Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Η ΧΥΔΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ




Τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε μπροστά σε μια πλήρη χυδαιοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας.
Όλοι θυμόμαστε την Εταιρεία Δολοφόνων που είχε συστήσει ο δικηγόρος Χρήστος Παπαδόπουλος το 1987 και δολοφονούσαν πλούσιους ηλικιωμένους για να τους πάρουν με πλαστές διαθήκες την περιουσία τους. Ο Παπαδόπουλος είχε διατελέσει Δήμαρχος στην Ν. Χαλκηδόνα εκλεγμένος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, κανένα όμως τότε κόμμα δεν είχε την φαεινή ιδέα να βγει να κατηγορήσει την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση δολοφόνων.
Δυστυχώς στις μέρες μας η πολιτική αντιπαράθεση, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με την 12χρονη που εξέδιδε ο νεοδημοκράτης Μίχος, έφτασε στο  #ΝΔ_παιδεραστές ,του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη, αλλά και με συνθήματα στους τοίχους του τύπου « στους πόσους παιδεραστές παραιτείται μια κυβέρνηση;»
Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά στον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο «Πώς αισθάνεσαι που είσαι στο κόμμα των παιδεραστών;» αλλά και  ίδια η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία καταγγέλλεται ότι -οι Αρχές "θολώνουν τα νερά για τους 213 υποψήφιους βιαστές" του παιδιού και δεν δίνουν τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα- υπονοώντας σαφώς κυβερνητική συγκάλυψη παιδεραστών, αποκρύπτοντας βέβαια πως η δημοσιοποίηση των ονομάτων γίνεται μόνο από τις δικαστικές αρχές.
Δημοσιεύτηκαν τότε πλήθος φωτογραφιών του Μίχα με στελέχη της ΝΔ ακόμα δε και με τον τ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επί ΣΥΡΙΖΑ, κ.Παυλόπουλο.


 Βέβαια και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε,  όταν διέρρευσε το όνομα στελέχους του που  είχε θέσει και υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του, ότι μιλούσε με την 12χρονη και είχε μάλιστα δώσει και το τηλέφωνο της σε 3 φίλους του, να τον διαγράψει αμέσως.
Στις 1/11 και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη!
Σε οποιονδήποτε εχέφρονα βέβαια, είναι σαφές ότι οι παιδεραστές μπορούν να ανήκουν και να υποστηρίζουν οποιοδήποτε κόμμα και μια φωτογραφία που έχει καταφέρει να βγάλει ένας παιδεραστής με κάποιον επώνυμο δεν σημαίνει πως ο επώνυμος σχετίζεται μαζί του  ή είναι και αυτός παιδεραστής!
Η τακτική όμως αυτή με τις φωτογραφίες έχει λαμπρό  παρελθόν από την εποχή που αποκαλύφτηκε η ιστορία μα τον Λιγνάδη.
Πυρά του ΣΥΡΙΖΑ κατά των υπουργών Μενδώνη και Κεραμέως και του πρωθυπουργού λες και παρακολουθούσαν τον Λιγνάδη στο τι έκανε στο σπίτι του πριν να διοριστεί, χωρίς κανένας να εκφέρει αντιρρήσεις, στο Εθνικό.
Για να γίνει δε σαφές ότι οι παραπάνω είχαν στενές σχέσεις με τον Λιγνάδη εφάρμοσαν μια, κλασσική στην αριστερά, πρακτική .
Αν η πραγματικότητα δεν μας αρέσει την εξαφανίζουμε!
Δέστε τις παρακάτω δύο φωτογραφίες. Η πρώτη από την Εφημερίδα των Συντακτών και  η άλλη από την ΑΥΓΗ.
Ο επιπόλαιος αναγνώστης αμέσως συμπεραίνει  πως ο Λιγνάδης ήταν κολλητός με τον Μητσοτάκη την γυναίκα του και την Μενδώνη.


Βέβαια από την φωτογραφία, από το  αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, για την παράσταση «Πέρσες» του Εθνικού Θεάτρου (27 Ιουλίου 2020), δολίως έχει αποκοπεί η κ. Κονιόρδου, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται με τον Λιγνάδη, όπως και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης που εμφανίζεται μαζί του, καθώς τον είχε καλέσει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο τον Δεκέμβριο του 2019.




Αλλά πλην της περικοπής μιας φωτογραφίας το χειρότερο είναι και η παραποίηση της.
Πριν από 4 χρόνια είχα δημοσιεύσει το ποστ μου ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ!
Το ποστ αναφερόταν στην πάγια τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η πραγματικότητα δεν του αρέσει να την τροποποιεί χωρίς ντροπή.
Σε αυτό μπορείτε να δείτε πχ πως δημοσίευσε η ΑΥΓΗ μια φωτογραφία, στην αλήστου μνήμης εποχή που υπήρχαν συνιστώσες στον ΣΥΡΙΖΑ και σε συγκέντρωση πάνω από τον Αλέξη κυμάτιζε κόκκινη σημαία της ΚΟΕ με σφυροδρέπανο!
 Μιας και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να αποκρύψει το κομμουνιστικό του παρελθόν τι το απλούστερο να σβήσεις από την φωτογραφία το σφυροδρέπανο και την συνιστώσα!



 Την τακτική αυτή δεν την ανακάλυψε βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά το πρωτοπόρο σταλινικό καθεστώς, το οποίο ανάλογα με ποιους εξόντωνε ο Στάλιν αυτοί εξαφανίζονταν από παλιότερες και ιστορικές φωτογραφίες.  Στο ποστ υπάρχουν αρκετά παραδείγματα της τακτικής αυτής παρμένα από το βιβλίο The Commissar Vanishes: The Falsification of Photographs and Art in Stalin's Russia (1997) του Βρετανού συγγραφέα  David King 
Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει συχνά την  παροιμία που λέει Μάθε τέχνη κι΄ άστηνε, και όποτε χρειάζεται αυτήν την τέχνη, την εφαρμόζει χωρίς κανένα ενδοιασμό!
 
Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου