Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ TWEET ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!




Πριν τις τελευταίες εκλογές για την ευρωβουλή, συζητούσα με παλιά και αγαπητή μου φίλη, φανατική Συριζαία, για το εκλογικό αποτέλεσμα και με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως ήταν απόλυτα σίγουρη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει πρώτος!
Βάλαμε στοίχημα, παρά το ότι από μια μεριά αισθανόμουνα ότι κλέβω εκκλησία, ο χαμένος να κάνει στον νικητή ένα μεγάλο τραπέζι. Παρά το ότι κέρδισα το στοίχημα ακόμα να το απολαύσω, γιατί δεν έχει ακόμα προφανώς συνέλθει από την κατραπακιά των 9,5 μονάδων.
Νόμιζα βέβαια πως η πίστης της αυτή οφειλόταν σε φανατισμό, μέχρι που διαβάζοντας το Σάββατο στα ΝΕΑ μερικά από τα Tweet που δημοσίευαν ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι παρατρεχάμενοι σε αυτούς, διαπίστωσα πως όλοι αυτοί ή εθελοτυφλούσαν ή συνειδητά παραπλανούσαν τους οπαδούς τους για την νικηφόρα έκβαση των ευρωεκλογών.
Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της παραπληροφόρησης και των ψευδών ειδήσεων που δημοσίευαν, μεταφέρω εδώ μερικά από αυτά τα  Tweet.





Στο πλαίσιο δε της παραπληροφόρησης ή και της συνειδητής απάρνησης της πραγματικότητας, ήταν και η μη αποδοχή όλων των δημοσκοπήσεων που δημοσίευαν οι σοβαρές δημοκοπικές εταιρείες και η δημοσίευση δημοσκοπήσεων άγνωστων μονοπρόσωπων δημοσκοπικών εταιρειών, που δεν ανήκουν στον ΣΕΔΕΑ, οι δημοσκοπήσεις των οποίων δημοσιεύονταν στην Αυγή, στο Documento, στην Νέα Σελίδα και την Εφημερίδα των Συντακτών και γνώριζαν ευρεία δημοσιότητα και στο διαδίκτυο.


Έτσι ανερυθρίαστα ο Κώστας Ζαχαριάδης, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί πως πρώτος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ  ο Βαξεβάνης με άγνωστη δημοσκόπηση αναφέρει διαφορά 1,2%!


Το  μέλος δε της  Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σκορίνης έχει κατευθείαν από πρεσβείες πληροφόρηση για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ!



Ο δε Γιώργος Χριστοφορίδης που έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος του υπουργού, άνευ αντικειμένου, Παππά, υποψήφιος και αποτυχών βουλευτής των ΑΝΕΛ και προσφέρει σήμερα τον πολύτιμο σχολιασμό του  στο  Kontra Channel, θεωρεί πως ο Μητσοτάκης θα είναι ο μεγαλύτερος χαμένος του αιώνα, μετά την νίκη του Τσίπρα, ενώ μια ώρα αφ΄ότου έχουν κλείσει η κάλπες και έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα,διαπιστώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέρρευσε!




Τέλος βασιλικότεροι του βασιλέως εμφανίζονται και οι παρατρεχάμενοι που βρίσκονται στα αζήτητα από άλλα κόμματα, όπως ο Ραγκούσης από το ΠΑΣΟΚ και ο Αντώναρος από την ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου