Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ!





Λιάπη ζεις
εσύ μας οδηγείς
εμείς  με αφραγκία
και συ στην Μαλαισία.
΄
Συνήθως οι αγωνιστές που θυσιάζονται για τις ελευθερίες του λαού,όπως πχ ο Λαμπράκης  γίνονται είδωλα μετά τον θάνατο τους.
Αυτές τις μέρες  όμως το Πανελλήνιο απέκτησε ένα γνήσιο  ολοζώντανο είδωλο που μας εμπνέει και  μας καθοδηγεί στους αγώνες μας.
Τον Μιχάλη Λιάπη!
Ο αγωνιστής Λιάπης με το παράδειγμα του να μην πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του μπήκε μπροστάρης στον αγώνα που τόσοι ανώνυμοι αγωνιστές κάνουν με το πρωτοπόρο και επαναστατικό σύνθημα: Δεν πληρώνω!
Ο ήρωας αυτός  με το να κάνει επίσης την θυσία να αφήσει ανασφάλιστο το όχημα του απέδειξε έμπρακτα το δίκιο των 1.000.000 συναγωνιστών του που τα έχουν και αυτοί ανασφάλιστα .
Είμαι σίγουρος δε πως, από σεμνότητα και μόνο, δεν μας έχει δηλώσει ότι  το αυτοκίνητο του δεν το έχει περάσει από ΚΤΕΟ, έτσι ώστε να ηγηθεί και των 2.500.000 συμπολιτών μας που δεν έχουν υποβάλλει τα αγαπημένα αυτοκίνητα τους σε αυτήν την εξευτελιστική δοκιμασία.
Όσο για τις πλαστές πινακίδες ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει πως όταν ένας διακεκριμένος πολιτικός σαν αυτόν, γόνος μάλιστα πολιτικής δυναστείας, μπορεί να καθαρίσει λέγοντας :Έσφαλα, γιατί δεν μπορούν κατά τον ίδιο τρόπο απλοί καθημερινοί και ταπεινοί άνθρωποι να πουν το ίδιο όταν ,παρότι ανοικτομάτηδες, δήλωσαν τυφλοί ή ανάπηροι, ή έπαιρναν συντάξεις νεκρών συγγενών τους  ή καταδικάζονται για ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις ;
Με όλους αυτούς αισθάνεται αλληλέγγυος στον ευρηματικό αγώνα τους  να ψιλολογήσουν, ότι και για όσο μπορούν, από το ανάλγητο Δημόσιο και γι΄αυτό  ο ίδιος φρόντισε σαν συνταξιούχος να παίρνει επίδομα  Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ), μιας και αυτός και η γυναίκα του,θύματα της κρίσης, κατάντησαν  χαμηλοσυνταξιούχοι με έσοδα που δεν φτάνουν ούτε  τα 140.000 ευρώ.
Τέλος σαν ιδιοκτήτης  20 ακινήτων και 8 οικοπέδων ,με την γνωστή του μετριοφροσύνη και έλλειψη διάθεσης αυτοπροβολής δεν μας έχει αναφέρει αν σε κάποιο από αυτά έχει αυθαίρετες εργασίες, που λογικώς αποκλείεται να μην έχει , οπότε θα αποτελούσε  και ένα αγλαές παράδειγμα πολιτικού ανδρός που ζώντας μέσα στον λαό, για τον λαό  και με το λαό θα ανήκε και αυτός στους 236.700 απλούς πολίτες που δήλωσαν  ευθαρσώς ότι έχουν ένα αυθαίρετο και αγωνίζονται για να το σώσουν.
Είναι απαράδεκτο λοιπόν κάτι ελάχιστοι μεμψιμοιρούντες  που πληρώνουν εισιτήρια ,διόδια, χαράτσια, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια αυτοκινήτου, που είναι ανίκανοι να δηλώσουν τυφλοί ή ανάπηροι όπως  κάθε γνήσιος Έλλην που αγωνίζεται για την πάρτη του, που τρέχουν να δηλώσουν τον θάνατο της μάνας τους ή του πατέρα τους και να χάνουν την σύνταξη τους, που δεν είναι ικανοί ούτε ένα αυθαίρετο της προκοπής να φτιάξουν, να λοιδορούν αγωνιστές σαν τον Μιχάλη μας που τον στεναχώρησαν με την κατακραυγή τους και τον ανάγκασαν να ξενιτευτεί χριστουγεννιάτικα στου διόλου την μάνα.  

 ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ!


Τα εκατομμύρια  των παραπάνω γνήσιων Ελλήνων αμέσως έγραψαν και του αφιέρωσαν  τα παρακάτω ποιήματα  επειδή ένοιωσαν πως ήταν, είναι και θα είναι ένας από αυτούς.   

  Ήταν πρωί του Δεκέμβρη  κοντά στη Λούτσα εκεί
βγήκε να πάρει αέρα στην ανθισμένη γη
βλέπει ένα ΣΤΟΠ ,το γράφει, ατρόμητος περνά
ο μπάτσος τον τσιμπάει το δίπλωμα ζητά

Είχεν αντρεία και θάρρος μα αριθμό πλαστό
πούνε τα τέλη ρώτησαν κι ηκούσθη βογκητό
ανάθεμα την ώρα κατάρα τη στιγμή
συλλάβαν οι ΕΛΑΣίτες το πιο χαζό  παιδί

Μιχάλη μου ο θείος σου, με οργή  θε να σε βρίζει
για το ό,τι έκανες εκεί, που αιώνια θα τον τσαντίζει
γιατί όλους τους εχθρούς του τους κούφανες εσύ
αξέχαστο ως το πιο ζαβό, του θείου του παιδί


Στου Τουαρέγκ την ολόμαυρη ράχη
οδηγώντας  το ο Λιάπης για μάχη
θυσία έγινε για την μπαταρία
χωρίς ασφάλεια, άδεια και τέλη
γιατί  τον έπιασε η μπατσαρία
και τον τελείωσαν του κόσμου όλου τα βέλη.



Μπορεί σε μια στιγμή απροσεξίας ο κ. Λιάπης να μην μπόρεσε να ελέγξει τους 310 ΗΡ του V8 με 4,2 λίτρα κυβισμό Touareg SUV του και να πέρασε με ΣΤΟΠ.
Η παραπάνω φωτογραφία αποστομώνει διάφορους κακοήθεις που λόγω της πρόσφατης σύλληψης αμφισβήτησαν  την ικανότητα του κ. Λιάπη να οδηγεί ακόμα και ένα γαϊδούρι (1ΗΡ) γιατί έτσι θα παραβεί το άρθρο 14 του Κ.Ο.Κ  που προβλέπει ότι: Zώα επιτρέπεται να oδηγoύνται μόνo από ανθρώπoυς απόλυτα ικανoύς γι' αυτό, πoυ είναι σε θέση να τα ελέγχoυν πλήρως.

9 σχόλια:

  1. Αν η γαϊδουριά του μεσιέ Λιαπίς απελευθερωνει τον ποιητικό σου οίστρο να του πούμε να το ξανακάνει:)
    Πάντως προσωπικά αδυνατω να ακολουθήσω το δρόμο που χάραξε ο Μισέλ,στερούμαι βασικού προσόντος,
    δεν ειμαι ανεψιός του και εθνάρχου αποκληθέντος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως ο Σολωμός καθισμένος στον λόφο Στράνη στην Ζάκυνθο εμπνεύστηκε τον Εθνικό Ύμνο βλέποντας προς την Ελλάδα έτσι και εγώ βλέποντας στην τηλεόραση τον αγωνιστή του Δεν πληρώνω με τις χειροπέδες εμπνεύστηκα τις ποιητικές παραλλαγές του Γελαστού παιδιού και του επιγράμματος του Σολωμού για τα Ψαρά.
      Μπορεί δε εσύ να μην μπορείς να ακολουθήσεις τον δρόμο που χάραξε ο Μισέλ αλλά εκατομμύρια νεοελλήνων τον έχουν ήδη ακολουθήσει και τον ακολουθούν με φανατισμό

      Διαγραφή
  2. Από ότι κατάλαβα χρειάζεται ένας Λιάπης ή στην ανάγκη ένας μητροπολίτης σαν τον Σεραφείμ και τον Μεσογαίας για να προκαλέσει την συγγραφή ενός τόσο καυστικού κειμένου σαν και αυτά που απολαύσαμε στο παρελθόν αλλά και σήμερα σήμερα!
    Αλέξανδρος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποστ αυτό δεν το έγραψα τόσο για να ξεφωνίσω την απύθμενη βλακεία αλλά και την καρμιρία του ανεκδιήγητου Λιάπη ,όσο για να υπενθυμίσω σε πολλούς από αυτους που τον κατακρίνουν ότι τα ίδια έχουν κάνει και αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί πολύ σωστά μιά μικρογραφία τού Λιάπη τού χαραμοφάη είναι καί ό έλληνας μικροαστός .

      Διαγραφή
  4. Φιλτατε ΑΤΗΕ ! Εδω , σοι παει το βασιλειο ! ( εχει καταγραψει ο σκληρος δισκος του μυαλου μου κατι ιστοριες απο το 53 με τους σεισμους στο Ιονιο κι οχι μονο ). Βεβαιως μεχρι τωρα ακολουθει και η πλεμπα , τον δρομο που χαραξαν οι ηγετες και χαραζουν και μεχρι τωρα , δεν αλλαξε τιποτα για τους κατεχοντες ειτε πολιτικοι , ειτε πλεμπα της κλεφτουριας ! Μια μερα θα σου διηγηθω πως το 1963 δεν πηραμε μια εφημεριδα με τον Κυρκο , γιατι ενω καναμε την εκκαθαριση για 800.000 δρχ ,μας ζητησαν να παει το ποσον μεχρι 1.500 .000 για μιζες !!!Φυσικα εκλεισε τοτε η εφημεριδα. Αυτη η καταρα συνεχιζεται σ ολες τις βαθμιδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολιτικοί μας δεν ήρθαν από τον Άρη αλλά προέρχονται από αυτόν λαό. Υπάρχουν λαμόγια όπως και υπάρχουν και άλλοι μεταξύ τους αξιόλογοι, όπως πχ ο Κύρκος που αναφέρεις, ακριβώς όπως υπάρχουν και στην κοινωνία.
      Άρα για να αποκτήσουμε καλύτερους πολιτικούς θα πρέπει και αυτός ο λαός να γίνει καλύτερος και αυτό είναι θέμα παιδείας και ετών.
      Βέβαια τα κριτήρια της κάθε κοινωνικής ομάδας είναι τελείως διαφορετικά.
      Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το επεισόδιο που είχε γίνει όταν εκείνος ο ανεκδιήγητος Γιακουμάτος προσπαθούσε να κρεμάσει μια εικόνα στην Βουλή.
      Όταν του είπαν τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, απάντησε αφοπλιστικά :αυτό θέλουν οι ψηφοφόροι μου!
      Και είχε δίκιο σε αυτό,γιατί και αυτοί οι θρησκόληπτοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους τους άλλους στην εκπροσώπηση τους .
      Θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις για την ιστορία αυτή με την εφημερίδα.

      Διαγραφή
  5. Μόλις διάβασα στα ΝΕΑ ένα σπαρταριστό γεγονός που έγινε με πρωταγωνιστές Λιάπη και Γιακουμάτο.
    Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ το 89 ήταν απαράβατος κανών ότι σε αυτές πριν τους άλλους θα μίλαγε ο Λιάπης προκαλώντας γενική αγανάκτηση των υπολοίπων υποψηφίων.
    Σε συγκέντρωση λοιπόν στο Ελληνικό ενώ τα μεγάφωνα έλεγαν : και τώρα θα σας μιλήσει ο ανιψιός του Εθνάρχη.. ο Λιάπης εμφανίστηκε με καθυστέρηση 1 1/2 ώρας!
    Είπε δύο λόγια ομνύοντας στον Εθνάρχη και μετά βράζοντας ανέβηκε στο βήμα ο Γιακουμάτος ο οποίος είπε: Και τώρα θα σας μιλήσει ο γιός της κυράς Βαγγελιώς , της πλύστρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δρυος πεσουσης πας ανηρ ξηλευεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή