Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!




Είμαι ευτυχής που χάρις στην παραπάνω προεκλογική αφίσα ενημερώθηκα  πως η κ.Έμη  Ζησιοπούλου Λιβανίου προς διευκόλυνση όλων μας,  μας  ενημερώνει πως είναι ή ίδια, η γνωστή μας  Έμη  με την Χαμαϊδή που θα δουν να γράφει στο ψηφοδέλτιο.
Ο ενθουσιασμός μου δε ήταν απερίγραπτος, όταν ταυτόχρονα έμαθα πως έχει βαπτιστεί στον Ιορδάνη ποταμό, ήταν σπασικλάκι στο σχολείο και πως είναι το ευτυχές αποτέλεσμα της  συνεύρεσης Βορρά και Νότου της Ελλάδας μιας και κατάγεται από την Βέροια και το Κιάτο.
Επειδή δε είμαι λάτρης των λαϊκών αγορών σίγουρα θα την ψηφίσω ως ειδήμονα σε αυτές, μιας και έχει επισκεφτεί πάνω από 500  σε όλη την Ελλάδα.


Ένας άλλος σημαντικός υποψήφιος είναι και ο πολυάσχολος Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Λέω πολυάσχολος γιατί εμπιστεύθηκε το Google για να του μεταφράσει τους τίτλους του και αυτό μετάφρασε επακριβώς και σωστά το  Ass σε κώλο!
Ο Ευριπίδης είναι επίκουρος Καθηγητής (Assistant) αλλά με σεμνότητα σκέφτηκε πως βάζοντας μόνο το Ass. πιθανώς μερικοί να σκεφτόντουσαν πως έχει προαχθεί σε Αναπληρωτή καθηγητή (Associate)   Έτσι τελικά προήχθη μόνος του σε Κώλος Καθηγητής!


Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα πως δεν είναι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές η  κ. Ράνια Παπαβασιλείου Μπαλλή η οποία είναι αυτό που λέμε ανοιχτοχέρης άνθρωπος. Για να διαβάσουμε το προεκλογικό της φυλλάδιο το 2015 είχε κολλήσει  σε καθένα από αυτά ένα δίλεπτο νόμισμα!  
Είχα την ελπίδα πως αν κατέβαινε και σε αυτές θα κόλλαγε πλέον κανένα ευρώ!


Δεν ξέρω αν στις αυτόγραφες επιστολές του Χριστού στον Βελόπουλο υπάρχει καμία που να υποδεικνύει στους ευφυείς ψηφοφόρους του να ψηφίσουν στην Κέρκυρα τον αστυνομικό Άγγελο Γραμμένο.
Νομίζω όμως πως είναι εθνική τους υποχρέωση να μην μείνει εκτός Βουλής ο «γιός του Νιόνιου του Γκούμα απο τσου Σιναράδες, που έφτιαχνε τα σκάνια με τσι σπαγιέρες με φούμπιες και είχε και το καφενείο στα ταξί στην οδό Σχολεμβούργου».



Νομίζετε πως ο Ατετοκούμπο έτσι από μόνος του διακρίθηκε στο μπάσκετ στην Αμερική;
Κάνετε λάθος!
Είχε δίπλα του την Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία μας υπενθυμίζει πως ήταν πάντα ένας από μας (Συριζαίος;) και προχωρούσε μαζί της με το θάρρος των αγώνων τους!
Όντας δε πολύ διακριτική δεν μας αναφέρει αν βοήθησε καθόλου και το αμόρε της Τζανακόπουλος για να βραβευτεί ο Ατετοκούμπο  ως  MVP στο ΝΒΑ!


Η Νάντια Γιαννακοπούλου στο παραπάνω βίντεο, με αθλητική στολή και γάντια πυγμάχου, κτυπάει με δύναμη ένα σάκο του μπόξ  που ελπίζω πως συμβολίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον Βενιζέλο!



Μερικές φορές διερωτώμαι αν το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν συναγωνισμό στο να προβάλλουν ο καθένας τους το πιο κακόγουστο προεκλογικό βίντεο. Και τα δύο πάντως στα παραπάνω βίντεο  διεκδικούν επάξια την πρωτιά.


Τουλάχιστον ο υποψήφιος Φώτης Καρύδας φρόντισε με το βιντεάκι του, χάρις και στην πολύτιμη συμμετοχή σε αυτό του Ρένου Χαραλαμπίδη, να μας δώσει το στίγμα του  με χιούμορ, πράγμα που δυστυχώς λείπει από τους περισσότερους υποψήφιους.



1 σχόλιο:

  1. Παντως το βιντεο του ΚΙΝΑΛ με τις κονσερβες εχει καλο χιουμορ και εμπνευση. Γιατι δεν το καταλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή