Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ….
Από την αρχή της πανδημίας από τον κορονοϊό  το παρόν μπλογκ έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με αυτήν προσπαθώντας να αντικρούσει την εκτεταμένη παραπληροφόρηση που υπάρχει στο διαδίκτυο.
Σχετικά άρθρα που δημοσίευσα είναι τα εξής:
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !
Ο ΜΠΙΛ ΓΚΑΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!
ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘ;
ΤΟ LOCKDOWN ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ
Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ
Όμως παρά την σοβαρότητα της κατάστασης δεν μπορείς να αποφύγεις να μην σατιρίσεις όλες αυτές τις ανοησίες που μας κατακλύζουν καθημερινά. Σχετικά κείμενα είναι τα παρακάτω:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΟΒΗΛΙΘΙΟ!
ΑΤΙΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΕ, ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ !
 Σε αυτά δεν μπορώ να μην προσθέσω το  άρθρο του Νίκου Δήμου ο οποίος με μοναδική ευστοχία και χιούμορ μας εξηγεί:Γιατί ζηλεύω τους «ψεκασμένους»…
Το μόνο που έχω προσθέσει στο άρθρο είναι οι εικόνες.
Επειδή είναι τόσο σίγουροι για τα πάντα. Είναι βαθύτατα πεπεισμένοι πως δεν υπάρχει καν ο κορωνοϊός – άρα δεν ανησυχούν, ούτε παθαίνουν τρόμο αν κατά λάθος αγγίξουν κάποιον που δεν έπρεπε. Εμείς φοράμε συνεχώς άβολες μάσκες, απολυμαίνουμε τα χέρια μας μέχρι να χρειαστούμε δερματολόγο, κρατάμε αποστάσεις με αποτέλεσμα να χάνουμε τη σειρά μας στην ουρά… Ξυπνάμε τη νύχτα από εφιάλτες – βλέπουμε στο όνειρό μας ΜΕΘ και πνιγόμαστε.

Μακάριοι οι «ψεκασμένοι». Αυτοί ξέρουν τα πάντα. Μπορεί βέβαια κάποια στιγμή να αρρωστήσουν και να αλλαξοπιστήσουν. Σπάνιο να συμβεί αυτό. Αλλά μέχρι τότε, βρε αδελφέ, θα έχουν ζήσει καλύτερα από μας. Και αν περάσουν την αρρώστια στο πόδι (πιθανότητες μεγάλες), θα μας κοροϊδεύουνε: Τι έγινε; Μια γριπούλα πάθαμε.


Σε πλησιάζουν περίεργα και πονηρά: «Εσύ θα κάνεις το εμβόλιο;». Τους διαβεβαιώνεις πως ναι, θα το κάνεις. «Και δεν φοβάσαι;».
«Τι να φοβηθώ, βρε παιδιά; Το τσιπ του Μπιλ Γκέιτς; Τον παρακολουθώ από χρόνια αυτόν, καλός άνθρωπος είναι, φιλάνθρωπος, δισεκατομμύρια ξοδεύει για τους φτωχούς και τους αρρώστους στην Αφρική – γιατί να μας βάλει τσιπ. Ασε που δεν περνάει το τσιπ μέσα από τη βελόνα…».
Κουνάει το κεφάλι ο άλλος, ο «ψεκασμένος», οικτίροντας την αφέλειά σου. Κακομοίρη άνθρωπε, πιστεύεις όλα τα παραμύθια για τους δήθεν φιλάνθρωπους: τον Γκέιτς, τον Σόρος, τον Μπάφετ. Το αίμα θα σου πιούνε αυτοί. Εκείνος να κάνει εμβόλιο; Α πα πα πα!

Οπως έγραψε και μια «έγκριτη εφημερίς»: «Εμβόλιο; Ο εβραίος κτηνίατρος θα σου χώσει τη βελόνα…». (Ναι, ο Μπουρλά, ο διευθύνων της Pfizer, είναι Εβραίος και αρχικά είχε σπουδάσει Κτηνιατρική στη Θεσσαλονίκη… Τι διαβολικές συμπτώσεις! Τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα. Αρα…)

Να λοιπόν γιατί τους ζηλεύω τους «ψεκασμένους». Εχουνε βεβαιότητες. Τη σήμερον ημέρα η σιγουριά είναι το πιο πολύτιμο αγαθό. Ξέρουν τι είναι σωστό και τι ολέθριο. Στον δικό τους κόσμο δεν έχει «μήπως». Ολα είναι ξεκάθαρα. Η μεγάλη συνωμοσία των κακών είναι εκεί και βυσσοδομεί εναντίον μας. Ποιοι είναι οι κακοί; Εδώ μπορείτε να βάλετε όποιον σας φαίνεται ύποπτος. Αλλά και αυτόν που δεν φαίνεται – διότι και αυτό είναι ύποπτο. Εβραίοι, μασόνοι, QAnon (νέο φρούτο αυτό: δίκτυο πλουσίων που κάνουν απαγωγές παιδιών και άλλες εγκληματικές πράξεις), όλοι αυτοί κρυφά και σιωπηλά ελέγχουν τα πάντα.
Μόλις άκουσα και νέες φήμες. Πως και όταν ανέβει στην προεδρία ο Μπάιντεν δεν θα κάνει αυτός κουμάντο. Πίσω του θα υπάρχει δίκτυο μυστικό με επικεφαλής τη (συμπαθέστατη σε μένα) αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, η οποία είναι (λέει) πράκτωρ των Αδελφών Μουσουλμάνων! Πού βρέθηκαν αυτοί στην Καλιφόρνια;


 Ανάμεσα σε μας, τους τρομαλέους μασκοφόρους που απολυμαίνουμε τα πάντα και κρατάμε τις αποστάσεις, οι «ψεκασμένοι» ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα. Είναι λεβέντες, ατρόμητοι και δυναμικοί. Ο,τι πρέπει για παρέα. Εμβλημά τους ο Πολάκης – που με το ένα χέρι χειρουργεί και με το άλλο πίνει τσικουδιά.

Φυσικά δεν είναι εύκολο να γίνεις «ψεκασμένος». Χρειάζονται ειδικό (πολύ χαμηλό) IQ και δείκτης ευπιστίας υψηλός (που να πιστεύει ακόμα και τις προεκλογικές υποσχέσεις του Τσίπρα: πως ξηλώνουμε τα μνημόνια με ένα και μόνο άρθρο και πως μοιράζουμε εκατομμύρια από ένα μπαλκόνι τη Θεσσαλονίκης).
Οχι, για να καταπιείς όλες τις συνωμοσίες που κυκλοφορούν και να τις χωνέψεις πρέπει να έχεις γερό στομάχι και τη ζωτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ. Ο αρχιψεκασμένος! Που όσο ήταν στα πάνω του, όλα τα κατάφερνε και νεκρούς ανάσταινε. Τώρα βέβαια σκοτείνιασαν λίγο τα πράγματα, αλλά δεν έχει λήξει ακόμα το έργο.
Παρ’ όλο που, στραβομουτσουνιάζοντας, αποδέχθηκε την ήττα του, στα τρίτα υπόγεια του Λευκού Οίκου μέχρι και πραξικόπημα λένε πως σχεδιάζουν μερικοί πιστοί.
Οπότε να δείτε πως θα πάρουν πίσω το αίμα τους οι «ψεκασμένοι»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου