Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΤΑ ΤΟΡ 15 ΑΠ΄ ΟΣΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ.





Τις τελευταίες μέρες ΜΜΕ, εφημερίδες και ιντερνέτ έχουν κατακλειστεί από διάφορες απερίγραπτες απόψεις σχετικές με την γρίπη από τον κοροναϊό.
Αφήνοντας σε σας να αξιολογήσετε την σειρά του ΤΟΡ 15 από αυτές, θα ξεκινήσω, σύμφωνα με το  Από Θεού άρχεσθαι, από την εκκλησία.


1Ιερά Σύνοδος κατόπιν άμεσης επικοινωνίας με το Άγιο Πνεύμα και ειδικά με τον Άγιο Πέτρο ως παραλήπτη των αποθνησκόντων  από την γρίπη, μας πληροφόρησε υπεύθυνα πως ο ιός δεν μεταδίδεται με την μετάληψη  


2-η οποία όπως γράφω στο ποστ μου Η ΜΕΤΑΛΗΨΗ,ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ. είναι ταυτόχρονα και  κατά τον Μεσογαίας το καλύτερο εμβόλιο!


3-Τα ανωτέρω επιβεβαιώνει και η λοιμωξιολόγος κ. Γιαμαρέλλου βασιζόμενη στο επιστημονικό κύρος της θρησκευτικής της πίστης!


4-Δεν ξέρω αν και αυτή γλείφει και το πάτωμα αν πέσει κοινωνία, όπως ο μητροπολίτης Φθιώτιδας


5-Ο δε μητροπολίτης Πατρών όχι μόνο δεν φοβάται την μετάδοση του ιού με την μετάληψη, αλλά αυτή  έχει και θεραπευτικές ιδιότητες γιατί όποιος μεταλαμβάνει λαμβάνει τήν ἲασιν τῆς ψυχῆς  καί τοῦ σώματος 


6-Για να είναι δε απόλυτα ασφαλείς οι χριστιανοί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος συνιστά με ειδικό μπουκαλάκι να ψεκαζόμαστε με αγιασμό!
Όταν δε πάει να τελειώσει απλά μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νεράκι και έτσι ποτέ δεν τελειώνει ο αγιασμός! Μόνο που δεν μας ενημέρωσε αν το νερό πρέπει να είναι της βρύσης ή εμφιαλωμένο!


7-Ο δε Μητροπολίτης Μόρφου εξήγησε γιατί δεν βρίσκεται το εμβόλιο για τον κοροναϊό. Γιατί : οι επιστήμονες θα δυσκολευτούν πολύ να το βρουν, αφού αυτή η ασθένεια είναι αποτέλεσμα της δικής μας αμετανόητης αμαρτίας και κακίας.


8-Μετά όμως την εκκλησία βαρύνουσα άποψη έχει και ο πολιτικός κόσμος της χώρας, πρωταρχικά με τον αρχηγό κόμματος και εκδότη των επιστολών του Χριστού, κ. Βελόπουλο.
Αυτός, λόγω της γνωστής του διασύνδεσης με τους ουρανούς, μας πουλάει σε τιμή  ευκαιρίας την κηραλοιφή του Βυζαντινόν, που μας προφυλάσσει από τον ιό.


9-Στον ΣΥΡΙΖΑ δε είναι σίγουροι πως για την εξάπλωση του ιού φταίει η πλουτοκρατία, όπως μπορεί να καταλάβει  κανείς από το tweet του Ευρωβουλευτή Παπαδημούλη!


10-Ακριβώς το ίδιο πιστεύει και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Η  εξάπλωση του κοροναϊού είναι ταξική!
"Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους πρόσφυγες θα έλυνε πολλά προβλήματα για την κυβέρνηση. Δυστυχώς για αυτούς όμως (και για όλους μας εάν τελικά έρθει), τον ιό θα τον φέρουν στην Ελλάδα αυτοί που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο, όχι όσοι στοιβάζονται σε σκηνές"


11-Για να διευρύνει το φάσμα των υπευθύνων για την εξάπλωση του ιού και στους χριστιανούς, ο Πολάκης  αποφάνθηκε πως: «Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με βάση την ακροδεξιά λογική ορισμένων αλλά τελικά μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς»
Το γεγονός βέβαια είναι πως ο ιός ξεκίνησε από την πόλη  Ουχάν της επαρχίας Χουμπέι της κομουνιστικής Κίνας.
Είναι γνωστό δε πως, η παγκοσμίως μέχρι πρόσφατα άγνωστη πόλη Ουχάν της κομουνιστικής Κίνας από όπου ξεκίνησε ο ιός, είναι σημαντικό κέντρο της διεθνούς πλουτοκρατίας και του χριστιανισμού! 


12-Η τέως δε περιφερειάρχης κ.Δούρου, με περισπούδαστο άρθρο της στην ΑΥΓΗ, μας αποκάλυψε πως:  Πρόκειται συγκεκριμένα για κάποιους ξεχασμένους σήμερα ιούς του παρελθόντος της ανθρωπότητας, που βρίσκονται “παγωμένοι” στην Αρκτική και που κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι, εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας, μπορούν να... ξαναζωντανέψουν! 
Για όσους δεν κατάλαβαν, στο απώτερο παρελθόν κάποιοι γριπιασμένοι με κοροναϊό, αντί να πάνε προς ζεστά μέρη, πήγαν στην Αρκτική και έτσι βρέθηκε εκεί ο ιός και έτσι η  κλιματική κρίση ευθύνεται (και) για τις σημερινές και μελλοντικές πανδημίες. Αυτή είναι η πραγματική υγειονομική βόμβα - δημιούργημα του καπιταλισμού!


13-Ο δε καλά ενημερωμένος Κραουνάκης αρχικά μας πληροφορεί, με κεφαλαία γράμματα μάλιστα, ότι ο κορονοϊός, φτιάχτηκε επίτηδες για να έχουμε μείωση πληθυσμού και ειδικά των μεγαλύτερων ηλικιών. Μάλιστα υπάρχει και εμβόλιο αλλά δεν το βγάζουν, γιατί ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ .Όμως παρά την δυσοίωνη πρόβλεψη του πως  ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙΣ μας συνιστά  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
Χωρίς να μας διευκρινίζει στην συνέχεια αν με ανοικτά τα παράθυρα πρέπει να πασαλειβόμαστε με πρόπολη, η οποία είναι  σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στη κυψέλη για πλήρη αντισηψία».


14-Αν όμως δεν δείτε αποτελέσματα με την πρόπολη, ο εγγονός του Ζαμπέτα προτείνει την βδελλοθεραπεία η οποία έχει καταπραϋντική δράση κατά των συμπτωμάτων της γρίπης και του κορωνοϊού, καθώς ανακουφίζει από τον υψηλό πυρετό και τη ρινική καταρροή.


15-Το κορυφαίο όμως από τα 15 πιστεύω πως είναι αυτό που ακούστηκε στην Τουρκία, που μόλις χθες αναφέρθηκε το πρώτο κρούσμα του ιού. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, το γεγονός της μη εμφάνισης του ιού εκεί, πιθανώς να οφείλεται σε ειδικό γονίδιο που διαθέτουν, το οποίο τους καθιστά ανθεκτικούς στον συγκεκριμένο ιό! Το γονίδιο αυτό βρίσκεται, όπως γράφει το Το Κουλούρι μετά από την έρευνα που έκανε το επιστημονικό του επιτελείο, ακριβώς δίπλα στο γονίδιο της αγάπης της μελιτζάνας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου