αλλά άλλες, που δεν τις γνωρίζουμε και πληρώνεται ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Άρα η λέξη άρειος πάγος στην Ελλάδα του χριστοφοράκου, της λίστας λαγκάρντ και του βατοπεδίου δε μου λέει και πολλά.
    Δεν έχω γνωρίσει πολλούς που ταυτίζονται ιδεολογικά με την ΧΑ. Ξέρω κόσμο που προτιμά την χα από τον τσίπρα. χαζό, αλλά τί να πείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν τη θέσπιση του Συντάγματος του 1975, καθορίσθηκαν με το ν.δ. της 23ης Σεπτεμβρίου 1974 «Περί συστάσεως και επαναλειτουργίας πολιτικών κομμάτων» οι όροι όχι μόνο για την ελεύθερη ίδρυση πολιτικών κομμάτων αλλά και για την επαναλειτουργία όσων είχαν απαγορευθεί στο παρελθόν και όσων η λειτουργία είχε διακοπεί ή ανασταλεί κατά τη διάρκεια του δικτατορικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967 (άρθρο 1 § 1 ν.δ.59/1974). Η ρύθμιση που επελέγη είναι εξαιρετικά απλή. Πριν την ανάληψη οποιασδήποτε δραστηριότητας, τα κόμματα υποχρεούνται να καταθέσουν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ιδρυτική δήλωση του Αρχηγού ή της Διοικούσας Επιτροπής τους. Από την κατάθεσή της το κόμμα δρα ελεύθερα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος, με γνώμονα τις ευάριθμες διατάξεις του Συντάγματος και της κοινής νομοθεσίας που διέπουν τη λειτουργία του.
      Όπως καταλαβαίνεις βάσει αυτού του νόμου δεν μπορεί μην γίνει αποδεκτή η ίδρυση ένός κόμματος είτε πρόκειται για την ΧΑ είτε κάθε παρανοϊκού που καταθέτει αυτή την δήλωση.
      Αν ρωτήσεις λεπτομερώς όλους αυτούς που προτιμούν την ΧΑ από τον Τσίπρα θα καταλάβεις το γιατί την προτιμούν.

      Διαγραφή
    2. Μα δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά το ιστορικό των ιδρυτικών μελών; Αν, ας πούμε, ο Κασιδιάρης έχει ποινικό μητρώο όχι ελαφρύ, και να υποθέσουμε ότι αποτελεί ιδρυτικό μέλος (υποθετικά) τότε επιτρέπεται η ίδρυση κόμματος;

      Διαγραφή
    3. Αν έχεις εκτίσει την ποινή σου και δεν έχεις στέρηση των πολιτικών σου δικαιωμάτων προφανώς δεν σε εμποδίζει τίποτα να δηλώσεις αρχηγός κόμματος και να καταθέσεις την δήλωση για την ίδρυση του. Όπως μπορείς να διαβάσεις στο ποστ μου
      Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ- Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ.
      o Μιχαλολιάκος είχε πλούσιο ποινικό μητρώο.

      Διαγραφή
  3. και τωρα που η χρυση αυγη ειναι φυλακη το μονιμο ενφια θα τσουξει λιγοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομα ενας καναπεδακιας οπαδος της συμμοριας των ναζι, που απλα θελει να δει show στις ειδησεις των 8 στα τσοντοκαναλα οπως τα αποκαλει με Κλασιδιαρη να ωρυεται και κατω απο το τραπεζι να τα βρισκει με τους Μπαλτακους.Ασφαλως δεν προκειται να κουνησει ουτε το δαχτυλακι του για να μην παρουνε τα σπιτια και ουτε θα πατησει σε διαδηλωση.Σαβουρα της κοινωνιας ασταδιαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή