Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

1500 !




 

Με το σημερινό ποστ τα κείμενα που έχω δημοσιεύσει έχουν φτάσει αισίως τα 1500!  Όταν το 2006 ξεκίνησα αυτό το μπλογκ,περισσότερο για πλάκα και ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής δεν φανταζόμουνα  πως  έκτοτε θα πετύχαινε να μου γίνει συνήθεια και πως θα αφιέρωνα αρκετές ώρες  της μέρας για να γράψω, πολλές φορές μετά ενδελεχή έρευνα, ένα κείμενο.
Τα πρώτα χρόνια, εκείνη την εποχή που τα μπλογκ ήσαν στις δόξες τους, ένα σωρό αξιόλογα άτομα και των δύο φύλων, με σημαντική παιδεία και γνώσεις, έγραφαν στο μπλογκ τους αλλά και σχολίαζαν στα άλλα μπλογκ ενώ πολλές φορές γινόντουσαν αρκετές αψιμαχίες μεταξύ των μπλόγκερς, αλλά πάντα σε απόλυτα ευπρεπές επίπεδο.
Με την εμφάνιση και κυριαρχία του Facebook, του Twitter και του Instagram, άρχισε η παρακμή των μπλογκ και του σχολιασμού σε αυτά, καθώς τα σύντομα κείμενα των παραπάνω δεν αφήνουν χρόνο για πιο ουσιαστική ενασχόληση με ένα συγκεκριμένο θέμα.  
Εκτός όμως από το πρόβλημα αυτό, δεν άργησε η εκτεταμένη χυδαιολογία  και τα υβρεολόγια που υπάρχουν σήμερα στο Facebook,  να μεταφέρονται και στα σχόλια των μπλογκ, με αποτέλεσμα  να εμφανίζεται, από ορισμένους, αντί της διαφορετικής δικής τους άποψης, η καταλυτική επιχειρηματολογία του –είσαι μαλάκας, η αντιστοίχου ευφυούς περιεχομένου βρισιών.
Ενώ για χρόνια λοιπόν ήσαν μετρημένα στο ένα μου χέρι τέτοια σχόλια, πριν λίγα χρόνια αυτά αυξήθηκαν και έτσι σταμάτησα την ελεύθερη αναγραφή σχολίων και αναγκάστηκα να επιτρέπω την δημοσίευση σχολίων μετά από έγκριση.
Έτσι τα σχόλια έρχονταν στο e-mail μου και μετά από έγκριση δημοσιεύονταν.
Εκείνη την εποχή άρχισα να δημοσιεύω και στο Facebook τα κείμενα  του μπλογκ. Ο αριθμός των σχολίων μειωνόταν συνεχώς, στο δε Facebook που ήσαν ελεύθερα, ήταν ουσιαστικά μηδενικός.
Μου είχε φανεί λίγο περίεργο αυτό μέχρι προχθές που πηγαίνοντας στον Blogger για μια νέα ανάρτηση πάτησα στα σχόλια οπότε διαπίστωσα κατάπληκτος πως υπήρχαν πάνω από 260 σχόλια που περίμεναν έγκριση.
Προφανώς ο Blogger κάποια στιγμή, απροειδοποίητα, σταμάτησε να μου τα στέλνει στο e-mail.
Έτσι ελευθέρωσα την πλειονότητα των σχολίων, εκτός  από ελάχιστα υβριστικά ή διαφημιστικά.
Όσα είχαν απλά προσθήκες ή αξιολογήσεις δημοσιεύτηκαν, όσα πρότειναν  διορθώσεις και ήσαν σωστές τις έκανα, και ως ελάχιστο φόρο τιμής  σε όσους το σχόλιο τους είχε ανάγκη απάντησης την έγραψα μαζί με το σχόλιο τους ,και θα είμαι ευτυχής αν μερικοί από αυτούς την διαβάσουν σήμερα έστω και με καθυστέρηση ακόμη και ετών.
Με κόκκινα γράμματα είναι η απάντηση μου και στο τέλος δημοσιεύεται και τα νέο ευρετήριο.
 
 
 
25 Απριλίου 2020
Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΚΕΡΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΟ.
27-4-2020 Άγνωστος: Sorry, it is now at the UN in NY.
 Στα Ηνωμένα Έθνη βρίσκεται ένα ακριβές αντίγραφο του πίνακα σε ταπισερί.
 
15 Απριλίου 2019
1-ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΙΑΣΑΝ ...
ΝίκοςΔευτέρα, Απριλίου 15, 2019 
Ο Θεοδόσιος δεν ήταν "Ισπανός" όπως ο Κωνσταντίνος δεν ήταν "Σέρβος" επειδή γεννήθηκαν σε εδάφη που σήμερα ανήκουν στην Ισπανία και τη Σερβία αντιστοίχως. Ήταν και οι δύο Ρωμαίοι. Ο Κρίσπος εκτελέστηκε για βιασμό ή απόπειρα βιασμού ή σεξουαλική παρενόχληση της μητριάς του Φαύστας. Αν ήταν ένοχος και δεν δικαζόταν, τι θα έλεγαν οι επικριτές του Κωνσταντίνου; Ότι ο μπαμπάς του του τη χάρισε με το να μην εφαρμόσει το νόμο στη περίπτωσή του. Η Φαύστα εκτελέστηκε λίγο μετά, το 326 (όχι το 320) όταν αποκαλύφθηκε η πλεκτάνη της ενοχοποίησης του Κρίσπου.
 Σε μία αυτοκρατορία όπως η Ρωμαϊκή, Οθωμανική  βεβαίως και όλοι ήσαν Ρωμαίοι ή Οθωμανοί  πολίτες. Αυτό όμως  δεν σημαίνει πως είχαν χάσει και την εθνική τους ταυτότητα η όποια σχετιζόταν σαφώς με τον τόπο γέννησης τους.
Ο Κρίσπος εκτελέστηκε όπως γράφεις για βιασμό ή απόπειρα βιασμού ή σεξουαλική παρενόχληση της μητριάς του Φαύστας . Μερικοί σύγχρονοι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι ο Κρίσπος και η Φαύστα είχαν πράγματι παράνομη σχέση. Όταν το έμαθε ο Κωνσταντίνος, εκτέλεσε τον Κρίσπο και λίγο αργότερα τη Φαύστα. Αυτό που μπορεί να καθυστέρησε για λίγους μήνες το θάνατο της Αυγούστας είναι πιθανότατα κάποια εγκυμοσύνη (άλλωστε, δε γνωρίζουμε τις χρονολογίες γέννησης των δύο θυγατέρων του Κωνσταντίνου). Επιπλέον, αν η Φαύστα πράγματι είχε διαπράξει μοιχεία, θα εκτελούνταν σύμφωνα με το σχετικό νόμο και κατόπιν αυτοκρατορικού διατάγματος, «εδίκτου»
Δύο ιστορικοί, ο Ζωσιμάς τον 6ο αιώνα και ο Ζωναράς τον 12ο αιώνα, μας αναφέρουν πως η Φαύστα συκοφάντησε στον Κωνσταντίνο τον πρωτότοκο γιο του Κρίσπο, που του είχε χαρίσει η Μινερβίνη, ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και όταν εκείνη τον έδιωξε, ο Κρίσπος επιχείρησε να την βιάσει.
Είναι σωστό πως η Φαύστα πέθανε το 326 ή 327μΧ και όχι το 320. (το διόρθωσα)
Τέλος δύο ιστορικοί, ο Ζωσιμάς τον 6ο αιώνα και ο Ζωναράς τον 12ο αιώνα, μας αναφέρουν πως η Φαύστα συκοφάντησε στον Κωνσταντίνο τον  Κρίσπο,, ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και όταν εκείνη τον έδιωξε, ο Κρίσπος επιχείρησε να την βιάσει
 
15 Ιουνίου 2019
7-ΓΕΩΡΓΙΑ-Μτσχέτα, Τζβάρι, Σβετσοσβέλι, Σάμταβρο, ..
ΑνώνυμοςΤρίτη, Ιουνίου 18, 2019 9:38:00 π.μ.
Έχω την εντύπωση ότι είναι Αγία Νίνο και όχι Νίνα.
 Στα ελληνικά την έχουν Νίνα.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%B1_%CE%9D%CE%AF%CE%BD%CE%B1
 
17 Αυγούστου 2019
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
ΕυάγγελοςΔευτέρα, Αυγούστου 26, 2019 2:22:00 μ.μ.
--απΑθανατίσουν--δεν είναι το σωστό γιατρέ μου;
 Σωστά.Το διόρθωσα.
 
9 Σεπτεμβρίου  2019
ΜΙΑ ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ..
ΑνώνυμοςΤετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2019 10:37:00 π.μ.
Πολύ καλό, και πάντα επίκαιρο, ιδίως στις μέρες μας. Επιτρέψτε μου μια διόρθωση. Η φράση "Έχει επιβιώσει από τους 5 αδελφούς του" δεν βγάζει νόημα στα Ελληνικά. Το Αγγλικό "He is survived by" χρησιμοποιείται για να δηλώσει ποιους αφήνει πίσω του ο εκλιπών. Συνεπώς μπορείτε να γράψετε "Αφήνει πίσω του πέντε αδελφούς".
 Σωστό. Το διόρθωσα.
 
3 Δεκεμβρίου 2019
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ...
ΝίκοςΤετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2019 
"Όταν ο Χατζιδάκις το 1981 ανέλαβε Διευθυντής της ΚΟΑ"
Ο Χατζιδάκης ανέλαβε διευθυντής της ΚΟΑ το 1975 και έμεινε μέχρι το 1982.
 Ευχαριστώ για την διόρθωση. Το διόρθωσα. Η σωστή φράση είναι : Ήταν τέλος Αυγούστου του 1981, όταν ο Χατζιδάκις επρόκειτο να διευθύνει μια συναυλία της ΚΟΑ, η οποία τελικά ματαιώθηκε, είχε έρθει σε  ρήξη….
 
11 Ιουλίου 2018
Η ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ (1948) ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
UnknownΠέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2018 1:10:00 μ.μ.
Γεια σας, πολύ ωραιες οι αναρτήσεις σας όλες. Μία παρατήρηση μόνο: στην 5η παράγραφο γράφετε "Το 1989, ένα χρόνο πριν τον θάνατο του ο Ντίκενς..." μήπως θέλατε να γράψετε για τον Αλεκ Γκίνες, που όμως πέθανε το 2000 άρα 11 χρόνια πριν τον θάνατό του. Το λέω αυτό διοτι ο Ντίκενς έζησε τον 19ο αιώνα (1812-1870). Ευχαριστώ.
 Ευχαριστώ για την διόρθωση. Το διόρθωσα ήδη. Είναι το 1869.
 
20 Αυγούστου 2018
ΠΩΣ « Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΕΦΙ
Sifnaiko FosΤρίτη, Αυγούστου 21, 2018 9:08:00 π.μ.
Μία διόρθωση... Η φωτογραφία που έχετε αναρτήσει, είναι μεν "τραβηγμένη" από το Άνω Πετάλι, αλλά "δείχνει" τον Άγιο Λουκά Αρτεμώνα...
 Βάζοντας  Άνω Πετάλι φωτό στο Google αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία που μου βγήκε . Ευχαριστώ για την διόρθωση. Την έβγαλα και έβαλα μάλλον την σωστή!
 
17 Ιανουαρίου 2017
Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ
nikiplosΠέμπτη, Μαρτίου 07, 2019 
Ως γνωστή μαία, εννοείτε τη Θέκλα των Αμπελοκήπων?
ευχαριστώ
 Ναι
 
1 Μαΐου 2017
Κ.ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ-Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΊΣΤΟ...
ΑνώνυμοςΤετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2018
πολυ σοβαρο το θεμα σας τι γινετε ομως που και γιατροι με γνησια πτυχια οπως η ευθυμιαδου αλεξανδρα μιλουν κατα των εμβολιων τι πρεπει τελικα να κανω θα παντρευτω και θα κανω παιδια και δεν ξερω τι να κανω
 Αντί να ακούει κανείς τους διάφορους αντιεμβολιαστές  και τις αντιεπιστημονικές απόψεις τους η λογική λέει να ενημερώνεται από τους υπεύθυνους φορείς όπως η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία.
 https://e-child.gr/update-education/education-recommendations-for-vaccinations/
 
7 Δεκεμβρίου 2016
ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΣΚ...
ForTheLuvOfGlossΣάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2016 9:05:00 μ.μ.
Μπορούμε να επικοινωνήσουμε για βιβλιογραφική καθοδήγηση σχετικά με την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής;
Μέσω Facebook ίσως;
 Αυτό θα το κάνεις μαζί με αυτούς που επιτηρούν την διατριβή σου.
 
 
13 Μαρτίου 2015
Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ
UnknownΔευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2019 1:56:00 μ.μ.
Αν δεν με ξεγελα η μνημη μου η στερνα
( οπως την αποκαλουσαν τοτε οι κατοικοι της περιοχης) σταματησε να λειτουργει στα τελη τηα δεκαετιας του'60.
Προλαβα κι εγω να δροσισω το κορμακι μου τοτε.
 Έχοντας φύγει από την περιοχή το 1959 δεν ξέρω για την δεκαετία του 60. Πάντως την 10ετια του 50 την θυμάμαι στεγνή με παιδιά να παίζουν μέσα. Δεν ξέρω αν τους καλοκαιρινούς μήνες την γέμιζαν με νερό.
 
Τρίτη, 21 Απριλίου 2015
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΤΑΤ...
Ανώνυμος Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2020
καβλωτικες εικονες για δυνατους εγκεφαλικους οργασμους
ετσι πρεπει να καταλυονται αποτυχημενα καθεστωτα που δημοκοπουν στα κατω γαστρικα του αξεστου οχλου
 Δυστυχώς  οι δυνατοί εγκεφαλικοί οργασμοί, όταν ο εγκέφαλος είναι λιποβαρής,  οδήγησαν στο να χάσουμε σχεδόν την μισή Κύπρο.
 
27 Απριλίου 2014
Η ΘΕΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΛΙΠΥΓΟΥ ΝΕΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΟ...
Μια φιλική διόρθωση, ας μου επιτραπεί: Μαλδίβες και όχι Μαλβίδες.
 Ευχαριστώ για την διόρθωση, το διόρθωσα.
 
27 Φεβρουαρίου 2010
ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ
ΑγγελοςΤρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2019 4:43:00 μ.μ.
Όχι και ΚΑΘΑΡΗ Δευτέρα, Απρίλη μήνα! Μεγάλη Δευτέρα θα ήτανε, που το 1941 έπεφτε στις 14 Απριλιου.
 Έγραψα για Καθαρή Δευτέρα βασιζόμενος στην παρακάτω περιγραφή:
Χρόνια αργότερα, μετά την απελευθέρωση, ο διοικητής της τραπέζης Γεώργιος Μαντζαβίνος αφηγήθηκε στον γράφοντα (Βασίλη Γαλούπη) το χρονικό εκείνης της μετακίνησης της διοίκησης της τραπέζης και την περιπέτεια της διάσωσης του χρυσού της....
«Θυμάμαι» έλεγε ο Γεώργιος Μαντζαβίνος «ότι, αμέσως μόλις έγινε κατάδηλη η πρόθεση της Γερμανίας να βοηθήσει την Ιταλία στον αγώνα της ενάντια στην Ελλάδα – αγώνα τον οποίο είχε σχεδόν χάσει –, λάβαμε μέτρα για να μεταφερθεί ο χρυσός από τα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας σε ασφαλές μέρος έξω από την Αθήνα. Προκρίθηκε η Κρήτη, το υποκατάστημά μας Ηρακλείου, όπου είχαμε αρκετά ασφαλή χρηματοκιβώτια. ... Ο χρυσός, που ανερχόταν σε ουγγιές καθαρού καθ’ υπολογισμό βάρους 610.796, έπρεπε πρώτα να τοποθετηθεί σε ασφαλή κιβώτια.  Όταν έγινε αυτή η προπαρασκευαστική εργασία, την οποία μόνο εμείς οι τρεις ή τέσσερις γνωρίζαμε στην Τράπεζα, ζητήθηκε συνδρομή από το Ναυτικό Επιτελείο, το οποίο έθεσε στη διάθεσή μας δυο αντιτορπιλικά, τον “Βασιλέα Γεώργιο” και τη “Βασίλισσα Όλγα”, τα οποία μετέφεραν τον χρυσό στο Ηράκλειο. Η μεταφορά έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου, θυμάμαι ήταν Καθαρά Δευτέρα....
Η αναχώρηση της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος από την Αθήνα, κατ’ ακολούθηση της αναχώρησης του βασιλιά και της κυβέρνησης, έγινε στις 22 Απριλίου 1941....
https://www.mixanitouxronou.gr/ti-apegine-o-ellinikos-chrisos-pou-figadeftike-stin-katochi-to-peripetiodes-taxidi-athina-kriti-egiptos-n-afriki-gia-tin-diasosi-tou-apothematos-chrisou-tis-trapezas-tis-ellados-ti-diigounte-i/
Κάνει λάθος στον Φεβρουάριο γιατί η Καθαρά Δευτέρα του 1941 ήταν στις 3/3 και η Μεγάλη Δευτέρα στις 14/4/ αλλά μπορεί  να κάνει λάθος και  τελικά η μεταφορά να έγινε  Μεγάλη Δευτέρα.
Το ότι θυμάται όμως τον Φεβρουάριο  ίσως να οφείλεται στο ότι έχοντας προβλέψει την εμπλοκή των Γερμανών στον πόλεμο είχαν φροντίσει να μεταφέρουν εκτός Ελλάδος τον χρυσό 1 μήνα νωρίτερα από την εισβολή.
Η εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα έγινε στις 6 Απριλίου 1941 , η συνθηκολόγηση του Τσολάκογλου στις 20 Απριλίου και οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα στις 27 Απριλίου.
 
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010
"ΑΣΜΑ ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΑ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"
Nikos TheodorakisΔευτέρα, Μαΐου 18, 2020  Καλησπέρα σας. Μπορώ να μάθω το όνομα του ιατρού του Συντάγματος;;;
 Εάν το έγραφα θα αποκαλυπτόταν αυτόματα και το δικό μου!
 
 
O κατάλογος όλων των ποστ από τον Μάιο 2006 μέχρι τον Ιούλιο 2007 (1-186) υπάρχει εδώ
Από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2008 (187-256) υπάρχουν εδώ
Από τον Φεβρουάριο του 2008 μέχρι τον Ιούλιο του 2008 (257-299) υπάρχουν εδώ
Από τον Ιούλιο 3008 μέχρι τον Ιούνιο 2009 (300-385) υπάρχουν εδώ
Από τον Ιούλιο 2009 μέχρι τον Δεκέμβριο 2010 (386-522) υπάρχουν εδώ
Από τον Ιανουάριο 2011 μέχρι  τον  Ιούλιο 2011(523-578)  υπάρχουν εδώ
Από τον Ιούλιο  2011 μέχρι  τον Οκτώβριο 2013 (579-777) υπάρχουν εδώ.
Από τον Οκτώβριο 2013 μέχρι τον Σεπτέμβριο  2014 (778- 862) υπάρχουν εδώ
Από τον Σεπτέμβριο 2014 μέχρι τον Φεβρουάριο 2016 (863-1000) υπάρχουν εδώ
Από τον Φεβρουάριο 2016 μέχρι τον Φεβρουάριο 2019(1001-1321) υπάρχουν εδώ
Από τον Φεβρουάριο 2019 μέχρι τον Ιούνιο 2020(1322-1455) υπάρχουν εδώ
 
1456-ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 30΄΄ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ! 23-6
 
1457-TI ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ! 27-6
 
1458-ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΔ. 1-7
 
1459-ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ 5-7
 
1460-Ο ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΟΣ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 9-7
 
1461-ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο «ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ» ; 13-7
 
1462-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΟ 17-7
 
1463-Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 21-7
 
1464-ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ 25-7
 
1465-Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 29-7
 
1466-ΤΑ ΕΥΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ! του ΕΜΜ.ΡΟΪΔΗ 2-8
 
1467-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΟΒΗΛΙΘΙΟ! 6-8
 
1468-3 ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 10-8
 
1469-ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ; ΠΗΔΑΓΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ! 14-8
 
1470-ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΜΑΣ; 17-8
 
1471-ΤΙ ΤΡΩΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ του ΕΜ.ΡΟΪΔΗ 21 -8
 
1472-EΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΜΕΝ, ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΟΜΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. 24-8
 
1473-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ 28-8
 
1474-Ο ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1-9
 
1475-ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ TENET ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 5-9
 
1476-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ 9-9
 
1477-ΟΙ ΜΥΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΟΠΟ ΤΟΥ ΙΑΝΝΗ ΞΕΝΑΚΗ 13 -9
 
1478-ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ  17-9
 
1479-ΑΤΙΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΕ, ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ! 21-9
 
 
1480-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕΞ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. 25-9
 
1481-ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ! 29-9
 
1482-Ο ΦΑΡΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ! 3-10
 
1483- Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 7-10
 
1484-1-ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΣΜΟ! 11-10
 
1485-2-ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ,ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΣΜΟ! 15-10
 
1486-3-ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ,ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΣΜΟ!  19-10
 
1487-Μωρή Σούλα, τι γινήκανε οι άντρηδοι,μωρή; 23-10
 
1488-ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ του ΗΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ27-10
 
1489-ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ, ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ 30-10
 
1490-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ»! 3-11
 
1491-ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘ; 7-11
 
1492-ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΒΑΑΛ! 11-11
 
1493-ΤΟ LOCKDOWN ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ 15-11
 
1494-ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ 19-11
 
1495-Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ  23-11
 
1496-ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ 27-11
 
1497-Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ 1-12
 
1498-ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ…. 5-12
 
1499- Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ 4 ΓΑΜΟΥΣ. 9-12
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου