Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΤΙ IQ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ;




Το ερώτημα αυτό προέκυψε αυτόματα στο μυαλό μου, όταν είδα στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ότι το κόμμα που έφτιαξε ο Κυριάκος Βελόπουλος συγκεντρώνει γύρω στο 3%, έχοντας έτσι πιθανότητα να βρίσκεται στην επόμενη Βουλή.
Το 2000  με την αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου 325/2000 είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση. Αυτό δεν τον εμπόδισε το 2007 να εκλεγεί  με τον ΛΑΟΣ βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης και να επανεκλεγεί  στις εκλογές του 2009.


Είχα γράψει στο παρελθόν γι΄αυτόν, όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ, πως σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου όταν διαφήμιζε αυτός το  νανοβιονικό  γιλέκο, όταν του το έβαλε στον ώμο δεν μπορούσαν να τον κουνήσουν από την θέση του! Βέβαια αμέσως τότε παρήγγειλε ένα! (Το σχετικό βίντεο στο ποστ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Με την αποχώρηση του από το ΛΑΟΣ τον Μάιο του 2012  ο Καρατζαφέρης τον απεκάλεσε «ρουφιάνο, τρωκτικό και αρουραίο»!
Τον Ιανουάριο του 2012 συνελήφθηκαν στη Θεσσαλονίκη πάνω από πενήντα άτομα (επιχειρηματίες, στελέχη τραπεζών κ.ά.) ως εμπλεκόμενα σε τέσσερα κυκλώματα εκβιασμών και τοκογλυφίας, που δρούσαν πάνω από δέκα χρόνια.
Αρχικώς φαίνονταν να έχουν σχέση και με την αυτοκτονία δύο Θεσσαλονικέων επιχειρηματιών που δεν άντεξαν τις πιέσεις των κυκλωμάτων.  Εν τέλει, από όλους αυτούς, ένοχος κρίθηκε (τόσο πρωτόδικα, όσο και στο εφετείο) μόνο ο επιχειρηματίας της νύχτας και κτηματομεσίτης Μάρκος Καραμπέρης για υποθέσεις τοκογλυφίας.


Ο Βελόπουλος το 2009 είχε κατέβει  με το χρίσμα του ΛΑΟΣ ως περιφερειάρχης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο ψηφοδέλτιό του ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας  ο Μ. Καραμπέρης
  Επίσης το 2012 δημοσίευμα της εφημερίδας Παρασκευή + 13 ανέφερε ότι το 2011, όταν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας ήταν ορατό, έβγαλε σε τράπεζα στο εξωτερικό 400.000 ευρώ. Το περίεργο είναι ότι το ποσό αυτό ήταν πολύ μεγαλύτερο από τις καταθέσεις και τα μετρητά που διέθετε και είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του. 


Επί Σαμαρά προσχώρησε στην ΝΔ η οποία, ευτυχώς γι΄αυτήν δεν τον κατέβασε για ευρωβουλευτή  και απέφυγε έτσι την γελοιοποίηση της στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα τελικά να αποχωρήσει και από αυτό το κόμμα το 2015.
Τον ίδιο χρόνο καταδικάστηκε τελεσίδικα ως συκοφάντης του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου σε  πρόστιμο 15000 ευρώ.


Λέει με πειστικό τρόπο στα  διάφορα περιθωριακά κανάλια που εμφανίζεται, ότι παπαριά του έρθει στο κεφάλι, αλλά και χωρίς ενδοιασμό και στα μεγαλύτερα, ιδίως όταν έχει απέναντι του αδιάβαστους δημοσιογράφους, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς στο παρακάτω βίντεο:



Η περσινή συντριβή του Mirage 2000-5, που παρέσυρε στο θάνατο το Σμηναγό Γ. Μπαλαταδώρο, έδωσε λαβή σε πολλά ανακριβή δημοσιεύματα, που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το τραγικό περιστατικό για λόγους αναγνωσιμότητας. Δεν θα μπορούσε ο Βελόπουλος  να λείπει! Μετά τη περίπτωση του «ειδικού αναλυτή» που ισχυρίστηκε στον ΑΝΤ1 πως το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από υποβρύχιο (!), είδαμε και αυτόν να υποστηρίζει πως το Mirage, καταρρίφθηκε εσκεμμένα από τουρκικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου!


Και βέβαια τον Μάιο του 2018, , ο Κυριάκος Βελόπουλος επικρότησε  την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας, χωρίς να ντρέπεται,ότι «Πρέπει να σταματήσει η αστική ευγένεια με αστείους, επικίνδυνους πολιτικούς. Ο κ. Μπουτάρης εχθές είναι ο ηθικός αυτουργός των όσων έγιναν»
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να τον απολαύσετε να λέει με πειστικότητα ανακρίβειες από το μυαλό του! Όσο για την ηλιθιότητα ότι τον Χριστόδουλο «τον έφαγαν» γιατί δεν μπορεί να έχει δύο διαφορετικούς καρκίνους, μπορεί να διαβάσει κανείς ένα από τα πολλά σχετικά άρθρα ότι βεβαίως και μπορεί! (πχ Multiple primary malignant neoplasms. Historical perspectives)



Δεν ντρέπεται βέβαια να μιλάει για γκρέμισμα ανύπαρκτης εκκλησίας στον Βοτανικό αλλά εκεί που έδωσε ρέστα ήταν οι χειρόγραφες επιστολές του Χριστού. Για το μεγαλειώδες αυτό ψέμα μεταφέρω το απολαυστικό κείμενο του Μάνου Βουλαρίνου:


Φαίνεται πως υπάρχει ένα μπετοναρισμένο 3-5% του εκλογικού σώματος που έχει αναλάβει τη διαρκή ανανέωση των παρατράγουδων στο ελληνικό κοινοβούλιο. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν Βασίλη Λεβέντη και Καμμένο Πάνο και τώρα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Πάμπλικ της Ίσιου (τη γράφω στα ελληνικά για να καταλαβαίνουν και οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρομαι), είναι έτοιμοι να δώσουν το πολυπόθητο 3% στο κόμμα του Κυριάκου του Βελόπουλου, την «Ελληνική Λύση» (ένας τίτλος μάλλον ευφάνταστος, καθώς οι ηρωικοί Έλληνες φημίζονται μάλλον για την ευκολία με την οποία δημιουργούν προβλήματα και όχι για την ικανότητά τους να τα λύνουν). 
Το αξιοσημείωτο φυσικά δεν είναι ότι κάποιοι συμπολίτες θα επιλέξουν έναν ακόμα τέτοιο τύπο για εκπρόσωπό τους. Ούτε ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο ένας στους 20 Έλληνες είναι πνευματικά κομοδίνο. Στο κάτω-κάτω ο Κυριάκος ο Βελόπουλος έχει ξανακοσμήσει με την παρουσία του το Κοινοβούλιο, από το 2007 μέχρι το 2012, τότε που στον ρόλο του ρυθμιστή αντί για τον Καμμένο Πάνο ήταν ο Γιώργης ο Καρατζαφέρης. To αξιοσημείωτο είναι ότι αν αυτή τη φορά ο Κυριάκος ο Βελόπουλος ρίξει ακόμα πιο χαμηλά το κοινοβουλευτικό επίπεδο με την παρουσία του, θα το κάνει ως ο άνθρωπος που χάρισε στους Έλληνες τις «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού».
  Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να νομίζετε πως κάνω πλάκα (λες και χρειάζεται με τέτοιους ψηφοφόρους και τόσα παρατράγουδα), αυτό είναι το βίντεο από τα  Ελληνικά Hoaxes στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον Κυριάκο τον Βελόπουλο να προσφέρει (με το αζημίωτο φυσικά) τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού και τον ίδιο άνθρωπο να κατηγορεί ως συκοφάντες όσους λένε ότι προσέφερε τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού.
Δεν χρειάζεται να (ξανα) γράψω πως τη μεγαλύτερη ευθύνη για φαινόμενα τύπου Βελόπουλου την έχουν οι δημοσιογράφοι που τον καλούν στις εκπομπές τους, τον αντιμετωπίζουν ως αξιόλογο συνομιλητή και τον κανονικοποιούν. Αυτά ισχύουν για κάθε παρατράγουδο και για κάθε παπατζή και για κάθε επικίνδυνο που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες δεκαετίες, έχει διαφημιστεί από δημοσιογράφους και έχει γοητεύσει τα πιο αφελή κομμάτια του εκλογικού σώματος.
Αυτό που χρειάζεται, είναι να σας παρακαλέσω να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εμποδίσουμε τον Βελόπουλο να μπει στη Βουλή.
Ο τρόπος είναι απλός κι ελπίζω να φανεί και αποτελεσματικός: δείξτε αυτό το βίντεο σε όσους περισσότερους μπορείτε. Οι πιθανοί ψηφοφόροι του Βελόπουλου μπορεί να είναι πνευματικά κομοδίνα, μπορεί να καταλαβαίνουν για την οικονομία πιο λίγα και από τον πρωθυπουργό μας και για την πολιτική πιο λίγα κι από τον ΓΑΠ, αλλά σίγουρα θα είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Και ως χριστιανοί ορθόδοξοι μπορεί να ενοχληθούν αν δουν να εμπορεύεται την πίστη τους κάποιος πέραν της επίσημης αντιπροσωπείας, της Εκκλησία Α.Ε. Και μπράβο τους.


Τελικά μετά το ξεφώνημα που του έγινε όταν τις πούλαγε και κατόπιν το διέψευσε, όπως τον είδαμε κατηγορηματικά να ισχυρίζεται , τώρα επανήλθε ισχυριζόμενος εκ νέου ότι οι “Επιστολές” είναι γνήσιες!




Αφού διαβάσατε τα παραπάνω πριν να ανοίξετε το στόμα σας να εκστομίσετε κάποιο άσεμνο  χαρακτηρισμό για τον αδάμαντα αυτόν της πολιτικής και της τηλεδημοσιογραφίας και των τηλεπωλήσεων καλό θα είναι να πλύνετε τα πρώτα το στόμα σας με την οδοντόπαστα του Αγίου Όρους που διαφημίζει !
Βέβαια και εδώ δεν μπορεί να αποφύγει την κινδυνολογική μπουρδολογία του σχετικά με το φθόριο ότι είναι παράγωγο από τα πυρηνικά !



ΠΡΟΣΘΗΚΗ 6-3-2019
Ένα απολαυστικό κείμενο του Βαγγέλη Περρή
Μοιράζει το φάρμακο κατά του Αλτσχάιμερ και ευλογημένες οδοντόκρεμες



2 σχόλια:

  1. Πολύ φοβούμαι αγαπητέ αθεοφοβε το ίδιο ακριβως iq με κάποιον που κάνει μια αγιογραφία του Θοδωράκη η του Μάνου....
    Και μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, 3 ποστ ποιο κάτω δες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🇬🇷🇬🇷🇬🇧🇬🇧💂‍♂️💂‍♂️🇬🇷🇬🇷🇬🇷
    1982
    συμπαθω τον βελοπουλο
    αλλα προσβαλε τον ΓΑΠ
    και τον Καραμανλή

    εμένα μ'αρέσει ο Καραμανλής

    για μένα είναι πιο απλό.
    να κυβερνάει η ΝΔ
    οι πιο δεξια της ΝΔ
    δεν έχουν την ανεκτικότητα της ΝΔ σε κάποιες ομάδες πολιτών

    όποτε μου αρκεί η ΝΔ
    αντί για τον μεσσια βελοπουλος
    άλλο αν τον συμπαθώ..
    είναι περιττός...Καλύτερα να μείνουμε στην κανονική δεξιά και τον Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή