Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑ QUIZ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ



Επιστροφή εις τα πάτρια και βέβαια εύχομαι και φέτος σε όλους τους φίλους σ΄ αυτόν τον χρόνο να πραγματοποιηθούν όλες τους οι επιθυμίες και βέβαια να υπάρχει υγεία τόσο στους ίδιους όσο και σε όλη τους την οικογένεια .
Εύχομαι επίσης, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, σε όσους ελπίζουν να αποκτήσουν, αλλά και σε όσους ήδη έχουν αποκτήσει εγγόνια, να τα δουν συνταξιούχους!
Βέβαια με αυτή την ευχή στο παρελθόν ευχόμουν την μακροημέρευση μας, αλλά τώρα με τα σημερινά δεδομένα έχει αποκτήσει και την έννοια να υπάρχουν λεφτά τότε για να πάρουν τα εγγόνια μας σύνταξη!
Για το ταξίδι θα σας γράψω συντόμως αφού πρώτα καταφέρω να βάλω σε μια σειρά τις φωτογραφίες και το βίντεο που τράβηξα εγώ και η κόρη μου και αφού διαβάσω και τα σχετικά βιβλία που έχω πάρει.
Για την ώρα ρίχνω μια ματιά στο διαδίκτυο,για τα γεγονότα των ημερών που έλειπα, από την έκρηξη της βόμβας των ανεγκέφαλων στο Πρωτοδικείο, μέχρι την έκρηξη του Ταλιμπάν της Δημητσάνας, που πολύ σωστά συνειδητοποίησε ότι έχουν αρχίσει πλέον να είναι αρκετοί αυτοί που αρχίζουν να φεύγουν από την μαυροφορεμένη αγκαλιά τους με τελικό αποτέλεσμα να μειώνονται τα έσοδα στην κερδοφόρο και αφορολόγητη επιχείρηση τους.
Για μια πρώτη γεύση από το ταξίδι, σκέφτηκα να σας βάλω μερικές φωτογραφίες από αυτό, μετά από ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα τους, αλλά μαζί να κάνω και ένα Quiz για να δω αν μπορείτε να βρείτε σε ποιό μέρος έχουν τραβηχτεί.
Αυτός που θα έχει επιτυχώς απαντήσει, θα έχει την ευτυχία να δει το όνομα του γραμμένο με μεγάλα γράμματα στο επόμενο ποστ που θα υπάρχουν οι επεξηγήσεις για τις φωτογραφίες.

11 σχόλια:

  1. Καλως ηρθες πίσω στα πάτρια και καλή χρονιά...Μ.Ασία θα έλεγα ή Β.Αφρική,κάπου όπου είχε ακμάσει ο Ελληνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς τον τον ταξιδιώτη μας! Καλή Χρονιά σου εύχομαι Αθεόφοβε μου.
    Λοιπόν, θα έλεγα ότι επισκέφθηκες τη ΣΥΡΙΑ. Δεν έχω πάει, αλλά κάτι μου λέει ότι εκεί έχεις πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά
    "αιέν ταξιδεύειν"
    Η Λιβύη είναι ωραιοτάτη.
    Γιάννης Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ......

    Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι είναι στο Μαρόκο.

    Υπέροχο μέρος όμως, όποιο κι αν είναι τελικά.

    Αθεόφοβε με τα μοναδικά σου ταξίδια!!!!

    Καλημέρα
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oλο "κόρες", "κόρες". Χάθηκε ένας Κούρος να αντιληφθούμε κι εμείς απο ποιά Αραπιά, είναι το ρεπορτάζ!..
    Σαλάμ Αλέκουμ Γιώργουμ!
    Εύχομαι πάντα χρονιές ταξιδιάρικες !

    υ.γ. κοίτα σήμερα σύμπτωση. Μια φωτό έβαλα απο που άραγε και ζήτησα να μου ευχονται καλά ταξίδια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανατολική Λιβύη, μεταξύ Βεγκάζης και Τομπρούκ, 200 ναυτικά μίλια νότια-νοτιοδυτικά από τα Σφακιά, 8 ώρες με κρις-κραφτ ή καμιά βδομάδα με κουπί, αλλά αφού γυρίσατε κιόλας αποκλείεται να πήγατε με κουπί.

    Το Μουσείο είναι στην Πτολεμαΐδα (του Πτολεμαίου)...

    Καλώς Ήλθατε! Καλή Χρονιά, με Υγεία και Χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tι να πώ για τις ευχές σου ?

    Εύχομαι επίσης, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, σε όσους ελπίζουν να αποκτήσουν, αλλά και σε όσους ήδη έχουν αποκτήσει εγγόνια, να τα δουν συνταξιούχους!

    Εδώ που τα λέμε τους φάγαμαι και την σύνταξη τους, μεταξύ μας τώρα για να μην μας ακούσουν και μας πλακώσουν στις κλοτσιές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι φωτογραφίες σου πάντα είναι ένα κανονικό ταξίδι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ'ευχαριστώ που πέρασες από το dodoulis γιά ευχές, μού έδωσες έτσι την ευκαιρία να ακολουθήσω το "χνάρι" σου έως εδώ, όπου με χαρά ανακάλυψα ότι διατηρείς τα ενδιαφέροντα και το πνεύμα που θυμόμουν!

    Καλή και καλοτάξιδη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή