Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΑΡΚΑΣ-ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ




Οι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σοβαροί.
Όταν δεν φτιάχνουν γεμιστά σαν την Φωτίου διαβάζουν και βγάζουν συμπεράσματα από τον Πασκάλ και τον Μπρίκνερ σαν τον Καρανίκα και όταν δεν ασχολούνται με την Μυτιλήνη τη Λέσβο και τα άλλα νησιά, όπως ο Τσίπρας, τότε που έκανε στροφή 360 μοιρών, ασχολούνται με την ποίηση όπως ο Κουράκης που πλούτισε την ελληνική ποίηση με στίχους όπως:
«Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου / για να συναντηθώ μαζί του / είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του / και γίνεται ένα μαζί μου / σε παραλληλία αφής».
Πιο προσγειωμένη η νέα ποιήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλοοικονόμου  προσέφερε ένα ταπεινό δύστυχο στον νέο μεγάλο αρχηγό της
«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης»


Πως λοιπόν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι να μπορούν να ανεχτούν να γελοιογραφείται ο καταπέλτης ηγέτης Αλέξης, από άθλια υποκείμενα όπως ο Χατζόπουλος και πιο πρόσφατα ο ανεκδιήγητος Αρκάς;
Έτσι το ΦΕΚ  Εφημερίδα των Συντακτών αποφαίνεται για τον Αρκά πως: το κακό δεν είναι που φτιάχνει πολιτικά σκίτσα αλλά το γεγονός ότι αυτά (τα σκίτσα) είναι τραγικά.
Στο DOCUMENTO ο Μπογιόπουλος, ως έμπειρος κριτικός τέχνης, διαπιστώνει πως: Η κατρακύλα του κυρίου ΑΡΚΑ στον πάτο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Τώρα, ο κύριος ΑΡΚΑΣ απλώς επιβεβαιώνει ότι διανύει τη νέα φάση του: Ξύνει και τον πάτο
Και η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη  αποφαίνεται με ευθυκρισία: Ο σκιτσογράφος μείζονος αναφοράς της ακροδεξιάς πια Νέας Δημοκρατίας, απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών. Αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα».
Ο επίκαιρος πολιτικός γελοιογραφικός σχεδιασμός του Αρκά,οφείλεται, όπως εξηγεί ο ίδιος,  στο ότι : θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός.

Επειδή δε τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι αθλιότητα τους κατέβει για τον Αρκά αυτός τους δήλωσε πως: Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει κι ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον πρωθυπουργό.
Μερικές λοιπόν γελοιογραφίες  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ που σε όλες, όλοι αναγνωρίζουν σε ποιόν αναφέρονται..

























1 σχόλιο:

  1. > γελοιογραφίες ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ που σε όλες, όλοι αναγνωρίζουν σε ποιόν αναφέρονται…

    Όσοι φίλοι του Αλέκση δεν ανέχονται τη γελοιογράφησή του, πώς ξέρουν ότι στα «Παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» στόχος είναι ο Τσίπρας; Αφού ο Αρκάς σκιτσάρει τον ήρωά του ουδέτερα και δεν τον ονοματίζει. Γιατί λοιπόν ο αδίστακτος, κατά συρροήν ψεύτης, ξεδιάντροπος κλέφτης, χειραγωγός και καρεκλοκένταυρος μπόμπιρας να φέρνει στο νου τους ειδικά τον Αλέκση; Άλλους πρωθυπουργούς δεν είχε η Ελλάδα; Αρχίζουν την προσπάθεια για γκολ με αυτογκόλ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή