Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΡΕΤΣΙΝΙΑ!




Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη για όσα έχω γράψει στο ποστ μου  Η "ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ" ΓΙΑ ΤΑ "ΕΙΔΙΚΑ" ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ για τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού στην  Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού  στο Μαξίμου κ Καρανίκα. Τουλάχιστον αυτός  είναι  απόφοιτος τουριστικών επιχειρήσεων από τα ΤΕΙ Λάρισας και ο άνθρωπος , όπως και ο κολλητός του Υπουργού που θα πάει την Ελλάδα στην Σελήνη κ Πετσίτης, έχουν τιμήσει  στο παρελθόν το τίμιο επάγγελμα του σερβιτόρου.
Φαίνεται όμως ότι εν όψει καλοκαιριού και της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης τουριστών έχει αρχίσει να υφίσταται έλλειψη σερβιτόρων για να προσληφθούν σε κυβερνητικές θέσεις, συν το γεγονός ότι ήδη συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των Συριζαίων πολιτικών, έχουν από καιρό διοριστεί.

Έτσι φτάσαμε στην πρόσληψη στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού της κ Ρούμπου ετών 24, που βάσει του βιογραφικού της έχει τα εξής καταπληκτικά προσόντα:


Ονομάζομαι Κωνσταντίνα – Μαρία (Νάντια) Ρούμπου, γεννήθηκα το 1995 στο Κερατσίνι και μεγάλωσα στην Αμφιάλη. Τελείωσα το 2ο Γελ. Κερατσινίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά στη ΙΖ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια .Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα «Εργατική Αλληλεγγύη. 


Η διορισθείσα μπορεί μεν να μην διαθέτει κανένα πτυχίο, διαθέτει όμως την σωστή αντίληψη ότι σε αυτή την χώρα, που η αριστεία είναι ρετσινιά, δεν χρειάζεται να μάθεις οτιδήποτε, γιατί δεν θα χαθείς  αν έχεις χωθεί από νέος στον ΣΥΡΙΖΑ.
Το πολύ να δυσκολευτεί λίγο με την ορθογραφία στην θέση που διορίστηκε αλλά σίγουρα θα έχει την σημαντική βοήθεια των ειδήμων, όπως ο Καρανίκας.
Το μόνο που φοβάμαι είναι, με τόσους νεαρούς μπάτσους που φυλάνε   τον Τσίπρα, μην ερωτευθεί κανένα και μόλις αυτός φύγει από την κυβέρνηση να βρεθεί και στον άσσο και με άντρα μπάτσο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου