Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

ΒΙΒΛΙΚΑ ΠΕΗ, ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑ ΠΑΡΘΕΝΙΚΑ ΣΤΗΘΙΑ




Επειδή τελευταία η θρησκευτική μου ενημέρωση έχει μείνει λίγο πίσω, με αποφασιστικότητα άνοιξα την Βίβλο και είπα να διαβάσω στην τύχη κάτι από την Παλαιά Διαθήκη.
Έτσι λοιπόν την άνοιξα κατά τύχη στο ΙΕΖΕΚΙΗΛ 22 και κατάπληκτος διάβασα ότι στην Ιερουσαλήμ: υπάρχουν άνθρωποι που πλαγιάζουν με τη γυναίκα του πατέρα τους και με γυναίκες στην περίοδο που είναι ακάθαρτες. Άλλος μοιχεύει με τη γυναίκα του πλησίον του, άλλος ατιμάζει τη νύφη του, δηλαδή τη γυναίκα του γιου του, άλλος πλαγιάζει με την ετεροθαλή αδερφή του, κόρη του πατέρα του.
Δηλαδή χειρότερα από τα Σόδομα και Γόμορρα που έλεγε η αείμνηστη
Σαπφώ Νοταρά!


Προχωρώντας στο  ΙΕΖΕΚΙΗΛ 23 εκεί πλέον γίνεται της πόρνης, γιατί μιλάει για
δυο γυναίκες, κόρες της ίδιας μάνας, οι οποίες ήταν πόρνες στην Αίγυπτο από τα νιάτα τους. Εκεί τους χάιδεψαν για πρώτη φορά τα παρθενικά τους στήθη.
Οπότε λέει ο Γιαχβέ την μια την παρέδωσα στην εξουσία των εραστών της, των Ασσυρίων, που με τόσο πάθος τούς είχε αγαπήσει. Αυτοί άρπαξαν τ’ αγόρια της και τα κορίτσια της, κι αυτήν την ίδια την ξεγύμνωσαν και τη θανάτωσαν με ξίφος. Της επέβαλαν έτσι ποινή παραδειγματική για όλες τις γυναίκες.(δυστυχώς στα χρόνια μας  έχει αφήσει ασύδοτες τις γυναίκες , ίσως γιατί οι Ασσύριοι δεν προλαβαίνουν να επιτελέσουν το θεάρεστο αυτό έργο γιατί προτιμούν να σκοτώνονται μεταξύ τους! ) 
Η άλλη δε αδελφή
εκπορνεύτηκε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, και συμπεριφέρθηκε όπως στον καιρό της νιότης της, τότε που ήταν πόρνη στην Αίγυπτο. Τότε που είχε αγαπήσει με πάθος τους εραστές της, που το γεννητικό τους μόριο ήταν σαν των όνων και ο οργασμός τους σαν των αλόγων.


 21Τώρα ξανάρχισε την ανηθικότητα της νιότης της, όπως τότε που οι Αιγύπτιοι έπαιζαν με τα νεανικά της στήθη
Θα σου κόψουν τη μύτη και τ’ αυτιά και θα σε αποτελειώσουν με τα ξίφη τους. Θα πάρουν τ’ αγόρια σου και τα κορίτσια σου και όσοι επιζήσουν από σένα θα τους εξαφανίσει η φωτιά.
Και καταλήγει
Έτσι θα μάθουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος, ο Θεός.


Για να καταλάβω γιατί ο Γιαχβέ τα έχει πάρει τόσο με την Ιερουσαλήμ πήγα στο ΙΕΖΕΚΙΗΛ 16 και εκεί διάβασα ένα κείμενο που μόνο ένας απατημένος και οργισμένος άνδρας θα υπαγόρευε. Λέει λοιπόν ο Γιαχβέ:
..αλλά σε πέταξαν μες στα χωράφια, όταν γεννήθηκες, χωρίς για τη ζωή σου να νοιαστούν.
6”Εγώ πέρασα από κοντά σου, σε είδα να κυλιέσαι μες στο αίμα σου, κι έτσι, στην κατάσταση που βρισκόσουνα, σου είπα: Πάρε ζωή! 7Και σ’ έκανα να μεγαλώσεις σαν το χορτάρι στον αγρό. Κι εσύ ψήλωσες κι έγινες πανέμορφη. Σχηματίστηκαν οι μαστοί σου και τα μαλλιά σου μάκρυναν· ήσουν όμως γυμνή κι ασκέπαστη.


8”Ξαναπέρασα από κοντά σου κι είδα πως ήσουν στην ηλικία της παντρειάς. Τότε άπλωσα το μανδύα μου πάνω σου και σκέπασα τη γυμνότητά σου· σου υποσχέθηκα πίστη κι έκανα εγώ ο Κύριος, ο Θεός, μαζί σου συμφωνία. Έτσι έγινες δική μου.
9”Έπειτα σ’ έπλυνα με νερό, σε καθάρισα από τα αίματα και σε άλειψα με λάδι. 10Σ’ έντυσα με πολύχρωμα υφαντά φορέματα και σου φόρεσα σανδάλια καμωμένα από το πιο μαλακό δέρμα· έζωσα τη μέση σου με ωραίο λινό και σε σκέπασα με μεταξωτό μανδύα. 11Σε στόλισα με κοσμήματα: βραχιόλια έβαλα στα μπράτσα σου και περιδέραιο στο λαιμό σου, 12κρίκο στη μύτη σου, στ’ αυτιά σου σκουλαρίκια και στέμμα ατίμητο πάνω στο κεφάλι σου.


 13Έτσι στολίστηκες με μάλαμα κι ασήμι και ντύθηκες μες στα λινά και μες στα μεταξένια και στα πολύχρωμα υφαντά. Έφαγες πίτα από σιμιγδάλι, μέλι και λάδι. Έγινες πανέμορφη, άξια να βασιλέψεις.
Και εκεί που την καμάρωνε γυμνή παρατηρώντας με θαυμασμό  τα στήθια της που είχαν μεγαλώσει, και την έπλυνε και την έντυσε και την στόλισε και πρωτοπορώντας της έκανε και πίρσιγκ στην μύτη και την τάισε μέχρι σκασμού, οπότε λογικά  περίμενε να του εκφράσει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη της, αυτή:
«“Εσύ όμως, εκμεταλλεύτηκες την ομορφιά που σου χάρισα και τη φήμη σου και πήγες κι έγινες πόρνη….
Πήρες και τα λαμπερά, χρυσά και ασημένια κοσμήματα που σου είχα δώσει και μ’ αυτά έκανες ομοιώματα αντρών και μαζί τους με απάτησες….


Πορνεύτηκες με τους γεροδεμένους Αιγύπτιους, τους γείτονές σου, και γινόσουν όλο και πιο ακόλαστη, για να μ’ εξοργίζεις….
Πόσο ασυγκράτητη ήσουν!” λέει ο Κύριος, ο Θεός. “Συμπεριφέρθηκες σαν αδιάντροπη πόρνη!...
Έμοιαζες με μοιχαλίδα, που προτιμάει τους ξένους απ’ τον άντρα της. 33Οι πόρνες δέχονται πληρωμή από τους άντρες· αλλά εσύ πλήρωνες για να προσελκύσεις τους εραστές σου να ’ρθουν από παντού να σε βρουν και να πορνέψουν μαζί σου.
Και σε αυτό το σημείο αντί να αρχίσει με σπαραγμό να τραγουδά την Άπιστη του Καζαντζίδη αποφάσισε να εκδικηθεί όπως περιέγραψα παραπάνω!
 
Σαν θα περάσει η νιότη σου
 και την ζωή γνωρίσεις
θα κλαις για όσα μου ΄κανες
και θα μετανοήσεις
Αχ δεν άξιζε καρδιά σε σένα να χαρίσω
 Είσαι γυναίκα άπιστη μαζί σου πως να ζήσω


Παρά το γεγονός ότι δεν με είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα οι περιγραφές για τα παρθενικά στήθια, άλλωστε σε πιο φυσιολογικό άνδρα δεν αρέσει ένα στητό παρθενικό στήθος, ούτε και οι μάλλον πορνογραφικές  περιγραφές για το μέγεθος των αφύσικων πεών σαν των γαϊδάρων και οι εκσπερματίσεις σαν των αλόγων, με είχαν ελαφρώς ανατριχιάσει οι περιγραφές για τις εκτελέσεις στις οποίες  είχε προηγηθεί  το κόψιμο της μύτης και των αυτιών.
Έτσι είπα να διαβάσω κάτι άλλο που να μην έχει τόσο θανατικό ή σέξι περιγραφές. Δυστυχώς ανοίγοντας πάλι στην τύχη έπεσα στο Βασιλειών 15.3 και εκεί διάβασα μια περιγραφή που λες και την είχε διαβάσει πρόσφατα η ηγεσία της Χαμάς και  έτσι έγινε η εισβολή στο Ισραήλ και η δολοφονία αμάχων από υπερήλικες μέχρι νήπια.
Όπως γράφει εκεί: Πήγαινε, λοιπόν, τώρα να χτυπήσεις τους Αμαληκίτες και να καταστρέψεις εντελώς καθετί που έχουν· μην τους λυπηθείς. Θα εξοντώσεις άντρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη, βόδια και πρόβατα, καμήλες και γαϊδούρια.
Τελικά η Παλαιά Διαθήκη είναι ένα ανάγνωσμα μάλλον ακατάλληλο για ανθρώπους που απεχθάνονται την βία και τον συνδυασμό της με σαδισμό και διάχυτο μισογυνισμό σε ότι αφορά το σεξ και τις διαστροφές του, όπως η αιμομιξία (Λωτ), όπως γράφω στα ΒΙΒΛΙΚΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑΤΑ,  αλλά και στο ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ! ,στο  ΠΟΝΗΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ και στο ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ!.
Βέβαια για όλα τα παραπάνω, άσχετα αν  το γεννητικό τους μόριο ήταν σαν των όνων και ο οργασμός τους σαν των αλόγων για να είναι εφικτό να γίνουν όσα περιγράφονται γλαφυρά στην Παλαιά Διαθήκη, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα ακόμα καθοριστικό όργανο του σώματος για το οποίο και γράφω στο ποστ μου
ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .
 
Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου