Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΝΑ ΡΟΥΜΠΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!




Το 2012 ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Crash απάντησε σε σχόλια που είχε κάνει εναντίον του η Χρυσή Αυγή λέγοντας:
"Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή".
"Δηλαδή, τι άλλο να πω; Τώρα, στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου, για ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι "αδερφή" στους φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και "αδερφή" και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα"
Από την  δήλωση αυτή τα διάφορα έντυπα και ιντερνετικά σάιτς απομόνωσαν την φράση- Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα- και επακολούθησε ένα πατιρντί κυρίως απαξιωτικών αλλά και σατιρικών σχολίων.







Την φράση αυτή θυμήθηκε και ο πρωθυπουργός  στην τριτολογία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση της μείωσης των συντάξεων και αναφερόμενος εμμέσως στον Τατσόπουλο, προσπαθώντας να αντικρούσει την κατηγορία του Μητσοτάκη ότι το παλιό πολιτικό κατεστημένο που εμφανίζεται στην παρακάτω φωτογραφία βρίσκεται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ είπε:


«Εμείς εντάσσουμε στις τάξεις μας αληθινούς αγωνιστές της κεντροαριστεράς. Σε αντίθεση με εσάς που εντάσσετε στο κόμμα σας απολειφάδια της πολιτικής ζώής που αφού πέρασαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη μισή Αθήνα τώρα μπαίνουν στη Νέα Δημοκρατία»
«Εσείς μπορείτε να βολευτείτε με διάφορα απολειφάδια της πολιτικής ζωής που πέρασαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είχαν περίεργη σχέση με τη μισή Αθήνα, έφυγαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τους παίρνετε εσείς να τους εντάξετε στα δικά σας μπας και πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα».



Οπότε του ήρθε μέσω Facebook η πληρωμένη απάντηση από τον Τατσόπουλο:
«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη "δήλωση" για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα "δήλωση" δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν... δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες». 
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Δεν μπορούσε βέβαια να λείψει ο Άδωνις από αυτό το τζάρτζελο οπότε βρήκε την ευκαιρία και είπε: «Δεν έχω ακούσει πρωθυπουργό να κάνει τέτοια χυδαία επίθεση με φρασεολογία πεζοδρομίου.
Όταν έκανε ο Π. Τατσόπουλος αυτή την ατυχή δήλωση ήταν δικός σας βουλευτής και λέγατε ντροπή να το λένε αυτό στα κανάλια, δεν ήταν απολειφάδι. Αλλά τέτοιος μικρός κι ασήμαντος είναι ο Τσίπρας. Ένας Πολακης χωρίς μούσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου