Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΣΑΣ;




Μπορεί διαχρονικά στο ελληνικό υποσυνείδητο να έχει εγγραφεί ως το γνωστότερο της Χάιδως, ικανό να σέρνει και καράβια, αλλά σήμερα παγκοσμίως το πιο γνωστό είναι της Γκουίνεθ Πάλτροου λόγω του ότι μπορείς όχι μόνο να το ονειρευτείς αλλά και να το μυρίσεις !


Κυκλοφορεί  ένα κερί με το όνομα «This Smells Like My Vagina»
Δεν έχει διευκρινιστεί αν το άρωμα του κεριού προέρχεται μετά από την χρήση του δονητή που έκανε δώρο τα Χριστούγεννα στον εαυτό της και κρατά στην φωτογραφία της!
Πάντως αν ενδιαφέρεστε πως μυρίζει το αιδοίο της, μας έχει ενημερώσει πως αυτό  μυρίζει γεράνι, περγαμόντο και κέδρο.


Ίσως μια επεξήγηση της επιτυχίας μιας τέτοιας μπαρούφας επεξηγείται με αυτό που λέει η γυναικολόγος Λέιλα Φρόντσαμ, που έχει εξειδικευτεί στη γυναικεία ψυχοσεξουαλική υγεία :«Το στίγμα των γυναικείων γενετικών οργάνων είναι ριζωμένο και στις πιο σύγχρονες κοινωνίες. Είμαι γυναικολόγος εδώ και 25 χρόνια και οι περισσότερες που έρχονται να εξεταστούν μου ζητούν συγγνώμη, πριν ακόμα βγάλουν τα ρούχα τους, διότι φοβούνται ότι θα μυρίζουν. Δεν μπορούν να αποδεχθούν τη φύση τους και αυτό πάντα με στεναχωρεί»
Η ηθοποιός έχει στήσει μια ολόκληρη διαδικτυακή επιχείρηση και πουλάει εκτός από το κερί και ένα άλλο ακόμα πλήθος από φούμαρα σε όλους αυτούς τους ανόητους που έλκονται από τις απάτες της εναλλακτικής ιατρικής.

Έτσι πουλάει 27 ευρώ ένα μπουκαλάκι με σπρέι που απωθεί τα ενεργειακά βαμπίρ(!), αλλά και ένα πέτρινο αυγό από νεφρίτη έναντι 60 ευρώ το οποίο καθαρίζει τον κόλπο της γυναίκας που το χρησιμοποιεί ! Συνιστούσε δε στις γυναίκες να το τοποθετούν στον κόλπο τους όταν περπατάνε.


Βέβαια το 2017 είχε πληρώσει πρόστιμο 145.000 δολάρια επειδή έκανε ανακριβείς ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη προϊόντων της,
Το 2015 έγραφε ότι αφήνοντας ατμό να περάσει μέσω του αιδοίου, ενδέχεται να ισορροπήσουν τα επίπεδα των ορμονών, καθαρίζει η μήτρα και απελευθερώνεται ενέργεια.
Το 2016 είχε δηλώσει στους New York Times ότι έβαλε μέλισσες να την τσιμπήσουν ως μέρος μιας θεραπείας χιλιάδων ετών, η οποία εξαφανίζει τη φλεγμονή και τις ουλές.

 Το 2017 πουλούσε αυτοκόλλητα για το σώμα από το υλικό που κατασκευάζονται και οι ραφές στις στολές των αστροναυτών της NASA, τα οποία βοηθούσαν στην επούλωση. Η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος διέψευσε ότι υπάρχει τέτοιο υλικό.
Επίσης ισχυρίζεται  ότι θεραπεύει το οξύ ψυχολογικό τραύμα και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που έχει, αν απλώς βάλει τα χέρια της σε ύψος πέντε εκατοστών από το σώμα του ασθενούς.


Το ίδιο ή κάτι ανάλογο δεν έκανε άλλωστε και η τότε υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ όπως έγραφα στο ποστ μου Η κ.ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ PRANIC HEALING
Παίρνει επίσης αίμα από τη φλέβα κάποιου και του το ξαναβάζει με ένεση στο πρόσωπο, κάτι που το ονομάζει «Βαμπιρικό καθαρισμό προσώπου».
Μπορεί σε πολλούς όλα αυτά να προκαλούν αιδοιασμούς (sic), σύμφωνα με τον προσφυή όρο που έπλασε ο Σπύρος Δόικας στο βιβλίο του Αιδοίον το δηκτικόν (CaptainBook.gr 2012), αλλά χωρίς ενδοιασμούς βγήκε και την κατακεραύνωσε στη Βρετανία, ο σερ Σάιμον Στίβενς, επικεφαλής του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS), μαζί με όλους τους άλλους κομπογιαννίτες, τσαρλατάνους και ψώνια της μικρής και της μεγάλης οθόνης που προωθούν δήθεν θεραπείες, οι οποίες μπορεί να είναι και επικίνδυνες για την υγεία.


Κατήγγειλε επίσης το αντιεμβολιαστικό κίνημα που διαδίδει ψέματα για την ασφάλεια των εμβολίων και επιτέθηκε στη βιομηχανία της «ευεξίας», επειδή προωθεί αμφιλεγόμενες υπηρεσίες και προϊόντα.
Συμπλήρωσε ακόμη ότι δεν είναι δυνατόν να  επιτρέπουν στην Πάλτροου να πουλάει ελεύθερα μηχανές που φτιάχνουν καφέ, ο οποίος προορίζεται για κλύσμα που θα καθαρίζει το έντερο! «Σαφώς και δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να αποδεικνύουν όλα αυτά τα οφέλη στην υγεία».


Όπως έχω γράψει στο ποστ μου ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ θύμα τέτοιων τσαρλατανισμών είχε πέσει και ο Steve Jobs, ο ιδιοφυής ιδρυτής της Apple, που καθυστέρησε 9 μήνες να χειρουργήσει  ένα σπάνιο τύπο  καρκίνου του παγκρέατος. από τον οποίο θα μπορούσε  να έχει επιζήσει. Το διάστημα αυτό  αντίθετα κατέφυγε σε εναλλακτικές θεραπείες με φυτική διατροφή, βελονισμό, βότανα, δίαιτες, χυμούς, καθαρτικούς υποκλυσμούς μέχρι και σε μέντιουμ!  
Στο ποστ μου ΠΕΟΥΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ είχα μεταφέρει την εξήγηση που δίνει η Μάγκι Πάλεϋ ,στο βιβλίο της, Το βιβλίο του πέους, γιατί οι άνδρες γίνονται κολλητοί με το πέος τους : -γιατί μόλις σκύψουν το βλέπουν σε αντίθεση με τις γυναίκες !-Ύστερα αλλάζει σχήμα ,μέγεθος, και χρώμα ως δια μαγείας.
Οι γυναίκες όμως που δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα και δεν μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν τον ομορφιά του αιδοίου τους, πέφτουν εύκολα θύματα του μάρκετινγκ  που τους περνάει το μήνυμα ότι «ήδη το αγαπάς, άρα δεν το παραμελείς» και από καμπάνιες στα social media και χάσταγκ του τύπου #loveyourvulvamore (αγάπησε το αιδοίο σου περισσότερο).


Έτσι  άλλη εταιρεία λάνσαρε και μάσκα ενεργού άνθρακα για το αιδοίο!
Η δημοσιογράφος του Guardian Ελανορ Μόργκαν που την δοκίμασε έγραψε μετά: «Από όλα τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου, αυτό θα μου μείνει αξέχαστο. Είναι τραγική η στιγμή που αφαιρείς το υγρό πανάκι με τον ενεργό άνθρακα και βλέπεις μια διάχυτη μαυρίλα σε όλη την ευαίσθητη περιοχή»
Η εταιρεία όμως πούλησε 10.000 κομμάτια μέσα σε 2 ½ μήνες και όπως γράφει το Protagon η εταιρεία διαθέτει επίσης ενυδατικό ορό αιδοίου φτιαγμένο από 95% καθαρό υαλουρονικό οξύ, κρέμα διόγκωσης έξω χειλέων, λευκαντικό χρωματικών κηλίδων και άλλα προϊόντα διά πάσαν νόσον…
Τέλος άλλη εταιρεία  η «The Perfect V» (το τέλειο V), πουλάει στη βρετανική αγορά πανάκια ομορφιάς, καθαριστικά, σπρέι, ορούς και λευκαντικά, που βοηθούν το «αιδοίο να μη γυαλίζει».



Και όλα αυτά γιατί δεν ξέρουν τι είχε πει ο Τζον Γουίλμοτ, κόμης του Ρότσεστερ, ένας αυλικός και ποιητής του 17ου αιώνα που σκανδάλισε την καλή κοινωνία της εποχής του με την αιχμηρή γλώσσα του, αλλά που είπε μια διαχρονική αλήθεια: (O Τζόνι Ντέπ ως Γουίλμοτ στην ταινία Τhe libertine)
Η φάτσα μπορεί ν΄αλλάξει, μα το μουνί μένει μουνί
Και όποιος πηδάει, σκλάβος θα ΄ναι στην γυναικεία εμμονή.


Mερικά ενδιαφέροντα ποστ μου σχετικά με το αιδοίο:



2 σχόλια:

  1. χαχα ο καθένας μυρίζει όπως μυρίζει κι αν σ αρέσει τον συμπαθείς. το σαπούνι είναι πάντα ευχάριστο σαν αίσθηση, η μυρωδιά καθαριότητας. όσο για το επίμαχο γυναικείο η γυναικολόγος μου λέει γαλατάκι! -πάει το μουνί της Χάιδως πάμε και στο Καράμπελα τ αμελέτητα; restez chez vous αν μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα καιρό να διαβάσω blog. Από τη μια βρίζω τους αδιάβαστους f.b.ουκάδες και από την άλλη απομονωθήκαμε και οι λιγοστοί μπλόγκερς. Χαίρομαι που συνεχίζεις ακάθεκτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή